אין קשר בין ניכוי מס במקור לזה שזה לא נחשב כהכנסה (לכל עמותה ועסק נורמליים יש ניכוי מס במקור)זה מה שכתבתי לעיל, זה ניכוי מס במקור ואין על זה החזרי מס..
מסתבר שידברו על זה בהדרכה....מה עושים עם המסכות?
זוהי בעיה שיצטרכו להתגבר עליה,
כשבא אזרח עם מסכה להצביע, איך מזהים אותו?
יחייבו אותו להוריד? ואם יתנגד?
אם מסתכלים על השווי לשעה אז זה לא שווה כל כךאף פעם לא הצלחתי להגיע להחלטה אם זה משתלם או לא.
כמובן צריך לקחת את כל שעות ההדרכה כולל נסיעות ואת כל שעות העבודה ביום הבוחר עד שמשתחררים מהמשלט ולחלק את הסכום כדי לראות כמה זה יוצא לשעה.
לא.האם יש אופציה לבקש שישבצו אותי רק עם נשים?
תמיד אני לוטשת עיניים בקנאה על כל בחורי הישיבות שעושים אקזיט ביום הזה...
ועדת הבחירות לא יודעת מי מטעם המפלגה ישובץ באותו קלפי ויתכן שיהיו מקרים שבפוקס זה ילך אבל לא יעזור לבקש גם אם יסכימו לבקשההאם יש אופציה לבקש שישבצו אותי רק עם נשים?
תמיד אני לוטשת עיניים בקנאה על כל בחורי הישיבות שעושים אקזיט ביום הזה...
רעיון יפה.כמזכיר קלפי כששיבצו אותי במקום שהיה לי בעיה פשוט שמתי לי שולחן לבד בכניסה ושולחן נפרד לשאר הוועדה הייתי עם עצמי והיה מעולה...
כמזכיר קודם כל אני קובע ושיקפצו....רעיון יפה.
מה ההבדל באינטרקציה עם כל השאר בין מזכיר לחבר וועדה? ויש הבדל בשכר?
בגדול תפקיד מזכיר הקלפי:כמה שעות? כולל ההדרכה!!
בהמשך ייפתח באתר ועדת הבחירות הרישום,איך נרשמים?
זה לא באמת כ"כ קשה, בראיון הם יחפשו אנשים העונים על ההגדרות הבאות:האם יש עדיפות לאנשים מסוימים
אף פעם לא הצלחתי להגיע להחלטה אם זה משתלם או לא.
כמובן צריך לקחת את כל שעות ההדרכה כולל נסיעות ואת כל שעות העבודה ביום הבוחר עד שמשתחררים מהמשלט ולחלק את הסכום כדי לראות כמה זה יוצא לשעה.
לגבי אילו שהיו מזכירי קלפי בפעמים הקודמות, אז בפעם השניה והשלישית זה כן ממש השתלם כי ירדו שעות של הכנה ובחינה באינטרנט וכדו' - נשאר ראיון,פגישה פרונטלית+מבחן ביחד וללכת להביא חומר רגיש וכן היו בהרבה מקומות קולטים קדמיים כך שחזרו הביתה מוקדם יותר ובבני ברק-בכלל היו כמעט בכל קלפי מזכירי משנה כך שלמזכיר גם היתה הפסקה יפה למנוחה/לקפיצה הביתה.מסתבר שידברו על זה בהדרכה....
אם מסתכלים על השווי לשעה אז זה לא שווה כל כך
אבל בשבילי זה יום קריעה שבסופו קיבלתי 1700 שקל אז שווה לי להיקרע יום אחד וליגמור סיפור
כי זה מס קבוע וסופי.ממתי על ניכוי מס במקור אין החזר?
לידיעה-המס שיורד בתלוש הוא ג"כ ניכוי מס במקור
כתבתם שמקבלים את השכר דרך תלוש-היכן הוא?
איך מזכיר קלפי מקבל בפועל את התלוש מהרשויות?
בבחירות האחרונות הייתי עם מזכיר משנה ושמו לנו מראש ארבעה פרגודים וארבעה כוורות כך שכן קיבלנו שתי אנשים במקביל.בין כה, לא מקבלים שני מצביעים יחד. המזכיר השני הוא רק עוזר לראשון אבל זה לא שכל מזכיר מקבל מצביע שונה.
אין מניעה.מישהו יודע אם אפשר לעבוד כמזכיר/ה בזמן חופשת לידה?
לגבי רכב, פעם קודמת דרשו מס' רכב. אף אחד לא אוכף שזה באמת הרכב שמגיעים איתו אבל לשם הפרוטוקול היה צריך לתת מס'. (אני נתתי מס' של מישהו לא מהעיר שלי בכלל)אינטליגנטים, מעל 21, עדיפות לבעלי ניסיון, כושר ניהול, שימת לב לפרטים רבים, יכולת עבודה בתנאי לחץ, יכולת עבודה שעות ארוכות, יכולת ניידות (רכב, לא קריטי), ועוד...
אני אמרתי שאחי לוקח אותי (עבדתי עליהם...) והסכימו.לגבי רכב, פעם קודמת דרשו מס' רכב. אף אחד לא אוכף שזה באמת הרכב שמגיעים איתו אבל לשם הפרוטוקול היה צריך לתת מס'. (אני נתתי מס' של מישהו לא מהעיר שלי בכלל)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: