יש להם גם הדרכה פרונטלית ומבחן ואם לא עבר הפסיד אי אפשר לאכול את כל העולם...ומתי מקבלים תשובה על זה?
ומי שביקש להיות קולט ולא מאשרים לו, הם מזמינים אותו להדרכה של מזכיר?
@רבנים ?
יש להם גם הדרכה פרונטלית ומבחן ואם לא עבר הפסיד אי אפשר לאכול את כל העולם...ומתי מקבלים תשובה על זה?
@רבנים ?
כל מי שביקש להיות קולט, מוזמן להדרכה לקולטים?יש להם גם הדרכה פרונטלית ומבחן ואם לא עבר הפסיד אי אפשר לאכול את כל העולם...
הסדר בקולטים על דרך כלל הוא כך:ומתי מקבלים תשובה על זה?
@רבנים ?
לבחירות מועד א' הייתה לי ס"ד, ביקשתי יפה להיות קולט (ללא מזכירות קודם..),יש סיכוי להיות קולט על הפעם הראשונה?
כן.האם בראיון בוחנים משהו מהחומר?
תפקיד:לא היה לי זמן לקרוא הכל, אשמח לתשובה בקיצור: מה תפקיד הקולט?, באיזה שעות עובד? ומהם תנאי הקבלה?
תודה
לא איחרת את הרכבת?!לא היה לי זמן לקרוא הכל, אשמח לתשובה בקיצור: מה תפקיד הקולט?, באיזה שעות עובד? ומהם תנאי הקבלה?
תודה
רשמית - צריך להגיע למרכז קליטה ב 19:30, מעשית - אין מה להגיע לפני 20:15+,שעות:
החל מ18:00 בערב רשמית (למעשה אולי אפי' 20:00)
רשמית - צריך להגיע למרכז קליטה ב 19:30, מעשית - אין מה להגיע לפני 20:15+,
תחילת העבודה - לא לפני 21:15, גם אז זה רק טפטוף קל של קלפיות שנסגרות ב 8,
העבודה האמיתית מתחילה רק ב 11+
בעיקרון, קבלתי ראיון למזכיר, אבל אם יש אפשרות- עדיף לי אולי קולט. לכן התעניינתי.לא איחרת את הרכבת?!
לא קיבלתי. זה אומר שלא התקבלתי..?היום קיבלו מזכירים חדשים זימון לראיון בירושלים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: