נתן לי 2 ימים שלישי או רביעי...יש עוד תאריכים לראיונות?
הבנתי שגמרו עם זה כבר...
נתן לי 2 ימים שלישי או רביעי...יש עוד תאריכים לראיונות?
הבנתי שגמרו עם זה כבר...
תבדוק אם יש לך הודעה בספאםעוד לא קיבלתי תשובה מועדת הבחירות על המבחן מיון הראשוני אבל עכשיו כשאני מתחבר לאתר אני רואה שאני יכול לקבוע ראיון.
זה לא היה לפני שבוע אבל לא קיבלתי מייל
מה זה אומר?
לא. מוזרתבדוק אם יש לך הודעה בספאם
זה אומר שלא התקבלת לירושלים. (יכול להיות בגלל ריבוי פניות אליהם)אה, וזה גם מטעם ועדת יהודה. זה קשור לירושלים איך שהוא?
(בהרשמה נרשמתי רק לירושלים)
בועדת יהודה כבר אין הרבה יישובים קטנים בהגדרתם שההצבעה היא מ-8:00 עד 20:00.בתשובה ל דברי Nori
זה מה שכתבו למעלההגזמתם עם התיאורים שלכם לגבי המבחן לא היה קשה בכלללל (לא ראיתי הבדל מפעמים קודמות). הקטע היחיד היה למלאות את הפרוטוקול יסודי ולא לדלג. אבל נראה לי שאני יכולה כבר למלאות אותם מתוך שינה אז זה בכלל לא היה מסובך.
יש יותר מבכל ועדה אחרת.בועדת יהודה כבר אין הרבה יישובים קטנים בהגדרתם שההצבעה היא מ-8:00 עד 20:00.
מאידך ועדת יהודה משתרעת מדרום הר חברון בדרום עד השומרון בצפון, מים המלח במזרח עד בית שמש במערב.
לא אמרנו שזה היה קשה אלא שזה היה "מתיש" יותר מפעמים קודמות!!!הגזמתם עם התיאורים שלכם לגבי המבחן לא היה קשה בכלללל (לא ראיתי הבדל מפעמים קודמות). הקטע היחיד היה למלאות את הפרוטוקול יסודי ולא לדלג. אבל נראה לי שאני יכולה כבר למלאות אותם מתוך שינה אז זה בכלל לא היה מסובך.
דרך המפלגות את יכולה להיות משקיף- ללא תשלום/ תשלום סמלימה יש בנוסף לעשות...?, אולי אצל המפלגות וכו'
למי שיש מידע נשמח לתגובות
אני גם קיבלתי עכשיו אפשרות לראיון לועדת יהודה. הראיון באכסניית רבין (מישהו יודע מה זה המקום הזה?)יש יותר מבכל ועדה אחרת.
אבל התכונתי בעיקר טכנית שיש ממש עשרות/מאות יישובים שאי אפשר לפרט את שמותיהם לכן ציינתי את הערים הגדולות שבשטחה.
מתחת למוזיאון ישראל, לא רחוק ממשכן הכנסתהראיון באכסניית רבין (מישהו יודע מה זה המקום הזה?)
יכול להיות מאתגר, אך במידה ויש רישיון יתכן ומשתלם לשכור רכב.. כל אחד ושיקולי הזמן/כסף התואמים את מצב חשבונו המצומקובפרט שאין לי רכב..?
אכסניית רבין זה בקרית הממשלה, קרוב למוזיאון ישראל.אני גם קיבלתי עכשיו אפשרות לראיון לועדת יהודה. הראיון באכסניית רבין (מישהו יודע מה זה המקום הזה?)
השאילה אם יש בשביל מה ללכת לראיון כשאני לא יודע באיזה ישוב או חור נידח הם ישבצו אותי .ובפרט שאין לי רכב..?
הם גם יכולים לא לקבל אותי בגלל זה..!וברור שהנקודה שאין לך רכב תלקח בחשבון.
העבודה מעניינת אותי. אבל השאילה היא אם אחרי כל הוצאות המוניות (אין לי רשיון) ישאר לי משהו מה2000 שקל המסכנים של המשכורת.אם העבודה מענינת אתכם שווה לנסות
כ1700 נטו.. ומסכנות הכסף נמדדת ביחס הפוך למסכנות הנכסףישאר לי משהו מה2000 שקל המסכנים
כ1700 נטו.. ומסכנות הכסף נמדדת ביחס הפוך למסכנות הנכסף
תנסה תראה מה מדובר תמיד אתה יכול להגיד שלאהם גם יכולים לא לקבל אותי בגלל זה..!
העבודה מעניינת אותי. אבל השאילה היא אם אחרי כל הוצאות המוניות (אין לי רשיון) ישאר לי משהו מה2000 שקל המסכנים של המשכורת.
נחשוב על זה..
הם גם יכולים לא לקבל אותי בגלל זה..!
לא מומלץ להמר!פעמים רבות יש ליו"ר שאמור להתלוות עליך או לאחד מחברי הועדה רכב כך שאפשר להמר שתוכל להצטרף אליהם.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: