חבר או פעיל מטעם מפלגה וכלל התפקידים נקראים פעיל מטעם מפלגהזה חדש
פעם שעברה אמרו שרק מי שהיה חבר מפלגה, אסור לו
חבר או פעיל מטעם מפלגה וכלל התפקידים נקראים פעיל מטעם מפלגהזה חדש
פעם שעברה אמרו שרק מי שהיה חבר מפלגה, אסור לו
ואני שמעתי על יור שרצה להיות מזכיר ועבר את כל הטקס ויום לפני החלוקת חומר רגיש הודיעו לו שהוא נפסל כי הוא היה יור אז לא שווה לשחק עם זה......
בבחירות האחרונות זה קרה גם לאחותי.מתי זה קרה?
כי לא זכור לי שבבחירות הקודמות הייתה את ההוראה הזו אבל יכול להיות שאני טועה.
מה זה מזכיר משקיף?
ובהמשך יפתח גיוס המפקחים,, לא יודע מי זכה במכרז, אבל לכאורה שווה לנסות
אם אני לא טועה כשהזמינו אותי לראיון מוקדם למזכירים ותיקים, החתימו אותי על טופס שלא עבדתי בתור משקיף/חבר ועדה מטעם מפלגה בשלש מערכות בחירות האחרונות ולא בשלש השנים האחרונות.בשביל זה חותמים על תצהיר, שאתה לא חבר מפלגה ולא היית משקיף או חבר וועדה בשלוש שנים האחרונות (לא כולל הבחירות המקומיות שזה לא נחשב).
ייתכן, אבל פעם שעברה בהתחלה הם דיברו רק על 3ואי חשבון ומאבטחים, ובסוף הם גייסו מכל הבא, עקב חוסרפעם שעברה הם רצו רק מי שאחרי צבא!!!
זה או בשלוש שנים האחרונות או בשני מערכות הבחירות האחרונות שהיו בתוך הזמן הזה.אם אני לא טועה כשהזמינו אותי לראיון מוקדם למזכירים ותיקים, החתימו אותי על טופס שלא עבדתי בתור משקיף/חבר ועדה מטעם מפלגה בשלש מערכות בחירות האחרונות ולא בשלש השנים האחרונות.
תתקשרו אליהם איזה ועדה?הייתי בראיון התקבלתי ונרשמתי להדרכה.
ואני רוצה לבטל את הרישום ולא מצליחה, איך אפשר?
אכן, להתקשר אליהםתתקשרו אליהם איזה ועדה?
אה, וזה גם מטעם ועדת יהודה. זה קשור לירושלים איך שהוא?עוד לא קיבלתי תשובה מועדת הבחירות על המבחן מיון הראשוני אבל עכשיו כשאני מתחבר לאתר אני רואה שאני יכול לקבוע ראיון.
זה לא היה לפני שבוע אבל לא קיבלתי מייל
מה זה אומר?
יש עוד תאריכים לראיונות?עוד לא קיבלתי תשובה מועדת הבחירות על המבחן מיון הראשוני אבל עכשיו כשאני מתחבר לאתר אני רואה שאני יכול לקבוע ראיון.
זה לא היה לפני שבוע אבל לא קיבלתי מייל
מה זה אומר?
בתור מזכירה כבר לא ניתן, מאוחר.אמא שלי רוצה לעבוד בקלפי..
מה עליה לעשות??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: