רייזי בירנבוים
קופילוביץ לשעבר, מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
D I G I T A L
•
אם לכאורה לא התקבלתי לתפקיד, אני יכולה לנסות להרשם לתפקיד אחר?
לא ידוע לי על תפקידים נוספים שאפשר להרשם אליהם כרגע.אם לכאורה לא התקבלתי לתפקיד, אני יכולה לנסות להרשם לתפקיד אחר?
איילון כולל את חולון ,בת ים, מקווה ישראל(?),אור יהודה, אזור,קרית אונו.מישהו יודע אולי איזה יישובים נכללים בוועדה אזורית אילון?
יש אפשרות לבחור יישוב מסוים בו רוצים להיות?
בדרך כלל מפורסם באתר הבית של כל מפלגה שדרושים חברי ועדת קלפילא ידוע לי על תפקידים נוספים שאפשר להרשם אליהם כרגע.
אבל אפשר לנסות להיות חבר וועדה מטעם המפלגות.
מישהו יודע איך יוצרים איתם קשר בשביל להיות חבר וועדה?
נראה לכם שהליכוד יקחו חבר ועדה חרדי?בדרך כלל מפורסם באתר הבית של כל מפלגה שדרושים חברי ועדת קלפי
באמת לא אכפת להם מינראה לכם שהליכוד יקחו חבר ועדה חרדי?
אולי עוצמה יהודית.. לא ראיתי באתר שלהם פניה לחברי ועדה.
(ליהדות התורה וש"ס אין אתר.. צריך קשרים עם האנשים הנכונים.)
באמת לא אכפת להם מי
היה קלפי פעם שעברה שהיה בה שלושה חרדים נציגים משלושה מפלגות שונות (אינני זוכר מטעם מי אם זה דחוף אפשר לבדוק) והמזכיר גם היה חרדי וכך הם ישבו להם ארבעה חרדים וקיבלו את כלל האוכלוסיה וזה היה מקום מעורב
בהמשך יפתח המכרז של מפקחי טוהר בחירות בפעם קודמת היה אצלי מפקח שלא היה עו"ד ולא רו"ח אלא סתם איש... ואם זה המצב יתכן שתוכלו גם אתם להיות..אם לכאורה לא התקבלתי לתפקיד, אני יכולה לנסות להרשם לתפקיד אחר?
בקלפי שעבדתי באחת הבחירות הייתה חברת ועדה מטעם הליכוד- חרדית,נראה לכם שהליכוד יקחו חבר ועדה חרדי?
בש"ס באשדוד, הם מפרסמים בעיתון מספר טלפון להירשם.ליהדות התורה וש"ס אין אתר.. צריך קשרים עם האנשים הנכונים.
בקלפי שעבדתי באחת הבחירות הייתה חברת ועדה מטעם הליכוד- חרדית,
בקלפי ליד היה עוד חבר ועדה חרדי- גם מהליכוד.
בועדת דן ואולי בעוד ועדות,יש אפשרות לבחור יישוב מסוים בו רוצים להיות?
באיזה שלב מודיעים באיזה חור ישובצו?מסתבר שאת החדשים יפזרו לפי החורים שישארו.
איזה בחירות?קחו בחשבון שמי שעבר בבחירות הקודמות מטעם מפלגה, בבחירות הקרובות לא מאפשרים לו להיות מזכיר.
זה יכול להיות רלוונטי גם לבחירות הבאות...
לא יודע מתי מודיעים על השיבוץ,באיזה שלב מודיעים באיזה חור ישובצו?
מזכיר מתחיל שזאת הפעם הראשונה שלו וקצת חושש למצוא את עצמו בקלפי בלתי סימפתית בבת ים או באור יהודה...
לא יודע מתי מודיעים על השיבוץ,
אבל להיות בקלפי בבת ים או אור יהודה,
זה יותר טוב מלהיות בבני ברק למשל,
בגלל שחברי הועדה בכל מקום הם ממפלגות שונות,
כך שגם בבני ברק הם לא בהכרח חרדים,
ואחוז ההצבעה שם נמוך משמעותית מבני ברק.
בפעם (שלפני ה)קודמת הגיע אלי מזכיר ש'נתקע' במשך כ17 שעות - תקשיבו טוב - בכפר ערבי!מזכיר מתחיל שזאת הפעם הראשונה שלו וקצת חושש למצוא את עצמו בקלפי בלתי סימפתית בבת ים או באור יהודה...
לא בטוח...כן, יש בכל חור כמעט, חרדים (מסוגים שונים).
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: