תקחו בחשבון שבתור מזכיר קלפי היות וזה מועדת הבחירות אז מקבלים את הכסף מהר נראה לי שתוך שבועים
משא"כ אלו שעובדים בתור משקיפים וחברי ועדה וכו" מקבלים את הכסף מתקציב המפלגות והכסף מגיע במצב הטוב אחרי כמה חודשים עד חצי שנה
תוך יומייםתקחו בחשבון שבתור מזכיר קלפי היות וזה מועדת הבחירות אז מקבלים את הכסף מהר נראה לי שתוך שבועים
ממש לא מדויק תוך שבועיים עד חודש הכל משולםמשא"כ אלו שעובדים בתור משקיפים וחברי ועדה וכו" מקבלים את הכסף מתקציב המפלגות והכסף מגיע במצב הטוב אחרי כמה חודשים עד חצי שנה
אני קיבלתי שבוע לפני הבחירות את הכסף של הבחירות הקודמותממש לא מדויק תוך שבועיים עד חודש הכל משולם
להוציא מערכות החירות בעיתיות כמו מה שהיה לאגודת ישראל בעיריית ירושלים שם היה בלאגן
ממש ממש לא תוך יומיים, בפעם האחרונים לקח יותר משבועייםתוך יומיים
לפי מה שנראה,אפשר הסבר למה כשיש שתי מזכירים העבודה נהיית יותר קשה?
שנה שעברה עצרו בחור חרדי מבני ברק שגנב קולות...אפילו נראה לי שהגישו נגדו כתב אישום.......לא לשכוח שיש מעלה בזה שחרדים משמשים כמזכירים, לפחות אין גניבות מהצד ששונא אותנו.
תודה על התיוגחברים סלחו לי
פתחתי את האשכול עבור עזרה למזכירים החלפת מידע עדכונים וזהו
ולא התלהמות אישית ופוליטית ואני פונה למנהלים היקרים שלנו כאן ל @מרשמלו ו @ניהול האתר
תעשו טובה תנקו קצת את מה שהולך פה
אני לא רוצה שינעל האשכול
תודה רבה רבה
ולגופו של עניין שכר המזכירים
אפשר לפתוח סקר פה בפרוג ולראות כמה אנשים יגיבו ויסכימו
ולפי זה יהיה אפשר לדעת לאיזה כיוון הולכים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: