אתה כנראה מנותק מהמציאות.אין צורך בלחץ מיותר !!!!!!!!!!
על התוכנית כרגע, זה:
לגבש קבוצת רכישה לגנרטורים לדירות
מנעולן במחיר קבוצתי,
הקמת קארוון זמני שישמש לבית כנסת על מגרש 202 (מול הבריכה )
או אפי' כמה בתי כנסיות לכל מגזר ומגזר...(זה יוסיף הרבה לחץ)
ופתרנו את נושא האכלוס.
ראש העיר אמר במפורש שהוא לא מפנה בתי כנסת
וזה אחת הסיבות שלו לעכב את האכלוס.
מה לגבי תשתיות ?
זה כבר יבוא מאליו אחרי הפקקים שנגרום באיזור.
אכלוס = לחץ
שריקי בחיים לא ישלם, מהסיבה הפשוטה שיש מספיק על מי להטיל את העיריהקניג בד׳ שילם גם שילם
כמדומני שריסדור שילם חלי אחרי שהוגשה נגדו תביעה
לנו יש תביעה מארזי הנגב, אם יש להם תביעה מול עירייה או נתיבי ישראל הוא יתבע אותם, זה לא קשור אלינושריקי בחיים לא ישלם, מהסיבה הפשוטה שיש מספיק על מי להטיל את העיריה
המדינה אשמה לפחות כמוהו, ולעירייה גם יש חלק
ולהוציא פיצוי מהמדינה זה אולי עוד עשרות שנים אחרי סיכומים ופשרות, יהיו כמה שקלים לנכדים. אולי.
לא מדויק בכלל.לנו יש תביעה מארזי הנגב, אם יש להם תביעה מול עירייה או נתיבי ישראל הוא יתבע אותם, זה לא קשור אלינו
דברתי עם אחד המקורבים לשריקי ואמר לי שנכון שעל פי החוק היבש הוא כן חייב לשלם. אבל אין סיכוי שהוא ישלם..
שריקי בחיים לא ישלם, מהסיבה הפשוטה שיש מספיק על מי להטיל את העיריה
המדינה אשמה לפחות כמוהו, ולעירייה גם יש חלק
ולהוציא פיצוי מהמדינה זה אולי עוד עשרות שנים אחרי סיכומים ופשרות, יהיו כמה שקלים לנכדים. אולי.
העורכי דין אמרו שהוא חייב ?או שהוא ישלם בפועל??אני לא מבין מאיפה אנשים מקריצים את השטויות שהם כותבים פה.
אני התייעצתי עם עורכי דין(ואף הבאתי אסמכתאות -עיין לעיל ) והם בפירוש טוענים ששריקי ישלם גם ישלם בלי קשר לתלונות והטענות שיש לו על העולם ואשתו.
אם הוא חושב שהעירייה עשתה לו עוול זכותו לנסות לתבוע ממנה הוצאות ונזקים.
הלוואי שהעולם היה שייך לתמימים. נחיה ונראה.אני לא מבין מאיפה אנשים מקריצים את השטויות שהם כותבים פה.
אני התייעצתי עם עורכי דין(ואף הבאתי אסמכתאות -עיין לעיל ) והם בפירוש טוענים ששריקי ישלם גם ישלם בלי קשר לתלונות והטענות שיש לו על העולם ואשתו.
אם הוא חושב שהעירייה עשתה לו עוול זכותו לנסות לתבוע ממנה הוצאות ונזקים.
מה הידע שיש לך? אתה יודע מה שריקי מתכנן??דבריך הם ספקולציות שמבוססת על פחד ללא ידע.
מידי עמוקלפי ההגיון שלך אפשר גם להוסיף:בערות זה כח ועבדות היא חירות
לא בדיוק הבנתי על מה אתה כל כך כועס ומתווכח מי יותר חכם,אני מניח שאתה גם סבור שכל הטפשים בפרויקט לקחו עו"ד אבל אתה ,שלא לקחת ולא התייעצת ,חכם מאוד וחסכת לעצמך המון כסף.
אתה בעצמך הודית בשם שריקי שהוא צריך לשלם.דברתי עם אחד המקורבים לשריקי ואמר לי שנכון שעל פי החוק היבש הוא כן חייב לשלם. אבל אין סיכוי שהוא ישלם..
אז אתה כן סומך ששריקי ישלם או לא ??למרות זאת, ברגע ששריקי קיבל את האישורים מהעירייה ,פשוט צחק לנו בפרצוף ושכח את הכל.
"שותא דינקוא מפומה דאבוה או מפומה דאימיה" -תזהרו במה שאתם מדברים בבית...היום הילדים שלי חזרו מבית הכנסת, וסיפרו שילדים אחרים סיפרו להם ששריקי ברח לחו"ל בגלל שיש אנשים שרוצים להוציא ממנו הרבה כסף, הם לא יודעים מה הנושא כלל.
סביר להניח שזה דמיונות של ילדים, אבל בכל זאת אני כותב זאת אולי יוכלו כאן לאמת או לשלול את זה.
אולי הלך להתרים.......היום הילדים שלי חזרו מבית הכנסת, וסיפרו שילדים אחרים סיפרו להם ששריקי ברח לחו"ל בגלל שיש אנשים שרוצים להוציא ממנו הרבה כסף, הם לא יודעים מה הנושא כלל.
סביר להניח שזה דמיונות של ילדים, אבל בכל זאת אני כותב זאת אולי יוכלו כאן לאמת או לשלול את זה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: