כמה צדיקים כאלה יש שנותנים לאשה לפתוח כמו @שלישממש הורדת לי את הקטע להשקיע אם הרבה לא יודע מי מה וכמה..
בד"כ מסקרנות הוא פותח לבד וזוכר..
כמה צדיקים כאלה יש שנותנים לאשה לפתוח כמו @שלישממש הורדת לי את הקטע להשקיע אם הרבה לא יודע מי מה וכמה..
אוקי, אם הוא מיידע אז זה עניין אחר לגמרי.ויש כאלו שכותבים מפורש על המעטפה-נא ליידע את הרבה כמה היה. וברור שאני מיידעת
אבל זה נראה לי בגלל שבעלי מיידע מראש שככה הוא עושה(בדף קשר שבוע קודם)
וכנראה שבאמת הוא גם מקבל מראש פחות אבל זה שווה את זה.
יש יותר הכרת הטוב לרבו שלימדו תורה.לא הבנתי למה לגננות 50 זה מכובד ולרבה צריך 200?????????????
פספסתי משהו?????
כנראה שכןפספסתי משהו?????
תביא גם לגננות 200 למה לא?לא הבנתי למה לגננות 50 זה מכובד ולרבה צריך 200?????????????
פספסתי משהו?????
האמת שאין לי בנים גדולים, רק במעון, והנושא הזה לא נוגע אלי כמה לזה וכמה לזה אבל צרם לי לראות את התגובות לכאן ולכאן,תביא גם לגננות 200 למה לא?
כאילו חסר לגננות מה ללמד........יש יותר הכרת הטוב לרבו שלימדו תורה.
מה המנהל לוקח מהמלמד את הכסףשמעתי על חיידר שהמנהל לוקח את חלקו ויותר שזה כבר חוצפה
אההמה המנהל לוקח מהמלמד את הכסף
שההורים נותנים למלמד ??
איך בדיוק?שמעתי על חיידר שהמנהל לוקח את חלקו ויותר שזה כבר חוצפה
פשוט מאוד.לא הבנתי למה לגננות 50 זה מכובד ולרבה צריך 200?????????????
פספסתי משהו?????
ממש לא סותר את מה שכתבתי. אכן זו היתה המציאות, והיא כזו לצערי גם היום, ולכן זה מותר הלכתית מדיני אבילות].יש פסק של הרב שלמה זלמן אוירבאך שמותר לתת למלמד בשנת אבל משלוח מנות (למרות שלאבל אסור לקבל)
משום שנהיה מקובל שהכסף שהמלמד מקבל במשלוחי מנות הפך להיות כמשכורת נוספת שהוא יודע מראש שהוא עתיד לקבל במהלך השנה
אולי הגיע הזמן לעצור ואולי לא אבל מה שברור שמישהו דואג לילדים שלו לא מתקמצן על הדבר הזהמקור ה"מנהג" - במצוות מתנות לאביונים, שהיו מקיימים בת"ח מלמדי תינוקות שהיו העניים האולטימטיביים... וכמובן שחייבים להם הכרת הטוב.
כיום, שהאבות האברכים אביונים הרבה יותר מהמלמדים, זה ממש עיוות!
וכן, בהחלט חשוב להכיר טובה, ולהשקיע, לתת משלוח מנות ואפי' מתנה סמלית ומכובדת, ובעיקר - מכתב אמיתי מהלב, ולאו דוקא בחרוזים או התפייטות, אלא פשוט להביע הערכה ולהגיד תודה.
אבל הגיע הזמן לעצור את השיגעון, כי "שוחד" הוא ממש לא המטרה.
[וזה ש-
ממש לא סותר את מה שכתבתי. אכן זו היתה המציאות, והיא כזו לצערי גם היום, ולכן זה מותר הלכתית מדיני אבילות].
כןןחןץ ממעטפה ציך להביא גם משלוח מנות?/ מתנה / שוקולד?
מחנכים גדולים אומרים שלפעמים זה בדיוק המטרה.כי "שוחד" הוא ממש לא המטרה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: