כמה ירדו באשדוד באחוזים?באשדוד המחירים ירדו מאד.
אבל זה מאד הגיוני, כי הם הגיעו למצב לא רציונאלי שדירה ברובע ז' עולה כמו אותה דירה ברמות ודירה במתחרדים עולה כמו דירה בנווה יעקב.
כמה ירדו באשדוד באחוזים?באשדוד המחירים ירדו מאד.
אבל זה מאד הגיוני, כי הם הגיעו למצב לא רציונאלי שדירה ברובע ז' עולה כמו אותה דירה ברמות ודירה במתחרדים עולה כמו דירה בנווה יעקב.
כמה ירדו באשדוד באחוזים?
כמה ירדו באשדוד באחוזים?
מקודם דיברת על רובע ו'
מדלןאיזה אתר זה?
מה זה ירדו מאוד?באשדוד המחירים ירדו מאד.
אני הסתמכתי על מד מדלן. אבל היו כאן שהביאו נתונים שונים על האזורים החרדים. שם עדיין לא דובים ולא יער. המחירים עלו .מה זה ירדו מאוד?
מאז ומעולם היו הנחות. גם אנחנו קנינו דירה מקבלן וההצעה השניה היתה זולה יותר.הוזלה במחיר של 350,000 ש"ח תוך חודש בלבד!!!
כזה הפרש תוך חודש??מאז ומעולם היו הנחות. גם אנחנו קנינו דירה מקבלן וההצעה השניה היתה זולה יותר.
45 אלף על דירה שניסו למכור ב1400000.כזה הפרש תוך חודש??
ובטח ה"עיתון " שפירסם את זה עוסק בהשקעות.הירידות מתחילות ובגדול.
לא נכון!הרבית תרד רק אם אנשים יפסיקו לקנות הרבה
נתתי לך את המקור.ובטח ה"עיתון " שפירסם את זה עוסק בהשקעות.
רחמים עלייך.אני מסכימה שמחירי הדירות לא ירדו
לאחר ששנתיים אני רודפת אחרי דירות
אך, לבסוף קניתי ב"ה אחרי שקניתי היתה עליה נוספת
לפחות הרווחתי עלייהרחמים עלייך.
תכלס-קנית למגורים או להשקעה?לפחות הרווחתי עלייה
מינורית אמנם אבל בשבילנו זה היה כבר טו מאצ'
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: