מבין את התסכול, בתור אחד שכבר היה פעמיים מזכיר, עדיין המבחן לא היה פשוט, אז ק''ו לחדשים.היום הייתי בהדרכה ולמרות שהכינו אותי שהמבחן יהיה קשה, לא חשבתי שיהיה עד כדי כך.
יצאתי עם הרגשה שבזבזתי סתם 6 שעות ולימוד וכו'.
מישהו פה יכול להגיד לי למה לצפות ?
מה הסיכויים שאעבור ? כמה הם מצפים שאשלוט בכל החומר ?
תודה מראש
להזכירכם, הבחירות ביום שני ולא שלישי!נכון גם בועדת ירושלים לקחו פעם שעברה בשישי אבל אני לא יודע מתי הפעם
בוועדת יהודה זה הפעם בחמישי
ציון מעל 80% עוברהיום הייתי בהדרכה ולמרות שהכינו אותי שהמבחן יהיה קשה, לא חשבתי שיהיה עד כדי כך.
יצאתי עם הרגשה שבזבזתי סתם 6 שעות ולימוד וכו'.
מישהו פה יכול להגיד לי למה לצפות ?
מה הסיכויים שאעבור ? כמה הם מצפים שאשלוט בכל החומר ?
תודה מראש
והשיבוץ מתחיל ממי שקיבל 100 ואז פוחת והולך.ציון מעל 80% עובר
פחות מזה לא!
אלא אם כן הם יחסר להם מזכירים, אז יש סיכוי שיחזרו בהמשך גם למי שקיבל פחות.
נא לדייק,לא חייבים להדפיס כלום!
תבוא עם הת.ז. הם יצלמו לך במקום
וכן אישור ניהול חשבון מספיק לבוא עם כרטיס אשראי שיש עליו פרטי החשבון, והם יצלמו לך שם (רק תמחוק להם את המספר...)
זה לפי הכללים היבשים.נא לדייק,
אישור ניהול חשבון מודפס מהמערכת - חובה
אישור ניהול חשבון מהבנק - חובה
כרטיס אשראי מודפס איננו קביל לפי התקנון!!!
שלום רב,
הרינו להודיעך כי עברת את מבחן ההסמכה לתפקיד מזכיר ועדת קלפי בהצלחה.
שיבוץ לישוב וקלפי יבוצע בהמשך.
בכבוד רב,
ועדת הבחירות האזורית לכנסת ה-23, אשקלון.
יכול להיות שאלו ההוראות שאתה כמראיין קיבלת, בפועל לי ביקשו רק למלאות פרטים ללא כל אסמכתא. ייתכן שבגלל שאני וותיק ולא היה שינוי בפרטי החשבון אז הם הסתמכו על הצילום שיק שהבאתי להם בעבר.נא לדייק,
אישור ניהול חשבון מודפס מהמערכת - חובה
אישור ניהול חשבון מהבנק - חובה
כרטיס אשראי מודפס איננו קביל לפי התקנון!!!
ככל שתביאו יותר פרטים על חשבון הבנק שלכם, כך פוחת הסיכוי שאחרי יום הבחירות תשאלו 'איפה הכסף'.
אני שוקל בעקבות זה להתאגד לדרישה להעלות את השכר.מה שהזוי שקיבלתי את זה בעותק גלוי לרשימה ארוכה של מיילים, כשכתוב בחלקם גם את השמות.
כנראה שלא:מה נראה לכם שאם קבוצה גדולה של מזכירים יודיעו להם שבוע לפני הבחירות שבמידה ואין העלאה ועדכון לשכר אז הם פורשים, זה יכול להשפיע?
מוזר מאוד הוא כבר לקח את החומר הרגיש?היי לכולם,
יש פה מזכיר ותיק שכבר עבר את ההדרכה? אשמח לדעת אם כבר התקבלו תשובות.
חבר שלי מזכיר ותיק עשה הדרכה בוועדת תל אביב בשבוע שעבר ביום שלישי וקיבל תשובה סופית שהוא התקבל ותאריך לבוא לאסוף את החומר ביום חמישי (יומיים אחרי). אני הייתי בהדרכה שלהם ביום חמישי האחרון ולא קיבלתי תשובה עדיין ואני חושש שזה בגלל שלא מלאתי טוב את הפרוטוקול. ואני רוצה לדעת כבר עכשיו אם נכשלתי או לא כי אם נכשלתי אעבוד כחבר ועדה (אני מכיר אנשי קשר ממפלגות (ולא יכול לשתף מספרים שלה)).
אם יש פה מזכיר ותיק שכבר עבר הדרכה בכל ודעה כלשהי, אשמח לדעת אם כבר קיבל תשובה/טרם קיבל תשובה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: