מחיר למשתכן מחיר למשתכן בבני ברק?....!

מצב
הנושא נעול.

שווה

משתמש צעיר
יש למישהו מידע על הרב שווארץ מחסידי צאנז שפתח בית כנסת בצפון בני ברק היכן זה ממוקם, האם במתחם הסופרים?

BABYSTEPS

משתמש רשום
אין צורך בלחץ מיותר !!!!!!!!!!

על התוכנית כרגע, זה:
לגבש קבוצת רכישה לגנרטורים לדירות
מנעולן במחיר קבוצתי,
הקמת קארוון זמני שישמש לבית כנסת על מגרש 202 (מול הבריכה )
או אפי' כמה בתי כנסיות לכל מגזר ומגזר...(זה יוסיף הרבה לחץ)
ופתרנו את נושא האכלוס.

ראש העיר אמר במפורש שהוא לא מפנה בתי כנסת
וזה אחת הסיבות שלו לעכב את האכלוס.

מה לגבי תשתיות ?
זה כבר יבוא מאליו אחרי הפקקים שנגרום באיזור.
אכלוס = לחץ
אתה כנראה מנותק מהמציאות.

החילונים והדת"ל בשכונה ילחמו בזה ולא יתנו לחלטורה הזו לקרות.

בנוסף ,לאור מכתבו התקיף של ראש העיר רובנישטיין שהסביר בצורה נחרצת כי אסור לו לתת טופס 4 הוא לא יכול להכנע לסחטנות של הקבלן.

אם יעשה זאת ייתכן שיצטרך להוכיח בלהב 443 שהוא לא קיבל שוחד משריקי

בקיצור:לא נעים ואף מסוכן.

קוויק

משתמש מקצוען
קניג בד׳ שילם גם שילם
כמדומני שריסדור שילם חלי אחרי שהוגשה נגדו תביעה
שריקי בחיים לא ישלם, מהסיבה הפשוטה שיש מספיק על מי להטיל את העיריה
המדינה אשמה לפחות כמוהו, ולעירייה גם יש חלק
ולהוציא פיצוי מהמדינה זה אולי עוד עשרות שנים אחרי סיכומים ופשרות, יהיו כמה שקלים לנכדים. אולי.

צבי1

משתמש פעיל
ולהוציא פיצוי מהמדינה זה אולי עוד עשרות שנים אחרי סיכומים ופשרות, יהיו כמה שקלים לנכדים. אולי.
לנו יש תביעה מארזי הנגב, אם יש להם תביעה מול עירייה או נתיבי ישראל הוא יתבע אותם, זה לא קשור אלינו

קוויק

משתמש מקצוען
לנו יש תביעה מארזי הנגב, אם יש להם תביעה מול עירייה או נתיבי ישראל הוא יתבע אותם, זה לא קשור אלינו
לא מדויק בכלל.
זה תלוי באיזה שלב התביעה, הוא יכול בשלב מוקדם להכניס אותם כצד אליה

BABYSTEPS

משתמש רשום
דברתי עם אחד המקורבים לשריקי ואמר לי שנכון שעל פי החוק היבש הוא כן חייב לשלם. אבל אין סיכוי שהוא ישלם..

כמובן ששריקי ,כדרכם של עשירים ,בוטחים בעושרם וכוחם אבל אפילו הם צריכים לעמוד בפני החוק

די

משתמש סופר מקצוען
יש תקדים משפטי שקבלן שילם פיצויים על איחור שלא באשמתו כלל (כגון שהמדינה לא בנתה גשר)?

BABYSTEPS

משתמש רשום

אני לא מבין מאיפה אנשים מקריצים את השטויות שהם כותבים פה.

אני התייעצתי עם עורכי דין(ואף הבאתי אסמכתאות -עיין לעיל ) והם בפירוש טוענים ששריקי ישלם גם ישלם בלי קשר לתלונות והטענות שיש לו על העולם ואשתו.

אם הוא חושב שהעירייה עשתה לו עוול זכותו לנסות לתבוע ממנה הוצאות ונזקים.

כןכן

משתמש רשום

אני התייעצתי עם עורכי דין(ואף הבאתי אסמכתאות -עיין לעיל ) והם בפירוש טוענים ששריקי ישלם גם ישלם בלי קשר לתלונות והטענות שיש לו על העולם ואשתו.

העורכי דין אמרו שהוא חייב ?או שהוא ישלם בפועל??
אל תהיה תמים ששריקי ישחרר כל חודש 6 7 מליון שקל בקלות [כן ,לשלם ל840 רוכשים שכירות זה בערך הסכום] ותכפיל זאת בשנתיים .......
אז מה אם הם [העו"ד]אמרו בפירוש...

BABYSTEPS

משתמש רשום
דבריך הם ספקולציות שמבוססת על פחד ללא ידע.

לפי ההגיון שלך אפשר גם להוסיף:בערות זה כח ועבדות היא חירות

אני מניח שאתה גם סבור שכל הטפשים בפרויקט לקחו עו"ד אבל אתה ,שלא לקחת ולא התייעצת ,חכם מאוד וחסכת לעצמך המון כסף.

קוויק

משתמש מקצוען

הלוואי שהעולם היה שייך לתמימים. נחיה ונראה.

מי העו"ד שהתייעצת איתו? ומי העו"ד של שריקי?
ובא תראה לנו לא התייעצות עם עו"ד, אלא פסיקה או תקדים משפטי על קבלן ששילם פיצויים בסדר גודל ששריקי אמור לשלם. לא היה ולא נברא. והנסיבות לא ממש משנות בדברים האלו, הוא לא רואה עין בעין עם הרוכשים, מי באמת צודק, הוא רואה את זה שהוא לא משלם, וסוללת עורכי הדין שלו מספיק חזקה וטובה ומשומנת בשביל להוציא אותו כמו שהוא צריך.

כןכן

משתמש רשום
דבריך הם ספקולציות שמבוססת על פחד ללא ידע.
מה הידע שיש לך? אתה יודע מה שריקי מתכנן??
לפי ההגיון שלך אפשר גם להוסיף:בערות זה כח ועבדות היא חירות
מידי עמוק
אני מניח שאתה גם סבור שכל הטפשים בפרויקט לקחו עו"ד אבל אתה ,שלא לקחת ולא התייעצת ,חכם מאוד וחסכת לעצמך המון כסף.
לא בדיוק הבנתי על מה אתה כל כך כועס ומתווכח מי יותר חכם,
תכלס, מאיפה הביטחון הזה שלך שאם עורך דין אמר שע"פ החוק שריקי חייב אז לא יהיה נידון בבית משפט והכל פשוט וברור שישלם?? לפי ההגיון שלך אפשר לסגור את בתי המשפט???

BABYSTEPS

משתמש רשום
דברתי עם אחד המקורבים לשריקי ואמר לי שנכון שעל פי החוק היבש הוא כן חייב לשלם. אבל אין סיכוי שהוא ישלם..
אתה בעצמך הודית בשם שריקי שהוא צריך לשלם.

את דברי כתבתי תוך הסתמכות על דברי עו"ד בעלי ניסיון ראה פירוט בעמודים הקודמים.

אין בכוונתי להתייחס לספקולציות שלך שהינן ללא בסיס משפטי או מקצועי .

ספקולציות שכל מגמתן להיכנע ללא קרב לסחטנות של שריקי.

רק תזכורת קטנה מהסיבוב הקודם מול שריקי: ביקש שנוריד התנגדויות לפרויקט על מנת שהאישור יעבור חלק ומהר בעירייה.

שריקי איים והדליף בעזרת צדדים שלישים שיפגע באיכות הפרויקט ובלוח הזמנים.

בחרנו לוותר תוך הסתמכות על הבטחות שבעל פה להטבות .

הנציגות משום מה ,לא דרשה הבטחות בכתב,טעות שעלתה לנו ביוקר.

מצ"ב קטעים רלוונטים מתוך המסמך ששלחה הנציגות בזמנו

למרות זאת, ברגע ששריקי קיבל את האישורים מהעירייה ,פשוט צחק לנו בפרצוף ושכח את הכל.

אגב,גילוי דעת נאות,איך אתה קשור לשריקי?

קבצים מצורפים

• איום.pdf
    KB 25.7 · צפיות: 68
  • הטבות.pdf
    KB 47.9 · צפיות: 65
  • הסיבות להתנגדות.pdf
    KB 270.4 · צפיות: 57

avi media

משתמש מקצוען
היום הילדים שלי חזרו מבית הכנסת, וסיפרו שילדים אחרים סיפרו להם ששריקי ברח לחו"ל בגלל שיש אנשים שרוצים להוציא ממנו הרבה כסף, הם לא יודעים מה הנושא כלל.
סביר להניח שזה דמיונות של ילדים, אבל בכל זאת אני כותב זאת אולי יוכלו כאן לאמת או לשלול את זה.

BABYSTEPS

משתמש רשום
היום הילדים שלי חזרו מבית הכנסת, וסיפרו שילדים אחרים סיפרו להם ששריקי ברח לחו"ל בגלל שיש אנשים שרוצים להוציא ממנו הרבה כסף, הם לא יודעים מה הנושא כלל.
סביר להניח שזה דמיונות של ילדים, אבל בכל זאת אני כותב זאת אולי יוכלו כאן לאמת או לשלול את זה.
"שותא דינקוא מפומה דאבוה או מפומה דאימיה" -תזהרו במה שאתם מדברים בבית...

לגופו של עניין:שריקי עשיר עם צי מכוניות בשווי עשרות מיליוני שקלים ואחוזת פאר.

הון החברה מוערך בשנת 2022 ב600 מיליון ש"ח.

זכור לי שבזמנו(בזמן הקורונה) מאן דהו, שאינני זוכר את שמו ,טען ששריקי ממונף ברמת מינוף נמוכה ולפיכך אין לחשוש כי יש לו איתנות כלכלית גבוהה.

צי הרכב לבדו יכול לכסות את שווי הפיצויים של כולנו למשך כמה שנים טובות.

אז מאיפה נובעים הפחד והבהלה?

כנראה משמועות שהקבלן ובעלי אינטרסים מפיצים.

כנראה מאז שהסתכסך עם עיריית בני ברק ורובינשטיין הפסיק לשתף פעולה עם המשחקים שלו הוא נוקט באסטרטגית הפחדה שהוא יתמוטט כלכלית מהפיצויים.

כמובן שזו בדיחה. כמה עשרות מיליונים לשנה עבור שריקי הם הלחם והחמאה שהוא מוציא עבור הבת שלו

כןכן

משתמש רשום
אולי הלך להתרים.......
לגופו של עניין אחר בירור- שריקי טס לפריז לצורך עסקיו... [ולא כדי לפשוט רגל]
לא דובים ולא יער...

שווה

משתמש צעיר
אין מה להוסיף בינתיים חוץ מויכוח עוד פעם ועוד פעם,
יש כאן ויכוח אם הפרויקט יאוכלס בזמן או לא, ואם לא האם הוא חייב לשלם, ואם כן האם הוא ישלם, כל אחד הציג את ההגיון שלו, ובוא נעבור לתכלית האם יש מה מבחינתנו לעזור בנושא, בשביל טובת הציבור,
אגב, אוסיף שלי אישית ידוע כמה מהזוכים אשר שייכים למשפחות חשובות קרי רבנים ואדמורים, ואני חושב שמצידם יש סיכוי שיפעילו לחץ על עיריה וזה ודאי יועיל.
עוד דבר, האם לא כדאי לנסות להוציא הבטחה או משהו כזה מהמתמודד לראשות העיריה אוריאל בוסו ולפרסם אותו וזה ודאי יגרום לזייברט להתייחס ולהבטיח דבר דומה מכיון שכולם עכשיו רבים על לב התושבים.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  10  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה