האם ההכנסה על מזכיר מצטברת בשביל חופשת לידה?
לגבי ההכנסה היא לא נחשבת על פי חוק כהכנסה לא למעמ ולא למס הכנסה ולא לביטוח לאומי וביטוח בריאות ממשלתי
מצורף קישור עם החוק באתר כל זכות..
האם ההכנסה על מזכיר מצטברת בשביל חופשת לידה?
לגבי ההכנסה היא לא נחשבת על פי חוק כהכנסה לא למעמ ולא למס הכנסה ולא לביטוח לאומי וביטוח בריאות ממשלתי
מצורף קישור עם החוק באתר כל זכות..
ניגוד עניינים...אפרופו המצלמה
אני לא מבינה למה שכל מזכיר ישא מצלמת גוף??? כמו שוטרים.......
מי שנכווה, שואל כבר עכשיו.טיפ כמזכיר ותיק: אל תבקשו טיפים לספירת קולות, בזמן שבמפלגות עוד לא סגרו קמפיינרים לבחירות, עם תזזית כזאת אתם לא מתאימים להיות מזכירים!!
אתה צודקטיפ כמזכיר ותיק: אל תבקשו טיפים לספירת קולות, בזמן שבמפלגות עוד לא סגרו קמפיינרים לבחירות, עם תזזית כזאת אתם לא מתאימים להיות מזכירים!!
אני ביקשתי.אתה צודק
אבל א' ביקשו
ב' היה לי משעמם ולא היה לי משהו יותר טוב לכתוב
מה עושה, באמת, מי שאין לו רכב?לגבי רכב, פעם קודמת דרשו מס' רכב. אף אחד לא אוכף שזה באמת הרכב שמגיעים איתו אבל לשם הפרוטוקול היה צריך לתת מס'. (אני נתתי מס' של מישהו לא מהעיר שלי בכלל)
מוניותמה עושה, באמת, מי שאין לו רכב?
איך מתניידים בסיום היום? ואם זה קלפי נידחת?
דרך המפלגות, בד"כ הם מפרסמים כמה שבועות לפני הבחירות דרושים לאיוש קלפיותיש למישהו מושג איך מקבלים תפקיד של משקיף? תודה!
תוספת סיכון....עכשיו נקבע התקציב של הבחירות,
איך אפשר להריץ את זה???
אולי זה יוריד לפחות מנדט שניים אצל הערבים.עכשיו סופית אושר בועדת הבחירות - מצלמה בכל קלפי
לא ידעתי שאורלי עדס העבירה לאורי הדס את המנכלו"ת..מנכ"לית ועדת הבחירות עו"ד אורי הדס
שלחתי לפורום המתאים...לא ידעתי שאורלי עדס העבירה לאורי הדס את המנכלו"ת..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: