אדם לעמל יולד
משתמש מקצוען
רבותי, קחו בחשבון שהמבחן הפעם הרבה יותר מסובך מהפעמין הקודמות!!! צריך לדייק בהרבה יותר פרטים קטנים.
לתשומת לבכם.
לתשומת לבכם.
מתי?בהמשך יפתח המכרז של מפקחי טוהר בחירות בפעם קודמת היה אצלי מפקח שלא היה עו"ד ולא רו"ח אלא סתם איש... ואם זה המצב יתכן שתוכלו גם אתם להיות..
תלוי באיזה אזורים..אבל להיות בקלפי בבת ים או אור יהודה,
זה יותר טוב מלהיות בבני ברק למשל,
אין לו בעיה שיהיו \ לא יהיו חרדים....ותתפלאו לראות שגם בכל מיני חורים כאלו כמו אור יהודה ובת ים,
יגיעו להצביע כל מיני חרדים,
כן, יש בכל חור כמעט, חרדים (מסוגים שונים).
יהודה כן שלחו מיילים.תיכנס לאתר של ועדת הבחירות לאזור האישי של המזכירים יתכן מאוד שמחכה לך שם בקשה להירשם לראיון
הפעם ביהודה לא שלחו מיילים בבקשה להירשם לראיון אלא זה היה קיים בתוך האתר ההוא ובימים האחרונים התחילו להתקשר לאנשים שלא קבעו ראיון באתר
אז אולי עדיין אתה בפנים
WOW איזה פירוט, תודה!לתשומת לבכם כמה שינויים מפעמים קודמות
1 המזכיר מגיש את המעטפה ולא חבר ועדה שאצלו התז
2 בסוף היום צריך לארוז הכל במעטפות כרגיל ולהכניס לתוך מזוודה ולסגור עם המנעול המצורף שימו לב צריך לכתוב בפרוטוקול את מספר המנעול ...
3 שוטר מצביע במעטפה חיצונית לבנה עם כיתוב אדום בכל קלפי או במעטפה רגילה איפה שהוא רשום בניגוד לפעמים קודמות ששמו נמחק מהרשימה והוא יכל להצביע בכל מקום במעטפה רגילה
4 שוטר לא צריך אישור ללא מדים ואם יש לו תעודת שוטר אז הוא גם לא צריך אישור הצבעה בכלל
5 נגמר הבלאגן של כל המעטפות הצבעה שהסתובבו בקופסאות הפעם יש קופסא מיוחדת שמכילה רק את המעטפות הצבעה ומעוצבת יפה רק בשביל הסדר והיא נמצאת (כמובן איך לא) אצל המזכיר בלבד
6 לכל עובד בקלפי צריך להביא אישור על ביצוע תפקיד בוועדת הקלפי מפנקס מיוחד חדש שהמקור נשאר אצל המזכיר וההעתק אצל החבר בנוסף לכתיבה בפרוטוקול ולכתבי המינוי
7 חותמים 25 מעטפות כל פעם ולא חמישים
8 הביאו לנו שקית יפה בצבע כתום בשביל כל הפתקים והמעטפות שנשארו בשונה מפעם שעברה שזה היה לבן..
9 בפרוטוקול צריך להדביק מדבקה על כל עמוד ולא לכתוב
10 בתחילת היום עשו גם רשימה של הדברים שצריך לעשות עם סימון וי כמו בסוף היום ההנחיה היא לא להתחיל דבר לפני שמסיימים את הקודם אבל ברור לכולם שאם יש כמה חברי ועדה שכל אחד יעשה משהו ולא יעמדו בחוסר מעש עד שיסיימו את התפקיד הקודם
11 בפעם הראשונה הדגישו ובפעם השניה לא עשו מזה עסק ועכשיו שוב מעלים שצריך לסגור כל מעטפת אריזה בסוף היום עם נייר דבק וצריך היו"ר לחתום עליה שחלק מהחתימה על הנייר וחלק על המעטפה כדי למנוע פתיחה מחודשת
בהצלחה.
רק בפעם הקודמת השוטרים נמחקו.3 שוטר מצביע במעטפה חיצונית לבנה עם כיתוב אדום בכל קלפי או במעטפה רגילה איפה שהוא רשום בניגוד לפעמים קודמות ששמו נמחק מהרשימה והוא יכל להצביע בכל מקום במעטפה רגילה
היה ירוק.8 הביאו לנו שקית יפה בצבע כתום בשביל כל הפתקים והמעטפות שנשארו בשונה מפעם שעברה שזה היה לבן..
נחמד!9 בפרוטוקול צריך להדביק מדבקה על כל עמוד ולא לכתוב
יש לי חבר שהיה בפעם קודמת מזכיר באום אל פאחם,בפעם (שלפני ה)קודמת הגיע אלי מזכיר ש'נתקע' במשך כ17 שעות - תקשיבו טוב - בכפר ערבי!
היהודי (דתי) היחיד כל היום, כשבקושי דיברו איתו שם עברית אפילו...
תעקבו בהמשך אחר הפרסומים באתר של ועדת הבחירות,לא ידוע לי על תפקידים נוספים שאפשר להרשם אליהם כרגע.
לא נכון(רק צריך לקחת בחשבון שבבחירות הרביעיות תצטרכו לעבוד באותה ועדה,
כי אתם נעולים שם, אא"כ יפתחו לכם את הנעילה בועדת הבחירות המרכזית)
מנין לך?לא נכון
בבירור בעבר נאמר לי, כי מזכיר ותיק אחשב באותה ועדה, במידה וארצה לעבור לוועדה אחרת אאלץ להירשם מחדש במערכת.מנין לך?
אני יודע בודאות שזה נכון
בקיצור לא רצו לקבל אותו אז גם התבדחו על חשבונו..ואמרו לו שהוא צריך לבקש מועדת הבחירות המרכזית שישחררו אותו מהועדה הקודמת,
זה היה בבחירות של אפריל..אולי זה היה בבחירות רגילות שיש כמה שנים ביניהם,
עכשיו שכל כמה חודשים יש בחירות,
אני יודע על חבר שהיה בועדה אחת ורצה לעבור לועדה אחרת,
ואמרו לו שהוא צריך לבקש מועדת הבחירות המרכזית שישחררו אותו מהועדה הקודמת,
זה לא היה פשוט בכלל, הרבה טלפונים וכאב ראש, אני לא יודע עדיין האם הוא הצליח או לא.
והוא גם לא יכל להרשם מחדש,
כי המערכת חסומה למזכירים ותיקים
הרבה יותר קשה ובעיקר אאאאאאאארררררררררוווווווווךךךךךךךךךךרבותי, קחו בחשבון שהמבחן הפעם הרבה יותר מסובך מהפעמין הקודמות!!! צריך לדייק בהרבה יותר פרטים קטנים.
לתשומת לבכם.
יש אולי אפשרות להעלות שאלת שהיו במבחן?כן הייתי בהדרכה ביום שישי. המבחן הרבה יותר קשה ומסובך צריך למלאות פרוטוקול ע"פ הפרטים שיש במבחן, מה שלוקח הרבה זמן פלוס זה שיש צורך לחשבן את התוצאות לפי כחל מפלגה דהיינו שמפלגה א קיבלה 72 קולות ומפלגה ב 114 ומפלגה ג 26 וכו' ולא הסכימו להשתמש במחשבון מה שלוקח זמן לחשבן בראש, מה שגורם ללחץ בזמן המבחן. בקיצור מי שיש לו הדרכה שיבוא עירני ולא עייף. [אני הגעתי אחרי 4 שעות שינה בלילה ומיהרתי לסיים כי יום שישי קצר ואני גר מחוץ לירושלים ולכן הרצתי את המבחן (ממש מהר 55 דק' אינני יודע מה עשו עם השאר(והיה הרבה) שלא הספיקו תוך שעה].
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: