אפשר לבקש להיות בעיר מסוימת, מטולה, דימונה?מוזר. קיבלתי כבר 3 פעמים.
אפשר להרשם באיזה אשכול שרוצים והם לא מתחייבים לעיר מסויימת אלא לעיר מתוך האשכול אליו נרשמת.אפשר לבקש להיות בעיר מסוימת, מטולה, דימונה?
או שזה הולך לפי עיר מגורי/ אזורי ?
מוזר...בבחירות האחרונות הייתי עם מזכיר משנה ושמו לנו מראש ארבעה פרגודים וארבעה כוורות כך שכן קיבלנו שתי אנשים במקביל.
למרות זאת לא עבדנו במקביל אלא תור - תור.
אחד מחברי הוועדה גם אמור לשבת יחד עם האלפון מחיקות וזה מצריך יותר עבודה לאורך כל שעות היוםחבר ועדה צריך להיות מקורב לאחת המפלגות, יש קצת עבודה לראות שהכל בסדר, ולפעמים גם לדווח למפלגה מי בא להצביע.
מזכיר צריך ללמוד ולהיבחן ולעבוד רציני בהרבה וכל האחריות היא כמעט רק עליו.
זה רק היו"ר.אחד מחברי הוועדה גם אמור לשבת יחד עם האלפון מחיקות וזה מצריך יותר עבודה לאורך כל שעות היום
אז תלוי איזה תפקיד מקבלים
קלפי רגילה עם מס' מצביעים גבוה.מוזר...
איזה סוג קלפי זה היה נגישה מיוחדת שהפרידו ביניהם? למצביעים הרגילים?
וגם הקלפי עצמה הייתה מחולקת או רק הפרגודים?
לגבי רכב, פעם קודמת דרשו מס' רכב. אף אחד לא אוכף שזה באמת הרכב שמגיעים איתו אבל לשם הפרוטוקול היה צריך לתת מס'. (אני נתתי מס' של מישהו לא מהעיר שלי בכלל)
מוזר....אני אמרתי שאחי לוקח אותי (עבדתי עליהם...) והסכימו.
אני חושבת שבחופשת לידה זו בעיהמנסיון של פעמים קודמות
זה לא נחשב כעבודה לא עבור ביטח לאומי ולא עבור אבטלה...
אאכ ישנו את זה כמובן....
בוועדת רמלוד עשו הרבה בעיות אם לא אמרת להם שיש לך רכב (או מישהו עם רכב).ומבחינתם שאקח מונית, (אם זה משתלם לי) ובזה נגמר העניין.
...
רק עלי כל כך הקילו?
מעניין....בוועדת רמלוד עשו הרבה בעיות אם לא אמרת להם שיש לך רכב (או מישהו עם רכב).
ועדת אשקלון. (אשדוד)מוזר....
אותי שאלו אם יש לי רכב, אמרתי מפורשות שלא, נאמר לי שההגעה לקחת את החומר, ההגעה עם החומר לקלפי, וההגעה עם החומר למרכז הקליטה, היא על אחריותי ומבחינתם שאקח מונית, (אם זה משתלם לי) ובזה נגמר העניין.
כשהגעתי לקחת את החומר, אמרו לי שכדי שיהיה לי נוח, שמו אותי בקלפי באיזור שהמזכיר הראשי חרדי גם הוא, (זה היה בת"א.) וזה מאוד שימח אותי... (הוא היה איתי באותו ראש, ובא להחליף אותי בדיוק בזמן שיש מניין מנחה באיזור, והסביר לי אפילו איך ללכת וכו'.) והמליצו לי לשאול בתחילת היום אם יש ליו"ר רכב, (כי הוא אמור בין כה להצטרף לקליטה.) ואם אין לו, לחתור לזה שההוא שכן יש לו יצטרף, ולקחת עליו טרמפ. (בסוף ליו"ר היה רכב.)
רק עלי כל כך הקילו?
לא בעיה.אני חושבת שבחופשת לידה זו בעיה
נכון, גם אני הייתי משקיף, חבר וועדה כמה פעמים מכל סוג, ובסבב השלישי, הצהרתי שאין לי שום השתייכות מפלגתית, וזרמתי לכיוון תפקיד המזכיר.... (בסבב השני הייתה לי תקופת 'צינון'....)אני אישית מעולם לא עבדתי ביום הבחירות, (עד שסוף סוף יש חופש...)
אבל מי שכתב את הסקר לא לקח בחשבון מישהו כמו בעלי
בעירייה לפני שנתיים הוא היה מזכיר - שני סבבים
בבחירות הראשונות הוא היה קולט בכנסת (קולט מהועדה המחוזית)
בבחירות השניות הוא היה חבר ועדה
ובבחירות השלישיות היה לנו איזה חתונה בערב, אז יצאנו לטיול....
בקיצור - צריך שיהיה יותר מאפשרות אחת לסימון.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: