היום יש לי ראיון.
מזכיר ותיק יכול לסכם לי כאן בתמצות מה כדאי לדעת ומה קריטי לדעת?
כל זוג מראיינים שואל קצת שונה
כן, לתלפיות.שאלה למזכירים ותיקים מאזור יהודה
בבחירות הקודמות נאלצתם לנסוע אחרי ספירת קולות לירושלים?
גם ביהודה, יש לי הדרכה בשישי הקרוב, כשרוב החדשים עדיין לא עברו ראיון......התקשרו אלי מועדת רמלוד
והודיעו שיש הדרכה ביום חמישי רק לוותיקים
נחמד!
החדשים עברו ועוברים ראיונות עד ליום חמישי.גם ביהודה, יש לי הדרכה בשישי הקרוב, כשרוב החדשים עדיין לא עברו ראיון......
אם הוזמנת להדרכה של מזכיר- סימן שאתה מזכיר, ולא קולט.
ממש לא מזכיר ותיק. לא התקבלתי פעם שעברה (פסלו אותי אחרי הראיון).@ג'ינג'י
תיכנס לאתר של ועדת הבחירות לאזור האישי של המזכירים יתכן מאוד שמחכה לך שם בקשה להירשם לראיון
ממש לא מזכיר ותיק. לא התקבלתי פעם שעברה (פסלו אותי אחרי הראיון).
וכנראה שלא התקבלתי גם הפעם כי לא קיבלתי הזמנה לראיון במייל. (למרות שנראה לי שעניתי נכון במבחן..)
בהצלחה לכולם.
אין שם הזמנה לראיון.תיכנס לאתר של ועדת הבחירות לאזור האישי של המזכירים יתכן מאוד שמחכה לך שם בקשה להירשם לראיון
הפעם ביהודה לא שלחו מיילים בבקשה להירשם לראיון אלא זה היה קיים בתוך האתר ההוא ובימים האחרונים התחילו להתקשר לאנשים שלא קבעו ראיון באתר
אז אולי עדיין אתה בפנים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: