ציטוט :
חשיפה ראשונית ובלעדית לחברי הקבוצה בערב ראש השנה פגשתי במקרה את שר השיכון יצחק גולדקנופף ( למרות שאני לא חסיד גור ) והתחלתי לשוחח איתו על הסיפור של גשר הרלינג והעיכוב של העירייה על טופס 4 וכו'... ושרוב הרוכשים מפחדים מקריסה כלכלית מיידית .. אז כמובן שעל הרבה שאלות ששאלתי הוא ענה לי : לא יודע , לא קשור אלי , אבל ארשום כאן את עיקרי הדברים שלו והכותרות שלקחתי מהשיחה : - אין חולק ואין ספק שהאשמה מוטלת אך ורק על עיריית בני ברק שעשתה פה המון טעויות מתחילת הדרך ובכלל שנתנו היתרי בנייה כשלא ידעו מה הולך להיות עם הגשר וכו' - אני יכול להגיד לך דבר אחד ואתה יכול להעביר את זה לרוכשים - חנוך זייברט יסגור את הסיפור הזה , ויאשר טופס 4 עד לתאריך האכלוס - כי יש הבנות עם משרד התחבורה שהולכים לאשר את תקציב הגשר - לגבי התשתיות הוא אמר - זייברט יזרז את כל התשתיות שיגמר כמה שיותר מהר - לגבי הקירוי על הרכבת הוא אמר - לא ידוע לי על כזה בעיה , אבדוק את זה מול המשרד שלי ( נ.ב : שכמובן יש לו אינטרס להגיד שזייברט יסדר הכל ) ובמקביל : דיברתי גם עם אחד מבכירי עיריית בני ברק שמעורב מטעם העירייה בכל הנושא של הגשר והמתחם ואישור טופס 4 וכו' ... והוא אמר לי כך : - עיריית בני ברק ראתה בחודשים האחרונים - שמשרד התחבורה מעכבת את אישור התקציב על הגשר, רצתה להלחיץ ולזרז את משרד התחבורה שיאשרו את תקציב הגשר - וממילא הוציאה את המכתב לקבלן על עיכוב בטופס 4 , כך שהרוכשים ילחצו והסיפור יצא לתקשורת ... ולטענת הבכיר : זה עזר , הם נלחצו והם הגיעו להבנות מול העירייה לקראת אישור תקציב לגשר , ולטענת הבכיר : עיריית בני ברק תאשר טופס 4 עד תאריך האכלוס 30/11/23 ללא ספק - לגבי הקירוי על הרכבת הוא טוען - שחלק של הקירוי כבר גמרו , והחלק השני ליד השכונה הוא קשור רק ל' 3 בניינים וממילא זה לא מעכב את טופ 4 לכל השכונה , וגם שם הולכים לבנות בקרוב את הקירוי - לגבי התשתיות - עיריית בני יזרז בחודשים הקרובים את כל התשתיות שצריכים ... העברתי את כל מה ששמעתי מהם מילה במילה אליכם , זה מה שהם אמרו , אם כך יהיה ? נוכל לדעת רק בתאריך האכלוס ....