הי אבל הכי קל לצפות מהצד בלי להבין כמה נסיונות נעשו לפני כן וננסות להסביר את הצד שכנגדהיי, הכי קל, אבל הכי קל ישר להשמיץ.
נערך לאחרונה ב:
הי אבל הכי קל לצפות מהצד בלי להבין כמה נסיונות נעשו לפני כן וננסות להסביר את הצד שכנגדהיי, הכי קל, אבל הכי קל ישר להשמיץ.
בבני ברק זה לא כך יש שכר מאוד גבוה גם לסייעות אני מדבר אחרי שראיתי נתוניםגם בבני ברק יש גנים תחת עמותות!
ואני מכירה גננת בעמותה כבר 20 שנה (!) שמקבלת פחות מסייעת בעירייה. (אתמול היא סיפרה לי...)
היא דיברה על העמותות בבני ברקבבני ברק זה לא כך יש שכר מאוד גבוה גם לסייעות אני מדבר אחרי שראיתי נתונים
שקוראים מה שכתבת מבינם כמה אנו בשלטון יחיד ואני עדין שלא קורה לזה רודנות....מאיפה אתה יודע שאין כזו סייעת ??? ואם ביררת זה הסיבה שהיא פיחדה להציג עצמה בשםואגב אין שום סייעת דיני כהן. גם מידיעה. ללכת לרדיו לצעוק את לא מפחדת, אבל שידעו את השם זה ח"ו, נו, נו, שיהיה.
אם אתה גם היית משקיע את נשמתך בתלמידות ולא היו מתייחסים אליך הרבה זמן גם אתה היית נהיה חשדן ולא מאמין עד שרואה תוצאות ובפרט שמי שיודע הרבה דברים שעלו לכותרות ירדו אחרי השתקה או הבעת סולידריות. אסור שזה ישתתק עד שיראו תוצאת. והלואי שזה היה תקדים לכל הרשתות החרדיות בכל הארץהם יהיו כאלה
אחרי שיעזרו להם בפועל
ולא רק ינסו לעזור להם..
ובא לא נקרא להוצאת דברים אחוצה תוקפנימה לעשות שבלי תוקפנות שום דבר לא זז היום
הרדיו ניהיו היום ככלי מאיים(ככה זה נראה לפי דעתך)מידיעה, מנסים לעזור להם. האולטימטומים שלהם מוזרים. (אם אין תגובה עד סוף היום אנחנו פונות לרדיו, שאגב זה רק האט את התגובה.) חובה לציין.
מההודעה הראשונה שלך לא נראה שאכפת לך מהמצבנכון. מסוכם על כולנו לגמרי שחייבים להעלות להם את השכר.
אני הכי בעד שיעלו להם.זה לא בסדר השכר מינימום. רק שלא מסוכם עלי רוח הדברים של כמה סייעות שפשוט מסיתות ומלהיטות את הרוחות
בהדברות נורמלית אפשר ויש רצון לעזור ולסייע. חבל
משפט קצת מקומם ולא נכון יש לי חבר שמנהל את המאבק הזה לאחר שאשתו 11 שנה בתחום והלך לר' קסלר שאמר לו לנהל מאבק ונלחם על זה בעור שיניועם השנים התפתחה אצלי תזה קצת עצובה
יש מי ששמח ורוצה את העוני הזה, זה מאפשר לו להתעצם ולגדול...
1. ממתינים לעדכוןלצערי לא, עוד לא התקבלתי לתפקיד דובר העירייה. שאתקבל אני אשתדל להלחם את כל המלחמות שלא קשורות אליי.
בנושא הזה, אני יש לי היכרות עם הנוגעים בדבר, בעירייה, שמנסים לעזור, וכן יש פתרון (ושוב זה ה-ל-י-ך שקשור בהרבה גופים)
מדובר בנשים כן, כן, לא מושחתות ולא גנבות שהעבודה שלהם היא לא לשמוע את הסייעות יום יום, וכן הם בוחרות לעשות את זה ולנסות לעזור.
מסוכם על כולם. כולל כל הגופים בעירייה. שחייבים להעלות להם את השכר.
וכן אנשים נותנים מעצמם המון בשביל זה.
אז טיפת מחשבה במרום ישר לרוץ ולקלל.
ואם כבר, אז באמת אני תכף יעלה עדכון מה קורה עם זה...
אם זה באמת מענין מישו.
זה בדיחה מצחיקה זה היה שנה שעברה עם הסיעות של חינוך רגילה והדיין לא הבין מה רוצים כי ידעו לסובב אותו טוב כמו שמנהלי העמותות יודעים שניםםםם...כי הרב קסלר הכניס דיין מיוחד שיעזור לסדר את העניין הזה,
בקרוב בע''ה תוכר תביעה ייצוגית בבית המשפט ויהיה קצת סדר בתחוםאני לא יודע מה הסיפור במודיעין עילית אבל כן ישנן סייעות כל אחת מטעמה עובדת בעבודה זו ומקדישה את כל כולה למען הילדות ונעשקות ע''י בעלי העמותות לדוגמא סייעת שעובדת בעמותה גדולה עד לפני כמה חודשים היה לה רק 81% משרה והורידו לה ל72.5% משרה ללא כל שינוי בהיקף עבודתה וללא כל הודעה מטעם אי מי מההנהלה כמובן אין זה בשביל להיטיב עם הסייעות השלכות מצעד זה הינן רק לשלול כל מיני זכויות שתלויות באחוזי המשרה ועוד כהנה וכהנה תןפעןת שאין פוצה פה ומצפצף ואין למי לפנות שיעזור בענין בסופו של דבר ישנן סייעות ממורמרות ובצדק ומה יעזור שיחליפו עבודה בסוף תבוא אחרת פחות טובה ומי שזה ישפיע עליו יותר מכולם הן הילדות הגיע הזמן לעשות סדר בענין כל העובדות תחת העמותות ויפה שעה אחת קודם
שכר הסייעות לא מאד גבוה ואפילו לא גבוה, וגם בבני ברק יש סייעות שמועסקות ע"י העיריה ויש שע"י החברה הכלכלית, ויש הבדלים לרעת אלו האחרונות.בבני ברק זה לא כך יש שכר מאוד גבוה גם לסייעות אני מדבר אחרי שראיתי נתונים
לא התכוונתי לסייעות.משפט קצת מקומם ולא נכון יש לי חבר שמנהל את המאבק הזה לאחר שאשתו 11 שנה בתחום והלך לר' קסלר שאמר לו לנהל מאבק ונלחם על זה בעור שיניו
עו"ד נתן רונבלט תהיה גבר תכנס לזה ותושיע את עם ישראלבבית ספר אבי עזרי כרגיל
זה מחאה נגד העיריה ולא נגד החינוך העצמאי
כי העיריה לא רוצה לקבל לתוכה את הסייעות
וזה הסיבה שאף עו"ד בעיר לא נכנס לענין
@עו"ד נתן רוזנבלט
אולי צריך שהוא לא יהיה מאנ"שלגבי עו''ד ספציפי,
הוא צריך להתפרנס במשך השנים, ופעילות כזו יכולה לגרום לעניות רח''ל.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: