מידע שימושי מזכירי קלפי לכנסת ה- 23

מצב
הנושא נעול.

עיצוביישן

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עוד לא קיבלתי תשובה מועדת הבחירות על המבחן מיון הראשוני אבל עכשיו כשאני מתחבר לאתר אני רואה שאני יכול לקבוע ראיון.
זה לא היה לפני שבוע אבל לא קיבלתי מייל
מה זה אומר?
תבדוק אם יש לך הודעה בספאם

nori

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
אה, וזה גם מטעם ועדת יהודה. זה קשור לירושלים איך שהוא?
(בהרשמה נרשמתי רק לירושלים)
זה אומר שלא התקבלת לירושלים. (יכול להיות בגלל ריבוי פניות אליהם)
אבל לועדת יהודה חסרים מזכירים אז כנראה לקחו את העדף מירושלים.
יהודה זה אומר ביתר, בית שמש, מבשרת ציון, מעלה אדומים וכל מה שנמצא באזור. המון יישובים קטנים.

חחח

משתמש סופר מקצוען
הגזמתם עם התיאורים שלכם לגבי המבחן לא היה קשה בכלללל (לא ראיתי הבדל מפעמים קודמות). הקטע היחיד היה למלאות את הפרוטוקול יסודי ולא לדלג. אבל נראה לי שאני יכולה כבר למלאות אותם מתוך שינה אז זה בכלל לא היה מסובך.

sl הנהלת חשבונות וחשבות שכר

משתמש סופר מקצוען
הגזמתם עם התיאורים שלכם לגבי המבחן לא היה קשה בכלללל (לא ראיתי הבדל מפעמים קודמות). הקטע היחיד היה למלאות את הפרוטוקול יסודי ולא לדלג. אבל נראה לי שאני יכולה כבר למלאות אותם מתוך שינה אז זה בכלל לא היה מסובך.
זה מה שכתבו למעלה
שהם מתמקדים במילוי הפרוטוקול
וזה קשה יחסית לפעמים קודמות שלא היו צריכים את זה

nori

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
בועדת יהודה כבר אין הרבה יישובים קטנים בהגדרתם שההצבעה היא מ-8:00 עד 20:00.
מאידך ועדת יהודה משתרעת מדרום הר חברון בדרום עד השומרון בצפון, מים המלח במזרח עד בית שמש במערב.
יש יותר מבכל ועדה אחרת.
אבל התכונתי בעיקר טכנית שיש ממש עשרות/מאות יישובים שאי אפשר לפרט את שמותיהם לכן ציינתי את הערים הגדולות שבשטחה.

זיס

משתמש פעיל
לא אמרנו שזה היה קשה אלא שזה היה "מתיש" יותר מפעמים קודמות!!!
התרגלנו למבחן של 20 דקות ועכשיו זה קרוב לשעה!
זה הכל!

ג'ינג'י

משתמש מקצוען
יש יותר מבכל ועדה אחרת.
אבל התכונתי בעיקר טכנית שיש ממש עשרות/מאות יישובים שאי אפשר לפרט את שמותיהם לכן ציינתי את הערים הגדולות שבשטחה.
אני גם קיבלתי עכשיו אפשרות לראיון לועדת יהודה. הראיון באכסניית רבין (מישהו יודע מה זה המקום הזה?)
השאילה אם יש בשביל מה ללכת לראיון כשאני לא יודע באיזה ישוב או חור נידח הם ישבצו אותי .ובפרט שאין לי רכב..?

@Simcha

משתמש מקצוען
הראיון באכסניית רבין (מישהו יודע מה זה המקום הזה?)
מתחת למוזיאון ישראל, לא רחוק ממשכן הכנסת
ובפרט שאין לי רכב..?
יכול להיות מאתגר, אך במידה ויש רישיון יתכן ומשתלם לשכור רכב.. כל אחד ושיקולי הזמן/כסף התואמים את מצב חשבונו המצומק

nori

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
אני גם קיבלתי עכשיו אפשרות לראיון לועדת יהודה. הראיון באכסניית רבין (מישהו יודע מה זה המקום הזה?)
השאילה אם יש בשביל מה ללכת לראיון כשאני לא יודע באיזה ישוב או חור נידח הם ישבצו אותי .ובפרט שאין לי רכב..?
אכסניית רבין זה בקרית הממשלה, קרוב למוזיאון ישראל.
הם משתדלים לשבץ קרוב לבית.
וברור שהנקודה שאין לך רכב תלקח בחשבון.
אבל אולי במקרה כזה דווקא יביאו אותה לאיזה התנחלות נדחת שלשלם הם מביאים בהסעה עם לווי. לא בטוח שזה רע. אבל זה אופציה....
אם העבודה מענינת אתכם שווה לנסות. יש לא מעט ישובים סמוכים מאד לירושלים. (אם כי במחשבה שניה בשעות הבקר המוקדמות לא ברור שהתחבורה הציבורית יעילה, ובלילה מונית לקליטה בירושלים, בקיצור יהיו מן הסתם הוצאות סביב הענין הזה)

ג'ינג'י

משתמש מקצוען
וברור שהנקודה שאין לך רכב תלקח בחשבון.
הם גם יכולים לא לקבל אותי בגלל זה..!
אם העבודה מענינת אתכם שווה לנסות
העבודה מעניינת אותי. אבל השאילה היא אם אחרי כל הוצאות המוניות (אין לי רשיון) ישאר לי משהו מה2000 שקל המסכנים של המשכורת.
נחשוב על זה..

Violinist

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
הם גם יכולים לא לקבל אותי בגלל זה..!

העבודה מעניינת אותי. אבל השאילה היא אם אחרי כל הוצאות המוניות (אין לי רשיון) ישאר לי משהו מה2000 שקל המסכנים של המשכורת.
נחשוב על זה..
תנסה תראה מה מדובר תמיד אתה יכול להגיד שלא
עד שתקח את החומר הרגיש...

אביר88

משתמש סופר מקצוען
פרסום וקופי
פעמים רבות יש ליו"ר שאמור להתלוות עליך או לאחד מחברי הועדה רכב כך שאפשר להמר שתוכל להצטרף אליהם.
לא מומלץ להמר!
הם לא חייבים לך כלום, וכלל לא בטוח שמישהו יצטרף אליך..

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

לוח מודעות

למעלה