חלב מוקצף
משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
D I G I T A L
•
לא שוטפים????לא שוטפים ולא משרים סלמון
לא שוטפים????לא שוטפים ולא משרים סלמון
כנ"לפילה סלמון בציפוי אגוזים קראנצ'י וטעים - מתכונים ב-10 דקות
מתכון לסלמון בציפוי קראנץ' אגוזים, מושלם וקל להכנה - סלמון בקראסט של אגוזי מלך טחונים עם עשבי תיבול. מתכון קל ופשוט שלא יפסיק לקצור מחמאות >www.10dakot.co.il
טעים ממש!!! וקל להכנה
אני אישית מכינה הרבה פעמים ונהנית כל פעם מחדש...
תודה! מתכון מהמם!שלי הוא כזה, עושה אותו כל שובע לא זזה ממנו מרב שהוא מוצלח!!!
חצי כוס צילי
חצי כוס ברביקיו
3 כפות סויה
3 כפות דבש/ סילאן
3 כפות יין מתוק
קצת שמן זית
שום לפי הטעם אני שמה 8 שינים בערך
מלח
פלפל שחור
בבלנדר יד היטב היטב לרביכה אדמדמה
לחתוך את הסלומון להניח בתבנית ולשפוך עליו את הרוטב
להשרות שעה שעתיים
לתנור על 220 לעשרים דקות בערך
בהגשה אני מפזרת מעל פקאן גרוס וטבעות בצל ירוק
ליגה!! סטייל טעים אש
בתאבון (לא יכולה לדבר ולראות אוכל אחרי שבועות....)
@רוחי בלבוחישלי הוא כזה, עושה אותו כל שובע לא זזה ממנו מרב שהוא מוצלח!!!
חצי כוס צילי
חצי כוס ברביקיו
3 כפות סויה
3 כפות דבש/ סילאן
3 כפות יין מתוק
קצת שמן זית
שום לפי הטעם אני שמה 8 שינים בערך
מלח
פלפל שחור
בבלנדר יד היטב היטב לרביכה אדמדמה
לחתוך את הסלומון להניח בתבנית ולשפוך עליו את הרוטב
להשרות שעה שעתיים
לתנור על 220 לעשרים דקות בערך
בהגשה אני מפזרת מעל פקאן גרוס וטבעות בצל ירוק
ליגה!! סטייל טעים אש
בתאבון (לא יכולה לדבר ולראות אוכל אחרי שבועות....)
פקאן סיני גרוסתודה! מתכון מהמם!
מפזרת פקאן סיני או רגיל?
שוטפת ומורידה עור.@רוחי בלבוחי
את שוטפת/משרה את הדג קודם?
המתכון מאד מעניין, אם אפשר בבקשה.יש לי משהו יותר מושקע, מטגנים הרבה בצל ופטריות ומוסיפים רוטב סויה, דבש ועוד דברים.
אם מעניין אותך אחפש לך את המתכון.
גם אני ניסיתי השבוע את שיטת ההשריה שאביגיל מייזליק הציעה. פשוט ליגה!
הדג יצא רך בטירוף (עם המתכון הקבוע...)
ממש שווה לנסות.
איך בדיוק משרים? מה היחס בין המים למלח? תודהגם אני ניסיתי את שיטת ההשריה של אביגיל מייזליק בסלמון שהיה לי בבית באיכות בינונית שכבר תיכננתי להעביר הלאה או לזרוק, ניסיתי את השיטה של אביגייל ויצא מוצלח במיוחד ממש הציל לי את הדג!
יש מתכון מדוייק?סלומון עם שמיר ומיונז - מעולה! אין מישהו שטעם ולא אהב.
3 כוסות מים, עם 5 כפות מלח.איך בדיוק משרים? מה היחס בין המים למלח? תודה
הכמות הזו מספיקה גם לכעשרים מנות סלמון?שלי הוא כזה, עושה אותו כל שובע לא זזה ממנו מרב שהוא מוצלח!!!
חצי כוס צילי
חצי כוס ברביקיו
3 כפות סויה
3 כפות דבש/ סילאן
3 כפות יין מתוק
קצת שמן זית
שום לפי הטעם אני שמה 8 שינים בערך
מלח
פלפל שחור
בבלנדר יד היטב היטב לרביכה אדמדמה
לחתוך את הסלומון להניח בתבנית ולשפוך עליו את הרוטב
להשרות שעה שעתיים
לתנור על 220 לעשרים דקות בערך
בהגשה אני מפזרת מעל פקאן גרוס וטבעות בצל ירוק
ליגה!! סטייל טעים אש
בתאבון (לא יכולה לדבר ולראות אוכל אחרי שבועות....)
אצלי מפילה אחד יוצא בערך 12 מנות והכמות הזו מספיקה.הכמות הזו מספיקה גם לכעשרים מנות סלמון?
בבקשה...
1 גמבה אדומה
1 כוס רסק עגבניות
4 כפות סילאן/דבש/סוכר
חצי כוס שמן זית/רגיל
2 כפות מיץ לימון
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית מלח
5 שיני שום
לטחון יחד
מומלץ להכפיל כמויות
בתאבון!
זהירות!!!!!אם אני רוצה בלי הרבה רוטב בשביל לחמם לס. שלישית אני מזלפת שמן זית על הדג. מפזרת מלח גס, פלפל שחור גרוס וטימין יבש לפי הטעם. מפזרת מעל התבלינים טבעות בצל סגול וחצאי עגבניות שרי.
קל ופשוט
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: