זה לא נורא לנסוע את זה פעם בשנהזה נכון. אנשים קלטו שלסוע 50 דקות לצפון או דרום זה לא נורא. כמו מבני ברק לירושלים.
לפי איך שזה נראה בצפון ממש כך,זה אומר שהמחירים במרכז הולכים להתמתן ואילו בפריפריה לעלות במעט
ובשעות העומס זה ממש לא 50 דקות!זה לא נורא לנסוע את זה פעם בשנה
זה נורא ואיום לנסוע כך כל יום הלוך ושוב מהעבודה
יש לך דוגמאות של ירידות מחירים?הדיון כאן מצחיק!!!
תכנסו לכל מתווך בבית שמש, בני ברק, ביתר, והוא יספר לכם על דירות שנמכרות במאות אלפי שקלים מתחת למחירים שלהם לפני כמה חדשים.
אין לי מושג אם המגמה תימשך,
אבל ברור שהיום יש ירידות מחירים ברוב אזורי הארץ!!!
כל מי שמספר לכם אחרת - יש לו אינטרס.
רק על בית שמש שמעתי מחבר, שפרסם דירת 3 חדרים בסכום מסויים שהיה בזמנו גבוה ב50 אלף מהמחיר הריאלי. ועכשיו אם הוא ימכור את זה בפחות מ150 מהתכנון המקורי הוא יגיד תודה..יש לך דוגמאות של ירידות מחירים?
בשעות העומס זה 50 דקות [לפחות] גם בירושלים ובמרכזובשעות העומס זה ממש לא 50 דקות!
אז הם לא רוצים לגור בפריפריה אלא מעדיפים תל אביב, אבל אין כסף אז גרים בתרשיחא. אבל יש הרבה ערים באמצע כמו חדרה ויבנה שלא הכריעו בהם חכמים אם הם מרכז או פריפריה. ככל שהמחיר בתל אביב ירד היבנאים יוכלו לקנות בתל אביב והתרשיחים יקנו ביבנה. ושוב הדירות בתרשיחא ירדו. הכלל הוא: ירידות בנות קיימא חייבות להיות מורגשות מאוד בפריפריה ההכי פחות מבוקשת. מה שעולה אחרון יורד ראשון.מצד שני יש הרבה כאלה שמרגישים שהם חייבים להיות בעלי דירה
אבל החלום שלהם מתאפשר רק בפריפריה
ולכן בגלל הביקוש הגובר יחסי בפריפריה הפער בין המרכז לפריפריה קטן
אתם מצחיקים,בשעות העומס זה 50 דקות [לפחות] גם בירושלים ובמרכז
נו באמת,אתם מצחיקים,
קודם צריך לסכם מה זה מרכז ואח"כ מה זה הצפון שאתם מדברים עליו,
כי המרחק מחיפה לב"ב הוא שעה ורבע באוטובוס,
והמרחק מטבריה לב"ב הוא בערך שעתיים,
ובל נשכח שהמרחק מב"ב לירושלים הוא כ40 דקות באוטובוס,
(ואני לא ישכח ששמעתי אחד שמספר שהוא גר בירושלים (ברמות)ובן דוד שלו שאל אותו כמה זמן אישתך נוסעת לעבודה בגבעת שאול ? ענה לו הירושלמי 45 דקות אמר לו הבן דוד תגור בבית שמש יותר קרוב לגבעת שאול
בקיצור לא כל דבר זה תלוי במרחק לעבודה )
הצפון הוא יחסיאתם מצחיקים,
קודם צריך לסכם מה זה מרכז ואח"כ מה זה הצפון שאתם מדברים עליו,
כי המרחק מחיפה לב"ב הוא שעה ורבע באוטובוס,
והמרחק מטבריה לב"ב הוא בערך שעתיים,
(ואני לא ישכח ששמעתי אחד שמספר שהוא גר בירושלים (ברמות)ובן דוד שלו שאל אותו כמה זמן אישתך נוסעת לעבודה בגבעת שאול ? ענה לו הירושלמי 45 דקות אמר לו הבן דוד תגור בבית שמש יותר קרוב לגבעת שאול
בקיצור לא כל דבר זה תלוי במרחק לעבודה )
מבית שמש לגבעת שאול גם בשעות העמוס לא לוקח יותר מ45 דק'.ולהגיע מבית שמש לגבעת שאול בשעות העומס לוקח פי 2 מאשר מרמות.
מרמות לגבעת שאול זה דורש לפחות 2 אוטובוסים לפעמים אפילו 3.(ואני לא ישכח ששמעתי אחד שמספר שהוא גר בירושלים (ברמות)ובן דוד שלו שאל אותו כמה זמן אישתך נוסעת לעבודה בגבעת שאול ? ענה לו הירושלמי 45 דקות אמר לו הבן דוד תגור בבית שמש יותר קרוב לגבעת שאול
מבית שמש לגבעת שאול [כנפי נשרים] זה דורש 2 3 אוטובוסיםמרמות לגבעת שאול זה דורש לפחות 2 אוטובוסים לפעמים אפילו 3.
זה לא כ"כ מדויק [תלוי מאיפה בבית שמש]מבית שמש לגבעת שאול גם בשעות העמוס לא לוקח יותר מ45 דק'.
למדתי כמה שנים בכולל בגבעת שאול, והייתי נוסע בתחבורה ציבורית מידי בוקר, מאחת משכונות ירושלים המרוחקות לגבעת שאול, והאברכים שהיו גרים בב"ש היו נוסעים באופן קבוע בפחות זמן ממני, לי לקח כ 45 דקות, ואילו להם לקח כ 35 דקותמבית שמש לגבעת שאול [כנפי נשרים] זה דורש 2 3 אוטובוסים
ואילו מרמות יש כמה אוטובוסים ישירים לגבעת שאול
אז כדאי להשקיע 200 ש"ח בהסעה מבית שמש ולהגיע בדיוק באותה שעה ובנחת לעבודה.מבית שמש לגבעת שאול [כנפי נשרים] זה דורש 2 3 אוטובוסים
ואילו מרמות יש כמה אוטובוסים ישירים לגבעת שאול
מה למשל?ואילו מרמות יש כמה אוטובוסים ישירים לגבעת שאול
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: