למה אתה מדבר על עצמך בגוף שלישי???למה אתה חושב שאתה יותר מבין מ @מקצועי בנדל"ן שכבר עשה המון נדל"ן ועזר גם לאנשים להצליח בנדל"ן,
ההפך הוא הנכוןולכן מה שיגיד לך נהג מונית/נהג זבל/מוכר במכולת זה עדכני ואמיתי ועל זה אפשר להסתמך
כי אין לו שום אינטרס...
קצת היגיון!
אף אחד לא אומר לך להסתמך על נהג מונית, אבל ב"ה יש הרבה מאד כלכלנים מקצועיים שמבינים טוב מאד את התחום, כמו גם תחומים אחרים, שאין להם אינטרסים כ"כ מובהקים לטובת המשך עליות מחרי הנדל"ן.חחח
לפי דבריך נשמע כך:
כל קבלן, מתווך, מלווה, יזם, נגיד בנק, וכו' וכו'
כל אחד כזה הוא אינטרסנט ומעונין מאוד בעליית המחירים כי זה המקצוע שלו,
ולכן המידע המקצועי שהוא ייתן זה מידע מחטיא וכוזב - כי הוא אינטרסנט...
ולכן מה שיגיד לך נהג מונית/נהג זבל/מוכר במכולת זה עדכני ואמיתי ועל זה אפשר להסתמך
כי אין לו שום אינטרס...
קצת היגיון!
זה לא עושה רושם אמין במיוחד...אין לי איתו כלום, ואינני קרוב שלו! וגם לא של שאר החברה פה,
נראה לי שהגבולות בין משאלת לב ומקצועיות קצת מתטשטשים כשיש אינטרס מובהקאין לי איתו כלום, ואינני קרוב שלו!
פשוט ממה שראיתי הוא כותב ידע יותר מקצועי ממך
מה לעשות...
אם אתה לא מכיר אותו מאיפה אתה יודע שהוא מקצועי יותר מ @יוחנן 1 ?אין לי איתו כלום, ואינני קרוב שלו! וגם לא של שאר החברה פה,
מה לעשות...
ולי נראה שהצטרפת למריבה המיותרת כאן..נראה לי שהגבולות בין משאלת לב ומקצועיות קצת מתטשטשים כשיש אינטרס מובהק
זה לא מריבה זה סיעור מוחותולי נראה שהצטרפת למריבה המיותרת כאן..
מיותר לגמרי..
1. אני מכיר אישית את היזם שזכה באחד המתחמים באלעד וכן במתחם ברמות
הוא נראה לי איש מאד זהיר, ואיש עסקים ממולח.
אם אפגוש אותו אשאל אותו לגבי המחיר.
2. לדעתי 650K זה לא כ"כ יקר בגלל שאם הוא ימכור 3 חדרים ב-1.9 מ' ו-4 חדרים ב-2.3 מ', לכאו' רווח נאה.
גם ברמות המחיר היום בערך 30 אלף למטר אז לכאו' יש רווח טוב
מחכה שיכנסו לפורום משקיעים אמיתייםאם לא זכור לך נתונים אז עדיף שלא תדבר...
לפי התגובות פה אני יכול להגיד לכם על כל אחד מה הסטטוס שלו בקטע של השקעות האם הוא משקיען או קצת הססן בקטע של נדל"ן,
@כמו הרוח - לא נ"ל אחת שעשתה עסקאות של השקעה בנדל"ן,
וכן @יוחנן 1 , @שירות קריינות ועוד כמה חבר'ה פה,
כי כל התגובות שלהם זה למה לא ולמה לא,
אני משתדל לעשות @ביזנעס, ומשום מה הרבה אנשי נדל"ן שיצא לי לדבר איתם - שעשו יותר מכמה דברים בחיים שלהם,
לא קוראים לתקופה הזאת משבר,
בדיוק להפך - יש פה אפשרות לניצול הזדמנות!
אין לי איתו כלום, ואינני קרוב שלו! וגם לא של שאר החברה פה,
מה לעשות...
מכיר או לא מכיר?ממליץ בחום על - @השקעות בנדל"ן ,
מקצועי אמין...
עזר לי מאוד - עשה עבודה טובה ומקצועית
בס"ד אני כבר עם רווח יפה מהנכס שקניתי
"ויהיו נכסיו וגו' וקרובים לעיר"אני לא מבינה בנדלן רק מנסיון שהיה לי ולחברותי להשקיע בפריפריה בלי שאתה גר קרוב לנכס זה כאב ראש או גורם להפסד זה בכללל לא משוואה השקעת דירה וחלוקה לא תמיד זה רווח מנסיון כואב שלי ושל עוד כמה השוכרים יכולים להיות תת רמה ויש חוק הגנת הדייר יכולים לדרוש שיפוצים שבבית שלך אתה לא מעז לחשוב על כך יכול להיות שתמצא את עצמך בלי שוכרים ועוד ועוד לפעמים הפסד יותר מרווח מתאים לאנשים שעובדים בזה אולי במקרה הטוב מכסה משכנתא במקרה היותר גרוע זה חובות וכאבי ראש אל תשכנעו כל אחד יש הבדל בין דירה מחולקת לשתיים על הדירה שלך לבין דירה בפריפריה רחוקה וגם אם תמצא אדם שמטפל לך בדירה הוא יכול לקחת את העניין די בקלילות כשיש לו עוד הרבה דירות לטפל בהם כדאי להזהר מאד!!
אדם קרוב אצל עצמו...לא הבנתי מה בדיוק הבעיה פה בהמלצה,
חוזר שוב על מה שאמרתי - אינני קרוב שלו
צודק טעיתי.@שימיshim לא היתה מחאה ב2008 אלא ב2011!!
גם אם תחזור ותכתוב את הטעות הזאת כמה פעמים, היא עדיין תישאר טעות.
לא הבנתי מה זה קשור לציטוט שהבאת ממני על המתחם ברמות?מחכה שיכנסו לפורום משקיעים אמיתיים
לא אנשים שיודעים לגרום לאחרים להשקיע את הכסף
אבל מה לעשות כנראה שהם עסוקים באמת או בלמצוא עסקאות או בלמממש נכסים
ופחות עסוקים בלשנות את דעת הקהל או למשוך לקוחות דרך התכתבויות בפורומים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: