דיון מחבת מעולה לטיגון קציצות

מאנטרטיקה

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
לאחרונה גיליתי שהמחבת שלי הוא הגורם לקציצות שלי להידבק למחבת.

אשמח להמלצה מהמומחיות כאן על מחבת טוב לטיגון קציצות, וגם מה ההבדל בין השיש, לקרמי?
וכן על הדרך, אשמח לטיפים, איך להפחית שמן בטיגון.
 

sth

משתמש סופר מקצוען
איור וציור מקצועי
אני התחלתי לאחרונה לטגן את הקציצות על הפלנצ'ה. כמות מזערית של שמן וטעים הרבה יותר.
 

מאנטרטיקה

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
אני התחלתי לאחרונה לטגן את הקציצות על הפלנצ'ה. כמות מזערית של שמן וטעים הרבה יותר.
בדיוק התלבטתי עליה,
אשמח לעוד המלצות וגם על הפלנצ'ה
 
  • תודה
Reactions: sth

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
מחבת טובה צריכה להיות עם ציפוי מתאים וכבדה במשקלה
ואם היא כזו היא בכלל לא צריכה שמן. די בשמן שמכילות הקציצות.
מחממים היטב- עד שקשה להניח יד באויר מעל המחבת.
ואז מטילים פנימה את הקציצות.
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
למה שיהרוס? האם סיר ניזוק מהרתחה של מרק?
כלי בישול נועדו לחום גבוה.
 

שוהם

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עכשיו אני קולטת:)
יש לחמותי מחבת עתיקת יומין שחורה משחור שרק בה היא מטגנת את הקציצות,
ורק שם הן יוצאות כ"כ טובות.
ניסוי בכל מחבת אחר לא הביא את אותה תוצאה...(אפילו עם אותה עיסה..)
 

מאנטרטיקה

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
מחבת טובה צריכה להיות עם ציפוי מתאים וכבדה במשקלה
ואם היא כזו היא בכלל לא צריכה שמן. די בשמן שמכילות הקציצות.
מחממים היטב- עד שקשה להניח יד באויר מעל המחבת.
ואז מטילים פנימה את הקציצות.
אני אפפעם לא שמה שמן בקציצות:eek: רק ביצים
והקציצות שלי יוצאות מדהימות בטעם
אשמח שתסבירי יותר.
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
אני מטגנת שנים בלי שמן ולא קורה כלום.
יש די והותר שמן במרינדה של חזה עוף או בקציצות.
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
@מאנטרטיקה , אני לא שמה הרבה שמן בקציצות.
מוסיפה קצת כדי שתהיה עסיסיות וגם השומן שבבקר תורם את חלקו.
וזה עדיף מטיגון בשמן חצי עמוק שבו אין לי שליטה על כמות השמן שתיספג בקציצות.
 

מאנטרטיקה

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
@מאנטרטיקה , אני לא שמה הרבה שמן בקציצות.
מוסיפה קצת כדי שתהיה עסיסיות וגם השומן שבבקר תורם את חלקו.
יכולה לכתוב דגם של המחבת שלך?
או מחבת אחר שאת ממליצה
פשוט הסתחררתי בחנות מרוב הדגמים שהיו: היה פלנצ'ה, וקרמי, ושיש ומלא חברות שונות שלא ידעתי במה לבחור.
ואם סבלתי עד עכשיו מקציצות נדבקות, אני רוצה מחבת שיתן לי פיצוי על כל העוגמות נפש
וגם שישאר נקי.
כי לחביתות ולבלינצ'ס יש לי מחבת שיש שעלה ממש יקר, ותוך זמו קצר הוא נהיה מלוכלך באופן שא"א לנקות אותו :(
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
קבלתי במתנה מחבת פסים של סולתם ואני ממש מרוצה ממנה. ב"ה.
 

מרגישה פלוס

משתמש צעיר
יש לי מחבת שייש מעולה. מספיק טיפטיפונת שמן (אני לא ניסיתי בלי שמן בכלל, אבל יתכן שאפשרי) ויוצאות קציצות מצוינות.
לגבי בלינצעס היא ממש מעולה. לא נדבק כלום ואחרי שימושים חוזרים נראית עדין חדשה! (אמנם היא רק מפסח לפני חודשיים {!!} אבל עדיין נוצצת כבתחילה. )
קבלתי אותה מתנה לא זוכרת חברה/דגם. אנסה לברר בהמשך אם מענין אותך.
 

תמרוווש

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
משתמשת בעיקר בסירים ןמחבתות של פוד אפיל, מעולם לא התאכזבתי,
ואף פעם לא נדבק לי!!
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יְהוָה שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יְהוָה שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יְהוָה שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  0  פעמים

לוח מודעות

למעלה