כמדומה לי שההערכות האלו הם במקרה הטובצפי סיום עבודות בגשר זכור לי שהיה כתוב סוף 2024 (מאתר של נתיבי ישראל)
וזה אומר שנה עיכוב
אני לא מבין בניית הגשר מוטלת על הקבלן?ובתנאי שבניית הגשר מתקדמת ומוחלטת,
לא, בניית הגשר מוטלת בגדול על משרד התחבורה אבל העיריה התנתה לקבלן שלא יקבל טופס 4 עד טיפול בעיית הגשר כדי להפעיל לחץ על כל הנוגעים בדבר להזדרז, כוונת העיריה היא לטובה אבל יתכן שהיא ג"כ תבוא על חשבוננו אם יתאחר מסירת הדירה עקב כךאני לא מבין בניית הגשר מוטלת על הקבלן?
אם כן הוא לא יוכל לטעון שהעיכוב לא מחמתו
וזה סתם משחק עם העיריה
אני פשוט לא מצליח לעכל שככה כותב ראש העיר - שהוא יכול לאשר אבל הוא לא יאשר בגלל שארזי הנגב לא עומדים בהתחיבות לבנית הגשר (שלא ברור למה זה באחריותם) - לכן מועד האיכלוס יתעכב בשנה!!-צפי סיום עבודות בגשר זכור לי שהיה כתוב סוף 2024
וזה אומר שנה עיכוב
מטורף לגמרי !!!
מזדהה איתך לגמרי, אבל הדבר היחיד שאולי יעזור, זה להרים טלפון אליו, או לשלוח לו מכתב במייל, כשיהיו כאלו עשרות או מאות כנראה משהו יתחיל לזוז מפחד הבחירות העומדות בפתח, כך הם כללי המשחקאני פשוט לא מצליח לעכל שככה כותב ראש העיר - שהוא יכול לאשר אבל הוא לא יאשר בגלל שארזי הנגב לא עומדים בהתחיבות לבנית הגשר (שלא ברור למה זה באחריותם) - לכן מועד האיכלוס יתעכב בשנה!!-
מזעזע !!-את מי הוא מעניש?? את התושבים??
הגיע הזמן להפוך שולחנות ולעשות הכל שהעירייה תיתן טופס 4 ושהאכלוס יהיה בזמן -30 לנובמבר!!
עדיף שיתנו טופס 4 - ואז נישאר בלי גשר ל10 שנים?אני פשוט לא מצליח לעכל שככה כותב ראש העיר - שהוא יכול לאשר אבל הוא לא יאשר בגלל שארזי הנגב לא עומדים בהתחיבות לבנית הגשר (שלא ברור למה זה באחריותם) - לכן מועד האיכלוס יתעכב בשנה!!-
הגיע הזמן להפוך שולחנות ולעשות הכל שהעירייה תיתן טופס 4 ושהאכלוס יהיה בזמן -30 לנובמבר!!
למה לא? 50 שנה!!עדיף שיתנו טופס 4 - ואז נישאר בלי גשר ל10 שנים?
זה לטובתנו!!!
ככה הקבלן עושה לחץ - ויש לו כח לעשות לחץ.
מי אמר שהעיקר להיכנס? - הגשר בא לחבר אותנו לב"ב בקלות
היית בירושלים לאחרונה?צפי אמור להסתיים עד סוף 2024 !!
הוא לא ישלם שכירות כי זה עיכוב של העירייה ולא של הקבלןהיית בירושלים לאחרונה?
העובדות היו אמורות להסתיים מזמן - בינתיים כל העיר הרוסה.
ויש כאן בעלי אינטרסים שיגמרו מהר ועם כל זה לא גמרו.
כך שאין מה לבנות על צפי לסיום 2024 - אם אין מי שידאג שבאמת יגמרו.
נ.ב
אם הקבלן מאחר במסירה הוא צריך לשלם לנו שכירות....
ולכן מה??אם לא יהיה גשר הגישה לשכונה תהיה קשה מה שיגרום לעוד אברכים (בלי רכב) להשכיר ולא לגור מה שכמובן ישפיע על אופי השכונה שגם ככה צריכה רחמים בעניין
תוכל יותר להסביראם לא יהיה גשר הגישה לשכונה תהיה קשה מה שיגרום לעוד אברכים (בלי רכב) להשכיר ולא לגור מה שכמובן ישפיע על אופי השכונה שגם ככה צריכה רחמים בעניין
לעניות דעתי האופי השכונתי הוכרע בחלקו, אין מציאות שחילוני יהנה לגור שם, תדמיין לעצמך שכונה גדושה ומליאה בילדים ובחורים חרדים תוססים לא עושה חשק גדול לחילוני לגור שם, ואת כמות הבחורים אתה יכול להבין ולהתרשם לפי כמות ההקצאות לישיבות לחיידרים ולסמינרים הסגורה מראש, פלוס איסור נסיעה בשבת חד משמעי -שמעתי זאת מאחד הקודקודים בעיריה בפרויקט הזה, השאלה האם תהיה שכונה טובה איכותית או יותר מודרני לייט ופחות איכותית שגם בזה ההתרשמות אישית שלי היא שתהיה שכונה איכותית.לא הבנתי איך זה משפיע על אופי שכונתינו (שעדיין לא הוכרעה)
לאולא.אני פשוט לא מצליח לעכל שככה כותב ראש העיר - שהוא יכול לאשר אבל הוא לא יאשר בגלל שארזי הנגב לא עומדים בהתחיבות לבנית הגשר (שלא ברור למה זה באחריותם) - לכן מועד האיכלוס יתעכב בשנה!!-
לאולא.
זה בדיוק, אבל בדיוק להיפך!
ראש העיר דואג לתושבים ובעיקר למי שרוצה לגור בשכונה.
לא יודע אם אתה משכיר ולא אכפת לך מהשוכרים אבל אם אתה רוצה לגור בשכונה כדאי מאוד שהגשר הזה יהיה כבר בנוי.
כי הגשר הזה הוא לא מותרות הוא מצרך בסיסי ממש ובלעדיו אין קשר לשכונה עם בני ברק.
אני בכל אופן,קניתי על דעת שהגשר הזה כבר יהיה קיים באכלוס.
עדיף שהקבלן ישלם שכירות(כמו שהתחייב בחוזה שכן ידע שהוא צריך לחכות עם האכלוס עד לבניית הגשר) ואנחנו נוכל לבוא לשכונה מוכנה.
דבר נוסף:עוד לא בנו את מבני הציבור בשכונה ועדיף לנו לחכות עוד קצת עד שהשכונה תהיה מוכנה ובנתיים נקבל פיצוי מהקבלן
היחיד שנדפק מהעניין, הוא שריקי אבל עליו אני לא מרחם. הוא עשה חתיכת בוננזה ממחיר למשתכן
אכתוב שובלאולא.
זה בדיוק, אבל בדיוק להיפך!
ראש העיר דואג לתושבים ובעיקר למי שרוצה לגור בשכונה.
לא יודע אם אתה משכיר ולא אכפת לך מהשוכרים אבל אם אתה רוצה לגור בשכונה כדאי מאוד שהגשר הזה יהיה כבר בנוי.
כי הגשר הזה הוא לא מותרות הוא מצרך בסיסי ממש ובלעדיו אין קשר לשכונה עם בני ברק.
אני בכל אופן,קניתי על דעת שהגשר הזה כבר יהיה קיים באכלוס.
עדיף שהקבלן ישלם שכירות(כמו שהתחייב בחוזה שכן ידע שהוא צריך לחכות עם האכלוס עד לבניית הגשר) ואנחנו נוכל לבוא לשכונה מוכנה.
דבר נוסף:עוד לא בנו את מבני הציבור בשכונה ועדיף לנו לחכות עוד קצת עד שהשכונה תהיה מוכנה ובנתיים נקבל פיצוי מהקבלן
היחיד שנדפק מהעניין, הוא שריקי אבל עליו אני לא מרחם. הוא עשה חתיכת בוננזה ממחיר למשתכן
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: