יש לו. הם לא יודעים מי עבד ומי לא.מי שעבד בבחירות מטעם מפלגה כלשהיא -אין לו עכשיו מה להרשם לעבודה הזו?
יש לו. הם לא יודעים מי עבד ומי לא.מי שעבד בבחירות מטעם מפלגה כלשהיא -אין לו עכשיו מה להרשם לעבודה הזו?
הם יודעים רק על מי שהיה בקלפיות, והם מסננים בעקבות זהיש לו. הם לא יודעים מי עבד ומי לא.
אם עברת תקבל מייל\SMS.הייתי בהדרכה ביום ראשון (ותיק)
אני אמור לקבל תשובה או משהו כזה אם עברתי את המבחן והתקבלתי?
הם לא יודעים!!!הם יודעים רק על מי שהיה בקלפיות, והם מסננים בעקבות זה
וזה לא נכון...הם יודעים רק על מי שהיה בקלפיות, והם מסננים בעקבות זה
ואני שמעתי על יור שרצה להיות מזכיר ועבר את כל הטקס ויום לפני החלוקת חומר רגיש הודיעו לו שהוא נפסל כי הוא היה יור אז לא שווה לשחק עם זה......הם לא יודעים!!!
דיברתי השבוע עם מישהי שהייתה בבחירות האחרונות יו"ר ועכשיו היא מזכירה.
התשבה בדרך כלל מגיעה משהו כמו שבוע עד שבועיים לפני הבחירות אז באמת קחו את הזמן יש עוד לפחות שבוע שבועיים ואולי אפילו 3 עד התשובותהשאלה אם לא הייתי אמור לקבל כבר, כשההדרכה היתה ביום ראשון ואנחנו ביום רביעי.
@אדם לעמל יולד
מתי זה קרה?ואני שמעתי על יור שרצה להיות מזכיר ועבר את כל הטקס ויום לפני החלוקת חומר רגיש הודיעו לו שהוא נפסל כי הוא היה יור אז לא שווה לשחק עם זה......
חתמה והמשיכה הלאה.בשביל זה חותמים על תצהיר, שאתה לא חבר מפלגה ולא היית משקיף או חבר וועדה בשלוש שנים האחרונות (לא כולל הבחירות המקומיות שזה לא נחשב).
בכל הבחירות היתה את ההוראה הזאת.מתי זה קרה?
כי לא זכור לי שבבחירות הקודמות הייתה את ההוראה הזו אבל יכול להיות שאני טועה.
זה חדשמתי זה קרה?
כי לא זכור לי שבבחירות הקודמות הייתה את ההוראה הזו אבל יכול להיות שאני טועה.
בכל הבחירות היתה את ההוראה הזאת.
??????זה חדש
פעם שעברה אמרו שרק מי שהיה חבר מפלגה, אסור לו
ואני שמעתי על יור שרצה להיות מזכיר ועבר את כל הטקס ויום לפני החלוקת חומר רגיש הודיעו לו שהוא נפסל כי הוא היה יור אז לא שווה לשחק עם זה......
מה זה מזכיר משקיף?האם אני למשל יכול ליהות מזכיר משקיף בשכר
70 פנים לתורה??????
ואיך זה מסתדר עם-
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: