הדבר יביא לטירוף במחירי הדירותלדעתי?
לדעת כל מי שיש לו שכל בקודקודו.
תלמדי מאדם שמודה בכך, למרות שהוא מייצג את הקבלנים שהכי מסכנים כעת.
עקב זה שלא יהיה בניה בשנים הקרובות
נראלי הוא מציין זאת
הדבר יביא לטירוף במחירי הדירותלדעתי?
לדעת כל מי שיש לו שכל בקודקודו.
תלמדי מאדם שמודה בכך, למרות שהוא מייצג את הקבלנים שהכי מסכנים כעת.
הטירוף יהיה משהו כמו עוד 5 שנים לפחותהדבר יביא לטירוף במחירי הדירות
עקב זה שלא יהיה בניה בשנים הקרובות
נראלי הוא מציין זאת
לענ"ד בשנתיים הקרובותהטירוף יהיה משהו כמו עוד 5 שנים לפחות
לוקח בין 5 ל7 שנים מעתודת בניה למגורים אולי יורגשו טיפה פחות התחלות בעוד כשנתיים אבל המחסור עצמו יקח לו עוד זמןלענ"ד בשנתיים הקרובות
כמי שמכירה את השטח
איזה שטחלענ"ד בשנתיים הקרובות
כמי שמכירה את השטח
נחיה ונראהלוקח בין 5 ל7 שנים מעתודת בניה למגורים אולי יורגשו טיפה פחות התחלות בעוד כשנתיים אבל המחסור עצמו יקח לו עוד זמן
לא מצאתי בגוגל, אז שאלתי את צ'אט GPT והוא טוען מתוך התאגיד האמריקאי למען הצרכן ש54% גרים בדירה בבעלותם ו36% גרים בשכירות (לא יודע מה עם ה10% האחרונים אולי דיור מוגן)פה איבדתי אותך.
עובדתית זה לא נכון. מהיכרות קרובה.
אני מבין שעשיר יקנה פנטהאוז ואדם שאינו בעל אמצעים יקנה דירה קטנה וישנה. אבל לא יודע אם באופן טבעי אדם אמור לגור בעיר ספר רק בגלל שהוא לא עשיר (כמובן לגלגל חובות זה גם לא פתרון).באופן טבעי זה אמור להיות
שעשיר=קונה דירה יקרה
אדם ממוצע=קונה דירה יותר זולה
הובא לעיללזוגות שמחכים לדירה וגרים בשכירות
שווה קריאה!!!לגור בשכירות? שלא יהיו בתיכם קבריכם / עו”ד נתן רוזנבלט – JDN
כרגע המציאות היא שקניית דירה עם משכנתא היא ככל הנראה ההשקעה הגרועה ביותר שניתן להעלות על הדעת למען עתיד הזו"צ היקר. המחירים יורדים מטה מטה והריבית מזנקת מעלה מעלה • אז מה הפתרון? עו"ד נתן רוזנבלט בהצעה מפתיעהwww.jdn.co.il
כל מילה דבש
דוקא פעם היתה לה דעה אחרת. הנה תגובה שלה מלפני 4 חודשים בסה"כ (20/2/23)אני עוברת מידי פעם על האשכול
וממש מתפעלת איך את לא נילאת לחזור על הדעה שלך מאות פעמים ויותר
המחירים בדרך להתרסקות
לא יאומן עוד חצי אחוז עליה בריבית
מכירה את השטח יותר מנשיא לשכת הקבלנים?לענ"ד בשנתיים הקרובות
כמי שמכירה את השטח
רק שזה לא קשור לשרשור הזהאגב העלתם פה נושא מעניין
ממוצע המשכורות בציבור החרדי / חסידי / ליטאי/ וכו'
עד כמה שאני יודע ממוצע המשכורת פה בארץ הנקנית בייסורים היא 11K לכל בן זוג
א"כ אשמח לשמוע מה קורה באמת בתוככי מחננו למעשה
אם אתה רוצה מידע אמין ומבוסס לך למידע נדלן, האתר מכיל מידע מרשות המיסים על עסקאות שבוצעו בפועל.דיי חבל על הדיבורים . אם פרשנים גדולים מתווכחים בינהם
על פניו למה לי לקרוא ניקים בפרוג ...
זה כמו לשמוע דעות בחדר קפה או מנהג מונית [לא אישית אני לא מכיר כאן אף אחד..]
הייתי יותר שמח למשהוא [אשכול] איכותי יותר
אם מישהוא היה מביא מודעות של מכירת דירות מעניינות/עדכונים/הוכחות חותכות לכאן או לכאן
ולא תחזיות ופרשניות בעלמא...
[האבסורד הגדול שכולם מדברים על מחירי הדירות אם יעלו או ירדו
אולי יש הבדל בין עיר לעיר אולי ברגע זה המחירים בפירפריה עולים טיפה ובמרכז יורדים קצת
אנשים מדברים כאן בבטחון...
אשמח לכל אחד שנותן או כותב את חוו''ד
שיכתוב לכל הפחות אני כבר 20 שנה בתחום הנדל''ן/אני מתווך/אני עובד במחלקת משכנתאות/אני יועץ משכנתאות
מאין הבטחון שיש פה
אני אישית כל יום שומע משהוא אחר מאנשים גדולים ומנוסים ממני
ואני לא יודע לאן השוק הולך על אף שיש לי נטיה מסויימת אבל אני לא יכתוב אותה כי יש דעות לכאן ולכאן
ולכן קצת לא ברור לי על סמך מה ניקים כותבים כאן
אלא אם כן זה סתם הידיינות לצורך היידינות. ואז צריך להפסיק את קבלת ההתרעות מהאשכול...
מבלי לדון לגופו של אדם, כמו הרוח עובדת בחברה גדולה שמשווקת דירות ודעתה ייצגה את "רוח המפקד". החברה הנ"ל סברה לפני כמה חודשים שהמחירים עומדים לרדת ושינתה את דעתה.דוקא פעם היתה לה דעה אחרת. הנה תגובה שלה מלפני 4 חודשים בסה"כ (20/2/23)
כאחד שעוקב מאוד אחר כל הנושא בשנה וחצי האחרונות - הכוונה שקראתי כל הודעה ב-161 העמודים של האשכול הזה - פלוס מעל 100 העמודים באשכול אל תקנו כעת דירות - שהשם שלו שונה ל-איפה כדאי כעת לקנות דירות....דוקא פעם היתה לה דעה אחרת. הנה תגובה שלה מלפני 4 חודשים בסה"כ (20/2/23)
השתנה ההיצע, תבדוק בכמות הדירות ביד הקבלנים שלא נמכרומשום מה מתעלמים פה מהנושא המרכזי והחשוב ביותר
והוא ההיצע והביקוש שלא השתנו
אז היא דיברה על מחירי הדירות בפריפריה שירדו. במרכז תמיד היא אמרה שיעלו.לפני פחות משנה טענתם כל הזמן שמחירי הדירות הולכים לצנוח בכ-20 %,
ופתחתם כמה וכמה פעמים אשכולות חדשים בנושא זה - עם הוכחות שהצניחה כבר קיימת בשטח,
ולפתע-פתאום - הפכתם להכי פסימית באשכול ??????????
מה קרה ???
מה פשר הקיצוניות הזאת - ל-2 הצדדים - והמהפך ??????
ולמעשה המציאות הפוך בבני ברק יורד בנתיבות עולהאז היא דיברה על מחירי הדירות בפריפריה שירדו. במרכז תמיד היא אמרה שיעלו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: