לא אופטימיםאתם אופטמיים מאאד
נאיבים
לא אופטימיםאתם אופטמיים מאאד
לא נדיר ,נדיר מאד.
אלא אם כן יועץ נוכל שמחפש לקחת כסף ולא רוצה לעבוד.
עד האיכלוסמאיזה שלב הדירה רשומה על שם הזוכה?
מבחינת זכאות לסיוע בשכר דירה
נראה לי שזה המקורי.תודה רבה, אכן מהנה מאד.
כשאני מנסה להגדיל את התשריט המפורט, רמת הפירוט פגומה מאד, האם הקובץ דחוס במקרה?
וא"כ האם יש לך את המקורי?
תודה ענקית.
שבוע שעבר הייתי במשרדים של מגער לחדש את הזכאות של סיוע לשכ''ד לשנה הקרובה, והפקידה אמרה לי שאפשר לחדש רק עד החתימת חוזה עם הקבלן, לאחר מכן נחשב שיש בבעלותי דירה... יתכן שמכיון שלא רשום בתבו לא יעלו על זה אבל אם יעלו על זה [שזה קל מאוד במקרה של מחיר למשתכן הרי הם מעודכנים על כל הנעשה] צפוי לתת את הדין...עד האיכלוס
צריך לצרף לבקשה לסיוע אישור מהקבלן -צפי לאיכלוס
מענייןוע שעבר הייתי במשרדים של מגער לחדש את הזכאות של סיוע לשכ''ד לשנה הקרובה, והפקידה אמרה לי שאפשר לחדש רק עד החתימת חוזה עם הקבלן, לאחר מכן נחשב שיש בבעלותי דירה... יתכן שמכיון שלא רשום בתבו לא יעלו על זה אבל אם יעלו על זה [שזה קל מאוד במקרה של מחיר למשתכן הרי הם מעודכנים על כל הנעשה] צפוי לתת את הדין...
אולי הדברים לא נכונים, למעשה ככה אמרה....
חותמים חוזה עם הקבלן בד"כ עם קבלת היתר בניה. זה מינימום שנתיים שלוש לפני המסירה.שבוע שעבר הייתי במשרדים של מגער לחדש את הזכאות של סיוע לשכ''ד לשנה הקרובה, והפקידה אמרה לי שאפשר לחדש רק עד החתימת חוזה עם הקבלן, לאחר מכן נחשב שיש בבעלותי דירה... יתכן שמכיון שלא רשום בתבו לא יעלו על זה אבל אם יעלו על זה [שזה קל מאוד במקרה של מחיר למשתכן הרי הם מעודכנים על כל הנעשה] צפוי לתת את הדין...
אולי הדברים לא נכונים, למעשה ככה אמרה....
בשיחה כעת עם נציגה טלפונית אמרה שאפשר לקבל עם אישור על צפי לאיכלוסאולי הדברים לא נכונים, למעשה ככה אמרה....
כןאולי יש הבדל בין החברות מגער, אלונים וכו...
שימו לב=אלונים ומ.ג.ע.ר. זה בדיוק אותה חברה ששמה המלא זה=אלונים מקבוצת מ.ג.ע.ראולי יש הבדל בין החברות מגער, אלונים וכו...
זה לא משנה איזה פקידה !!!!!!!!!!!שימו לב=אלונים ומ.ג.ע.ר. זה בדיוק אותה חברה ששמה המלא זה=אלונים מקבוצת מ.ג.ע.ר
אבל יש עוד חברות כגון מילגם ועמידר אך לא נראה לי שהשירות שם יותר טוב אלא זה איך פקידה!!!
אהרונוביץ 19 מול מרכז רימוניםמעניין
אולי השתנה משהו
בעבר זה היה כך
באיזה סניף מדובר?
כל זמן שלא חתמת חוזה אין בבעלותך דירה.... ברור שיש לך זכאות...למחרת שקיבלתי הודעה על זכיה הגשתי טפסים לאלונים בכרמיאל לסיוע ושאלו אותי אם זכיתי ועניתי שאתמול זכיתי ואם כל זאת לאחר שבוע וחצי התקשרתי לבדוק ונענתי שאושרה לי זכאות
יכול לצרף קישור?צילום מסך של הדירות מהמפה של התמ"א הארצית
קומת קרקע, 6 קומות,וקומת וגג
יתכן שזה ישתנה והקבלן יבקש שינוים בתב"ע
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: