עדיף להרוג אדם אחד מאשר את ההוריםאתה מנסה להרוג את הרבה?
הוא יקבל התקף לב אם במקום 6,000 ש"ח - הוא יקבל חבילת בונבוניירות, יין וספר חידושים...
תחשבן הורה ל-15 ילדים ×200 =3,000₪
עדיף להרוג אדם אחד מאשר את ההוריםאתה מנסה להרוג את הרבה?
הוא יקבל התקף לב אם במקום 6,000 ש"ח - הוא יקבל חבילת בונבוניירות, יין וספר חידושים...
דמגוגיה במיטבה,עדיף להרוג אדם אחד מאשר את ההורים
תחשבן הורה ל-15 ילדים ×200 =3,000₪
במקרה לידמגוגיה במיטבה,
למי יש 15 ילדים במוסדות חינוך ?
מהההההההההההה????????במקרה לי
בלי עין הרע 19 חיתנו 2 בשנה האחרונהמהההההההההההה????????
כמה ילדים יש לכם?
כנראה שאתם משפחה מהמיינסטרים הליטאיגידלתי 3 ילדים בחיידר ליטאי היום הם מפארים א ת עולם הישיבות מהשורה הראשונה
ואף פעם לא שמנו מומנים בתוך המשלוח
גם אני הייתי רוצה לתרוםזה לא ברצון להצחיק, אלא באמת חושב שאדם כזה: א. לא אמור להביא לרבה'ס סכומים כאלה בשום אופן.
ב. כמו שאמרת "ראוי לעזור לו" לכן הצעתי (הסמיילים הם על הידיעה שהוא מסתבר לא יפרסם בפורום כזה..)
השכר הנמוך של המורים והמורות זה בעיה שלכם גם כי מה קורה הטובים לא שורדים ואז באים.....אנחנו לא מוציאים 200 שח על תחפושת ,ולא על משלוח מנות ולא על שום שוטויות, ואין לי 200 ש"ח לתת לרבה גם עם הכי מגיע לו העולם וזה שהשכר שלו נמוך זה לא בעיה שלי ואין לי איך לעזור לו
כמורה לשעבר אני ידעתי בדיוק כמה כל ילד נתן ועדיין זה לא השפיע על מה שקורה בכתה לרעת מי שלא נתן או נתן 50 ש"ח וכך גם המלמדים שאני מכיר והם רביםאם אין הבדל בחינוך וגישה של הרבה לתלמיד גם בלי מעטפה - מצוין, שימשיך כך (ואצל כולם) עם מעטפות.
אבל אם יש כאלה שזה משנה להם את הקו חשיבה לגבי הילד - לדעתי זה מסוכן וחוצפה.
עדיף לא להביא כלום כי חסר בזה את היחס האישי של ההוריםהכי טוב להביא משלוח מנות כל הכיתה ביחד
וכך מסימים סיפור
אשריכם שאתם מחשבים את ההוצאות שלכם אבל אפשר לתת משהו סימליבלי עין הרע 19 חיתנו 2 בשנה האחרונה
אנחנו מצטמצמים על כל שקל
אנחנו קונים 2 בקבוקי שתיה מתוקה לסעודה בשבת ושותים רק חצי כוס כל אחד והשאר מים
ולנו זה קשה מאוד להוציא 3,000₪ בתקופת החגים פורים פסח ...
זה ממש לא ראוי להגיד על המלמד של הילד שלכם שהוא מאיים בתת מודעלא נותנת כסף! חד וחלק! הדבר הזה מביא אח"כ לתחרות בין ההורים מי נותן יותר ובמקרים בעייתיים יותר הורים מפחדים לא לתת כי מי יודע איך הרבה יגיב, פשוט פרוטקשיין! ולא לכולם יש את האפשרות.
אני ממש נהניתי מהרעיון,חושבת שיש פה סוג של גניבת דעת,
בן אדם נותן סכום כדי שהרבה ידע שנתן, אם היה יודע שאין מצב שהרבה ידע כמה נתן, בטח היה נותן פחות.
אם רבה רוצה להיות צדיק ולא להיות משוחד, בבקשה שלא יקח כסף או שיודיע להורים שהוא לא יודע כמה כל אחד נתן.
אי אפשר להיות צדיק על חשבון אחרים,
לא כותבת את זה רק לך, שמעתי על הדבר הזה מעוד ואני חושבת שזה ממש לא פייר.
יפה, אבל את השונה,אני ממש נהניתי מהרעיון,
אנחנו נותנים לרבה מה שאנחנו יכולים כי מדובר ברב'ה באמת מיוחד שמשקיע את הלב בילדים ובהחלט מגיע לו.
רצינו לשלוח לו אפילו יותר כסף, רק שהיה לי חשוב שלא יתייחס לבן שלי שונה! אם הייתי יודעת שרק אשתו פותחת- הייתי מכפילה את שכרו...
נראה לי שיש באמת הבדל לפי עריםבכל אופן מסקרן אותי ומענין אותי מאוד האם המחירים שכתבו כאן זה לפי ערים?
כי אולי בירושלים נותנים 200 ובמודיעין עילית 100?
רק שאלה.
בגלל הילדים האחרים.יפה, אבל את השונה,
קודם כל, למה את לא רוצה שהרבה יתן לו יחס מועדף? לא מדובר עכשיו בחוסר חינוך אם הילד יתנהג בחוצפה אז הרבה לא יעניש.
זה הבן שלך, מספיק שהוא יחשוב פעמיים לפני הערה, מספיק שיקבל עוד קצת צומי במשך היום, למה לא לתת את זה לילד?
וחוץ מזה אדם נורמלי שנותן מתנה למשהו רוצה שהבן אדם ידע שהוא נתן.
לא לדבר על זה שלפעמים בן אדם לא חושב שמגיע לרבה הסכום שנותן אבל נותן בשביל היחס לילד.
(ושיהיה ברור, רב המוחלט של הצוות של הילדים שלי מוערך מאוד מאוד בעיננו ואנחנו נותנים מכל הלב כי באמת מגיע להם, לכן גם בסוף שנה אנחנו משקיעים)
זה הבעיה של הדור !אני נתתי בשמחה לרבה של הבן שלי 200 שח. רציתי לתת יותר אבל השכנים אמרו שהם נותנים רק 100 ואני סתם מעלה את הרף.
מדובר ברבה נדיר במיוחד משקיען ואכפתי שאין כמוהו
ילדים אחרים לא אמורים להפסיד, אפשר לתת יחס מועדף לילד אחד ולא להפלות את השני.בגלל הילדים האחרים.
אם יש נורמה ורף מקובל, ורק אנחנו ניתן יותר- הילדים האחרים יפסידו.
בעז"ה אכן בסוף שנה נוכל לתת הרבה יותר.
והמשלוח מנות הוא יידע שנתנו, הכסף מבחינתי הוא לא מתנה בכלל. כמו שהוכח כאן, זה השלמת משכורת שמתבקשת.
יש גם עניין של מה יותר חשוביש יותר הכרת הטוב לרבו שלימדו תורה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: