אז התמונות ששלחו זה פייק?כואב לענות: כנראה כן.
אז התמונות ששלחו זה פייק?כואב לענות: כנראה כן.
אין כאן המקום לעניין פרטי וכאוב זה. ששש...אז התמונות ששלחו זה פייק?
מה משניהם אתה מעדיף ...?כי אז לא יישאר לי זמן לכתוב בפרוג...
איזה פרויקט?אז מה עכשיו הפרויקט שסוף סוף התחיל לנוע יעצר עד להודעה חדשה?
נ"ל שבגלל שיש לזה דין של איסורי הנאה כמו ע"ז וכדו' כבר לא יועיל מכירהכמו שפותרים את הבעיה של החמץ של אנג'ל, אני רק לא מבין מדוע אי אפשר למכור את אנג'ל עוד פעם לגוי לחודשיים וגמרנו עם החרם....
ברור שכך, הכסף לא נעלם..@עו"ד נתן רוזנבלט
אני חושב שאתה ממהר להספיד אותם
לפי מידע מבפנים (ואין כוונתי רק לתוך טריא) הם ממשיכים להזרים כסף לקבוצות
נכון, שהם בקשיי הפקדות, אבל תוך חודש מקווים לחזור לעצמם ע''י משקיעים אחרים
אם אתה רוצה לדעת מידע אשמח לתת לך באישי
אני יסבירברור שכך, הכסף לא נעלם..
מקסימום הוא נמצא אצל לווים שקצת מתקשים לשלם.
אין כאן השקעות ש'נפלו'.
דברתי על קבוצות חדשות שיהיה להם לדעתי קשה להוציא הלוואותאני יסביר
הוא טוען שבגלל שיש להם חוסר הפקדות שנובע מהריבית גבוהה בשוק אז מפסיקים להזרים כסף לקבוצות כי אין להם כסף להזרים וזה יגרום להפסקות בנייה וכו'... ועדיף לא לחשוב מה יקרה אז...
- מה שאני מביא זה שהיום 22/5 טריא הזרימה כסף לקבוצות
אני לא כל כך מבינה איזה ערך מוסף יהיה לכזה גמ"ח על פני טריא בעצמה, אם יש להם קשיי נזילות כנראה שהביקוש בציבור להלוואת גבוה יותר מאשר ההיצע של ההפקדות, אני מאמינה שאם זה כך בציבור הכללי אז בציבור החרדי כל שכן.יש בציבור הרבה אנשים וגופים עם כסף נזיל שהם היו מאוד רוצים לקבל עבורם את הרווח המקסימלי האפשרי (אצל אנ"ש מקפידים לא לקרוא לזה "ריבית" בשל הקונוטציות השליליות, לכן בבנק פאג"י למשל, מופיע בדף החשבון "תשלום עבור רווח"), הם רוצים את זה בביטחון מוחלט ואת זה קבוצות הרכישה יכולות להביא בשמחה, בכל אחת מהקבוצות מדובר בקרקע פרטית ששייכת באופן אבסולוטי לחברי הקבוצה ואם הם משעבדים אותה לטובת המלווים יש למלווים ביטחון מוחלט בקבלת הכסף בחזרה.
וכך שני הצדדים נהנים: הקונים שמחים לקבל הלוואה במקום טריא, עם ריביות טובות גם אם יקרות יותר מהבנק, אך עדיין זולות מהאלטרנטיבות.
המלווים מרוצים כי הם השקיעו את כספם באפיק הבטוח ביותר, במקום הכשר ביותר עם ההיתר עיסקה הכי מהודרת ועם הרווח הגבוה ביותר, והקרן קיימת להם לעולם הבא.
מי שמוכן להרים את הכפפה (הרווח הוא דמי התיווך וזה הרבה מאוד מאוד) שיפנה אליי, אני יכול להפנות אותו לשני הצדדים והשם יעזור.
אני לא יודע מה כוונתואני לא כל כך מבינה איזה ערך מוסף יהיה לכזה גמ"ח על פני טריא בעצמה, אם יש להם קשיי נזילות כנראה שהביקוש בציבור להלוואת גבוה יותר מאשר ההיצע של ההפקדות, אני מאמינה שאם זה כך בציבור הכללי אז בציבור החרדי כל שכן.
בנוסף אין שום מניעה היום לחרדים לשים את הכספים שלהם בטריא, (ולמי שלא סומך על היתר עיסקה שוב מה הועלנו) אז כנראה שחלק שמים ולחלק השני יש סיבות טובות למה לא, או בגלל שיש השקעות יותר טובות או בדיוק בגלל מה שקרה עכשיו, וכנראה שלגמ"ח חרדי יהיה בדיוק את אותם בעיות.
ולא לשכוח שכל ההלוואות אצלם זה %100 פריים מה שמגדיל מאד את הרווחים שלהם
בדומה למשכנתאות, טריא ודומותיה הן אחת הסיבות לעליית מחירי הדיורוכאן הקב"ה שלח את טריא, החברה הסכימה להעלים חצי עין מכל הבעיות דלעיל והתחילה להזרים מיליארדים לקבוצות, היה זה חמצן - מחיה – מתים, שגרם להקמתן המהירה של אלפי אלפי דירות. גם בפרוייקטים שלא לקחו את טריא בסוף, (כמו אחיסמך) היה זה בהשראת החברה הזו, אשר מנכ"לה שחף ארליך (חילוני שמכיר אותנו היטיב וגם מרוויח עלינו היטיב, בשיחה איתי הסביר לי איך הוא יודע להבחין בין פלגי סאטמאר – דבר שאפילו אני לא יודע לעשות) פתח את השורות לציבור החרדי ופתר לנו את הבעיות. לא בחינם עשו זאת, הריבית של טריא ידועה לשימצה, אך עדיין מוטב מאשר אין דירה בכלל. זיכני הקב"ה לחלץ כמה וכמה קבוצות רכישה מתהום ההקפאה, ואני יכול לקבוע מפורשות שהעובדה שגרים בהם אלפי אנשים במקום לשלם שכירות עוד עשרות שנים, היא תודות לטריא.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: