אולי יותר טובהאם הרוכשים היו מעדיפים שהמגרשים יישארו ריקים ושוממים בלי שום בניה?
ככה לא היינו משלמים כפול בתקופה הזאת.
אולי יותר טובהאם הרוכשים היו מעדיפים שהמגרשים יישארו ריקים ושוממים בלי שום בניה?
אולי תוכל לחשוף מיהו אותו גורם בכיר בעירייה ?איזה נזק יש ?? ואיזה מחירי הדירות ייפגעו ?? ואיזה בעיות יצופו בדיוק ?? בשיחה שלי אתמול מול גורם בכיר מאוד בעירייה הוא אחראי על הקצאות שטח לדיור ובנייה ותשתיות , והוא אמר בפירוש : שכרגע הוא עובד מטעם העירייה על תוכנית להרחבת הכביש ששם המשאיות של שריקי עוברות כל יום - שזה דרך גישה הקיימת לשכונה , שיורחב כמה שיותר הכביש הזה , כדי שהגישה יהיה יותר נוחה לשכונה , וזה כמובן עד שהגשר יבנה , והוא כרגע לוחם מול החניות שם באזור להסביר להם שצריכים להרחיב את הכביש , והוא אומר לי : שירחיבו את הכביש הזה בתקופה הקרובה בוודאות , הוא אומר : שהעירייה התחילו להריץ את כל התשתיות בקצב יותר מהיר לקראת האכלוס ...
אני לא אומר שיהיה שם מושלם , אבל הם עושים כל מה שהם יכולים לשפר עד כמה שניתן את התשתיות שם ..
אז בבקשה לא להצביע הכל שחור ופאסימי , העירייה - האינטרס הראשון שלה - זה שהשכונה יראה יפה ומטופח והם עושים את העבודה , נכון לוקח זמן , אבל הכל יהיה הרבה יותר מהר ממה שאנחנו חושבים - כי אנשים שם על כל הזמן ..
כצפוי מישהו עובד קשה על מנת להפר את סיכומיו והתחייבותו המפורשת של שריקי לאכלוס רק לאחר הקמת הגשר.איזה נזק יש ?? ואיזה מחירי הדירות ייפגעו ?? ואיזה בעיות יצופו בדיוק ?? בשיחה שלי אתמול מול גורם בכיר מאוד בעירייה הוא אחראי על הקצאות שטח לדיור ובנייה ותשתיות , והוא אמר בפירוש : שכרגע הוא עובד מטעם העירייה על תוכנית להרחבת הכביש ששם המשאיות של שריקי עוברות כל יום - שזה דרך גישה הקיימת לשכונה , שיורחב כמה שיותר הכביש הזה , כדי שהגישה יהיה יותר נוחה לשכונה , וזה כמובן עד שהגשר יבנה , והוא כרגע לוחם מול החניות שם באזור להסביר להם שצריכים להרחיב את הכביש , והוא אומר לי : שירחיבו את הכביש הזה בתקופה הקרובה בוודאות , הוא אומר : שהעירייה התחילו להריץ את כל התשתיות בקצב יותר מהיר לקראת האכלוס ...
אני לא אומר שיהיה שם מושלם , אבל הם עושים כל מה שהם יכולים לשפר עד כמה שניתן את התשתיות שם ..
אז בבקשה לא להצביע הכל שחור ופאסימי , העירייה - האינטרס הראשון שלה - זה שהשכונה יראה יפה ומטופח והם עושים את העבודה , נכון לוקח זמן , אבל הכל יהיה הרבה יותר מהר ממה שאנחנו חושבים - כי אנשים שם על כל הזמן ..
מי אמר שצריך השלמת הגשר בפועל? הוועדה המקומית שהכניסה את זה בתב"ע כתנאי להיתר בניה (ובהמשך השתנה לתנאי להיתר איכלוס)? אז הפה שאסר הוא הפה שהתיר, והוועדה יכולה להחליט שמספיק חתימת חוזה עם קבלן לבניית הגשר. (המכתב של רובינשטיין כמובן אין לו תוקף חוקי בפני עצמו אם התנאי לא מופיע בתב"ע כלומר התב"ע הוא הקובע את ההתניות).לא מספיק "הבטחה חזקה" לבניית הגשר או אפילו תקצוב הגשר-רק לאחר השלמת בניית הגשר בפועל.
חלופות כמו הרחבת כביש קיים הם ישראבלוף בתפארתו-שום מהנדס תנועה אובייקטיבי לא יחלום לאשר חלופה שכזו על פני הגשר.
כי אם החלופה הזו טובה-למה בכלל להקים גשר במילארד שקל? זה סתם מסובך ויקר עדיף הפתרון הגאוני של הרחבת הכביש. גם זול וגם מהר....
לידעתך רובינשטיין הוא לא "רק" ראש עיר אלא גם יו"ר ועדת תכנון ובניה וככזה יש משקל רב לדבריו.מי אמר שצריך השלמת הגשר בפועל? הוועדה המקומית שהכניסה את זה בתב"ע כתנאי להיתר בניה (ובהמשך השתנה לתנאי להיתר איכלוס)? אז הפה שאסר הוא הפה שהתיר, והוועדה יכולה להחליט שמספיק חתימת חוזה עם קבלן לבניית הגשר. (המכתב של רובינשטיין כמובן אין לו תוקף חוקי בפני עצמו אם התנאי לא מופיע בתב"ע כלומר התב"ע הוא הקובע את ההתניות).
ברור שהרחבת הכביש הקיים הוא לא פיתרון לטווח ארוך, אבל לשנה שנתיים לכאורה זה בסדר. מה הבעיה שיש שם משאיות? אסור לנסוע באותו כביש משאיות ורכבים פרטיים?
בבני ברק קומה רביעית זה פלוס ולא מינוס , אנחנו בחרנו מרצון קומה שישית, יותר אויר פחות עיניים.שלום וברכה. אני עכשיו. בתהליך קניית דירה. ממישהו שזכה במחיר למשתכן וקיבל אישור בוועדת חריגים למכור את הדירה. רציתי להתייעץ. האם זה שווה לקנות? דירת 4 חדרים 98 מ'. פלוס '13 מרפסת ב2250000- וכמובן יש מחסן וחניה.
המינוס הוא שהדירה קומה רביעית.
נשמע עסקה נהדרתשלום וברכה. אני עכשיו. בתהליך קניית דירה. ממישהו שזכה במחיר למשתכן וקיבל אישור בוועדת חריגים למכור את הדירה. רציתי להתייעץ. האם זה שווה לקנות? דירת 4 חדרים 98 מ'. פלוס '13 מרפסת ב2250000- וכמובן יש מחסן וחניה.
בכללי קומה 4 מורידה מחיר. אין לה את היתרונות של קומה אחרונה(אין אף אחד מעליך שירעיש או יסתכל עליך) ואין לה את היתרונות של קומה נמוכה (עד קומה 2 נחשב כקומה נמוכה מבחינת המחיר)שלום וברכה. אני עכשיו. בתהליך קניית דירה. ממישהו שזכה במחיר למשתכן וקיבל אישור בוועדת חריגים למכור את הדירה. רציתי להתייעץ. האם זה שווה לקנות? דירת 4 חדרים 98 מ'. פלוס '13 מרפסת ב2250000- וכמובן יש מחסן וחניה.
אפשר לצרף אותי?צירפתי
צירפתי , אתה רק צריך לאשראפשר לצרף אותי?
inonarviv @gmailcom
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: