מה זה אומר תקוע ?יש כמה עשרות משפחות שהצליחו לקנות שם דירה, נכון להיום זה תקוע שוב!
מה זה אומר תקוע ?יש כמה עשרות משפחות שהצליחו לקנות שם דירה, נכון להיום זה תקוע שוב!
שהם הפסיקו למכור לציבור החרדימה זה אומר תקוע ?
אלא למי הם מוכרים ואיך?שהם הפסיקו למכור לציבור החרדי
הם מוכרים לכל מי שלא נראה חרדי קלאסי (אין להם דרך לסנן הרמטי)
המחירים זולים או יקרים?הם מוכרים לכל מי שלא נראה חרדי קלאסי (אין להם דרך לסנן הרמטי)
היה משווק שהצליח להשתחל פנימה, והוא שיווק במשך תקופה רק לציבור החרדי.
ועכשיו הם הצליחו לעצור את המכירות שלו.
-
הדוגמא האחרונה, אברך חסידי שהגיע איתם לסיכומים לרכוש, הסכימ על סכום ועל תנאי תשלום, ולאחר המפגש הראשון הללו אמרו לו שהם שינו את תנאי התשלום (בצורה כזאת שלא התאימה לו)
וההוא התחרט בגלל זה
למה בעצם שחרדי ישלם כאלו מחירים יקרים?הם מוכרים לכל מי שלא נראה חרדי קלאסי (אין להם דרך לסנן הרמטי)
-
הדוגמא האחרונה, אברך חסידי שהגיע איתם לסיכומים לרכוש, הסכימ על סכום ועל תנאי תשלום, ולאחר המפגש הראשון הללו אמרו לו שהם שינו את תנאי התשלום (בצורה כזאת שלא התאימה לו)
וההוא התחרט בגלל זה
יש לי חבר אברך חסידי למהדרין עם שיך און זאקען שקנה שם לפני שבעיים,הם מוכרים לכל מי שלא נראה חרדי קלאסי (אין להם דרך לסנן הרמטי)
-
וההוא התחרט בגלל זה
כנראה שלכסף שלו אין שיך ולא זאקןיש לי חבר אברך חסידי למהדרין עם שיך און זאקען שקנה שם לפני שבעיים,
(הוא דווקא קנה שם להשקעה, אבל מכרו לו בלי שום בעיות)
זה בדיוק התשובה!כנראה שלכסף שלו אין שיך ולא זאקן
שאלה חשובה בהחלט!למה בעצם שחרדי ישלם כאלו מחירים יקרים?
המטרה שלך שהאיזור יהפוך לחרדי מבורכת בהחלט, אבל אני שואל מבחינת הרוכש, למה שישלם עוד כמה מאות אלפי ש"ח על לרכוש שם?
מה הקשר בין הפרוייקטים? מגרש 204 זה 'אפי ברמה' שבתוך רמת אברהם הישנה. לא?אגב אני לא מבין איך הם רוצים למכור רק לציבור המודרניים (דת"ל אמריקאי)
בו בזמן שאפי קפיטל מגרש 204 נמכרת רק לחרדים קלאסיים
לא! הראשון זה מגרש 303!מה הקשר בין הפרוייקטים? מגרש 204 זה 'אפי ברמה' שבתוך רמת אברהם הישנה. לא?
אכן! זה הפרויקט, ואכן נמכרו שם דירות פריסייל לחרדים קלאסיים משלנו! אז מה הוא יתחיל לשנות שיווק רק לציבור הדת"ל? זה יעבוד?אם כבר צריך להשוות לפרוייקט 'הרמוניה' של אפי קפיטל שבהמשך הרחוב של רוטשטיין, ושם אני מניח לפי המחירים המבוקשים (אין לי מידע ברור) שזה לא בדיוק נמכר לחרדים קלאסיים (קשה לי לראות זו"צ חרדי קלאסי משלם מעל 2.4M! לדירת 3 חד', גדולה ככל שתהיה).
אני לגמרי בהלם מהמחיר, ומקווה שהציבור החרדי לא יתפתה למחירים אלו
הרמוני - בית שמש
כשהבית הוא יותר מבית, אתם יודעים שמצאתם את האחד שלכם. אפי על הפארק הוא הרבה מעבר לחוויית מגורים, הוא חוויית חיים שלמה עם פארק צמוד ופרטי שכולו שקט, שלווה ואיכות חיים.www.efficapital.co.il
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: