אמרו את אותו טענהמצד הביקוש-יש גבול כמה אפשר לשלם (אי אפשר לשלם משכנתא יותר מההכנסה הפנויה אחרי ניכוי ההוצאות החודשיות)
שהמחירים היו חצי מהיום
אמרו את אותו טענהמצד הביקוש-יש גבול כמה אפשר לשלם (אי אפשר לשלם משכנתא יותר מההכנסה הפנויה אחרי ניכוי ההוצאות החודשיות)
אני משווק פרויקט לציבור החרדיתסתכל במאיזה שנה נכתב הספר
הוא מספר את זה מ2017-2020
לביינתים הבועה לא התפוצצה
ממתינים בעז"ה
"יש התעוררות בשוק"אני משווק פרויקט לציבור החרדי
לפי מה שאני רואה
בשבועות האחרונים יש התעוררות בשוק
ואנשים חוזרים לשוק
נקודה חשובה מאד
הקבלנים לא יוכלו לתת 20/80
לאורך זמן הבנקים לא נותנים להם
וגם פטור מהצמדה למדד לא יוכלו לקחת על עצמם בתקופה כזאת
לכן שוה בתקופה כזאת לקנות למי שיש יכולת
ולא זכאי משתכן
גילוי נאות
אין אצלי לא 20/80
ולא פטור הצמדה
אני פשוט חי את השטח ומכיר את המציאות
של הרבה מאד קבלנים
ולרובם גם אין יכולת לתת
הלוואת קבלן ולגלגל את זה על עצמם
אתה באמת רוצה שהוא יגיד לך את האמת וירה לעצמו ברגל??"יש התעוררות בשוק"
נסגרו עסקאות עם לקוחות קצה?
יכולה להעיד על המשרד שלנו,אתה באמת רוצה שהוא יגיד לך את האמת וירה לעצמו ברגל??
לא אמרתי שהגענו כבר לגבול. רק אמרתי שיש גבול, והגבול הוא שאי אפשר לשלם יותר מההכנסות.אמרו את אותו טענה
שהמחירים היו חצי מהיום
הטענה צודקתלא אמרתי שהגענו כבר לגבול. רק אמרתי שיש גבול, והגבול הוא שאי אפשר לשלם יותר מההכנסות.
אם יבנו יותר דירות מכמות ה"עשירים" המחירים ירדו.הטענה צודקת
אבל מכיון שבעשור האחרון בונים דירות פחות ממה שצריך אז לכן העשירים שיש להם הרבה כסף יכולים לקנות ולכן גם כשיש עליית מחירים ואדם ממוצע לא יכול לקנות יש את העשירים שיכולים לקנות
הלוואי שיבנו יותר דירות ממה שבונים כרגעאם יבנו יותר דירות מכמות ה"עשירים" המחירים ירדו.
חוץ מזה שגם ל"עשירים" יש גבול כמה הם יכולים לשלם.
העשירים קונים בתל אביב, אחריהם ברמת גן וכו' וכו' כך שלכאורה לא נגיע למצב שרק עשירים יוכלו לקנות דירה בדימונה לדוגמא.
אני משווק פרויקט לציבור החרדי
לפי מה שאני רואה
בשבועות האחרונים יש התעוררות בשוק
ואנשים חוזרים לשוק
נקודה חשובה מאד
הקבלנים לא יוכלו לתת 20/80
לאורך זמן הבנקים לא נותנים להם
וגם פטור מהצמדה למדד לא יוכלו לקחת על עצמם בתקופה כזאת
לכן שוה בתקופה כזאת לקנות למי שיש יכולת
ולא זכאי משתכן
גילוי נאות
אין אצלי לא 20/80
ולא פטור הצמדה
אני פשוט חי את השטח ומכיר את המציאות
של הרבה מאד קבלנים
ולרובם גם אין יכולת לתת
הלוואת קבלן ולגלגל את זה על עצמם
נזכרתי בסיפור הידוע, שאחרי הדרשה של הרב בבית הכנסת, הייתה "התעוררות" גדולה.
לפי מה שכתבת פה כל הזמן,יכולה להעיד על המשרד שלנו,
אומנם פחות לחרדים
אבל השוק מתעורר
בהצלחה.לפי מה שכתבת פה כל הזמן,
השוק אף פעם לא נרדמת.
מוזר.
השוק מתעורר, מפהק, שותה קפה עם עוגיהבהצלחה.
סורי
אבל את האמירות והויכוחים האלו תעשה עם .....
אז לכאו'כבר שנה וחצי מאז שהריבית גבוהה המצב של הקבלנים קשה מאוד
בהתחלה הם התכחשו שיהיה עצירה למחירי הדירות כשנהיה עצירה הם אמרו שלא יהיה ירידה כשיש ירידה הם אומרים שאוטוטו יהיה עליה וכדאי להזדרז לקנות לפני עליית המחירים וכ''ו
הכל זה בשביל להסתיר את המצב הגרוע שלהם!!!
לכן אמירות כמו ''השוק מתעורר'' ואוטוטו ''עליית מחירים'' לקחת בעירבון מוגבל ולהתחשב בסיטואציה שהם נמצאים כעת
מה יהיה בפועל א''א לדעת(נבואה ניתנה ל...)
וכמובן זה תלוי בהמון דברים האם יהיה פועלי בנין? האם הריבית תמשיך להיות גבוהה? האם יהיה מיתון? האם המשבר בהייטק ימשיך? ועוד...
מי אמר כאלה דבריםאז לכאו'
שנת 2024
שנת הורדת ריבית
ואינפלציה שיורדת
ושגשוג בהיי טק
מי אמר כאלה דברים
אמרתי שעל כל הנ''ל יש סימן שאלה ועפ''י התפתחויות האלו זה ישפיע על מחירי הנדל''ן וכמובן גם שמצב המלחמה ישפיע על רכישת הדירות
שאלה אם הקבלנים אומרים שהשוק מתעורר ואוטוטו יש עליית מחירים דרסטית למה הם מוכרים היום דירות במבצעים כגון 80-20 או משכנתא בהנחה ועוד שיחכו קצת והם יוכלו למכור את הדירות במחיר גבוה לפי דבריהם? האם הם לא מאמינים למה שהם אומרים?
את האמת כולנו יודעים שהקבלנים תקועים אם מלאי ענק של דירות (וכמו שהלמ''ס חשף שבוע שעבר שהם מחזיקים בשיא מ60 אלף דירות)
כנ"לבהצלחה.
סורי
אבל את האמירות והויכוחים האלו תעשה עם .....
12 חוזים בשבוע לא נראה לי לקוחות קצהנסגרו עסקאות עם לקוחות קצה?
זה לא משפיע עליאתה באמת רוצה שהוא יגיד לך את האמת וירה לעצמו ברגל??
אין גבול כזה כי מי שלא יהיה לו מספיק או יגור בשכירות או יעבור לפריפריהלא אמרתי שהגענו כבר לגבול. רק אמרתי שיש גבול, והגבול הוא שאי אפשר לשלם יותר מההכנסות.
יש קבלנים בעיקר בפריפריה שמתמודדים מאד והם נותנים הטבות מפליגותכבר שנה וחצי מאז שהריבית גבוהה המצב של הקבלנים קשה מאוד
בהתחלה הם התכחשו שיהיה עצירה למחירי הדירות כשנהיה עצירה הם אמרו שלא יהיה ירידה כשיש ירידה הם אומרים שאוטוטו יהיה עליה וכדאי להזדרז לקנות לפני עליית המחירים וכ''ו
הכל זה בשביל להסתיר את המצב הגרוע שלהם!!!
לכן אמירות כמו ''השוק מתעורר'' ואוטוטו ''עליית מחירים'' לקחת בעירבון מוגבל ולהתחשב בסיטואציה שהם נמצאים כעת
מה יהיה בפועל א''א לדעת(נבואה ניתנה ל...)
וכמובן זה תלוי בהמון דברים האם יהיה פועלי בנין? האם הריבית תמשיך להיות גבוהה? האם יהיה מיתון? האם המשבר בהייטק ימשיך? ועוד...
הסיבה כי הקבלנים חנוקים מאד מבחינת אשראי והם חייבים למכור כל חודש כמות מסוימתשאלה אם הקבלנים אומרים שהשוק מתעורר ואוטוטו יש עליית מחירים דרסטית למה הם מוכרים היום דירות במבצעים כגון 80-20 או משכנתא בהנחה ועוד שיחכו קצת והם יוכלו למכור את הדירות במחיר גבוה לפי דבריהם? האם הם לא מאמינים למה שהם אומרים?
את האמת כולנו יודעים שהקבלנים תקועים אם מלאי ענק של דירות (וכמו שהלמ''ס חשף שבוע שעבר שהם מחזיקים בשיא מ60 אלף דירות)
לא צריך לחכות,עוד חצי שנה -שנה
נצוטט את כל ההודעות
הכל רשום.
ואז נראה מי צדק
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: