בדיוק התלבטתי עליה,אני התחלתי לאחרונה לטגן את הקציצות על הפלנצ'ה. כמות מזערית של שמן וטעים הרבה יותר.
מה זה??הפלנצ'ה.
לא הורס את המחבת??מחבת טובה צריכה להיות עם ציפוי מתאים וכבדה במשקלה
ואם היא כזו היא בכלל לא צריכה שמן. די בשמן שמכילות הקציצות.
מחממים היטב- עד שקשה להניח יד באויר מעל המחבת.
ואז מטילים פנימה את הקציצות.
כמו מחבת פסים. נראה כתבנית שטוחה עם שוליים נמוכים.מה זה??
זה נשמע לי שכשמטגנים ללא שמן, זה כמו לבשל סיר ריק, שאז ודאי הוא נהרס.למה שיהרוס? האם סיר ניזוק מהרתחה של מרק?
כלי בישול נועדו לחום גבוה.
אני אפפעם לא שמה שמן בקציצות רק ביציםמחבת טובה צריכה להיות עם ציפוי מתאים וכבדה במשקלה
ואם היא כזו היא בכלל לא צריכה שמן. די בשמן שמכילות הקציצות.
מחממים היטב- עד שקשה להניח יד באויר מעל המחבת.
ואז מטילים פנימה את הקציצות.
יכולה לכתוב דגם של המחבת שלך?@מאנטרטיקה , אני לא שמה הרבה שמן בקציצות.
מוסיפה קצת כדי שתהיה עסיסיות וגם השומן שבבקר תורם את חלקו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
4.06
כ"ז אייר
קורס משולב בינה מלאכותית
קורס פיתוח ובניית אתרים
קריירה מתקדמת, ביקוש עצום, וממוצע משכורות גבוה במיוחד!
מלגות גבוהות ומשתלמות!
2.06
כ"ה אייר
פתיחת מסלול
קורס עריכת וידאו
מלגות והנחות משמעותיות!
4.06
כ"ז אייר
#רקבפרוג
הרצאה מרתקת:
הכירו את טווינמושן
עם גל אקסלרוד
עולם מטורף משל הדמיות! ממשק חדשני שמאפשר לבצע הדמיה כמעט כמו משחק מחשב
לתלמידים ובוגרים בלבד!
27.06
כ"א סיוון
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
השקה חגיגית!
עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קנ
א הַלְלוּיָהּ הַלְלוּ אֵל בְּקָדְשׁוֹ הַלְלוּהוּ בִּרְקִיעַ עֻזּוֹ:ב הַלְלוּהוּ בִגְבוּרֹתָיו הַלְלוּהוּ כְּרֹב גֻּדְלוֹ:ג הַלְלוּהוּ בְּתֵקַע שׁוֹפָר הַלְלוּהוּ בְּנֵבֶל וְכִנּוֹר:ד הַלְלוּהוּ בְתֹף וּמָחוֹל הַלְלוּהוּ בְּמִנִּים וְעוּגָב:ה הַלְלוּהוּ בְצִלְצְלֵי שָׁמַע הַלְלוּהוּ בְּצִלְצְלֵי תְרוּעָה:ו כֹּל הַנְּשָׁמָה תְּהַלֵּל יָהּ הַלְלוּיָהּ: