גם לנשים שלא בפורום מגיע לפעמים...@ששונית , זה נושא שמתאים יותר לפורום חכמת נשים (אשמח להמליץ עלייך שם).
יש הרבה דברים ששם אפשר לפתוח בעדינות, וכאן לא.
ממש לא חושבת כך!רגשות כאלו של חידלון וחוסר אונים מתעוררות אצל אישה כשמערכת היחסים עם הבעל העלתה אבק.
אישה שמקבלת אנרגיות כוח מבעלה וזוכה לקשר תומך ופורה מסוגלת לעשות הכל בכל מכל כל מבלי להרגיש כל מאמץ.
כדאי לבדוק כיצד לרענן את הקשר ולטפח אותו.
כל העצות הנ"ל נכונות ויפות אך כשהעיקר חסר מן הספר זה בגדר בניית בית חולים מתחת לגשר.
בהצלחה ויפה שעה אחת קודם.
בס"דם לנשים שלא בפורום מגיע לפעמים...
וששונית, כשתרצה, ההמלצות כבר בפנים!!
3 ילדים צפופים, זה שיא השיאים של הקושי באמהות לילדים.
תמיהני מהיכן הקביעה, שהרי כל אדם הוא בעל ניסיון על חייו שלו בלבד...
אני מכירה אמהות לחמישה-ששה-שבעה-שמונה ילדים, חלקן ילדו בצפיפות, וגם הן חוות קשיים. יש ילדים עם קשיים בריאותיים/גופניים/התנהגותיים/חינוכיים, החיים שלהן לא הוקלו עם כל לידה, והלידה השלישית לא היתה הקלימקס שממנו ישנה ירידה תלולה ברמת הקושי.
כבוד עצמי אין לה למסכנה. לאן הוא נעלם???
אני אולי פילפינית? בחיים אבל בחיים לא חשבתי על ההשוואה האומללה הזו...
חבר'ה זה מילים יפות כל מה שכותבים פה אבל יש פה משהוא מעבר לכך שאשה חושבת שהיא ללא שום ערך עצמי .אפילו עובד בתברואה גאה בילדיו ובביתו ולא חושב להשוות את עצמו לסודני שישן באיזה בית מוזנח עם עוד ארבעים כמותו...
כמו שכתבו פה כבר קודם אין לי איך להסביר מה ההבדל לבן אדם שחושב שאין הבדל!
זה להסביר לעיוור מה ההבדל בין ברזל לזהב טהור...כשלא רואים את הטוב הבעיה היא אמיתית בלי קשר לנתונים הקיימים.
אני לא מדבר על מקרים מיוחדים, אלא מתוך ניסיון אישי, ושיחות עם המון חברים..
כאשר ישנה סיבה נוספת, זה כבר נושא אחר לגמרי.
צפיפות... רק לשם הידע - כשהבת ה9 שלי נולדה, עדיין בקושי חגגנו בת מצוה לראשונה.
שבכל בית ומשפחה ישנו הילד ה'בעייתי' - ילד שדורש הרבה אנרגיות.
אני חושב אחרת.ולא נראה לי שמישהו נמלט מהעניין
גם לי אמרו את זה עם השלישיה שנולדו לנו צפופים מאד.אני לא מדבר על מקרים מיוחדים, אלא מתוך ניסיון אישי, ושיחות עם המון חברים..
כאשר ישנה סיבה נוספת, זה כבר נושא אחר לגמרי.
צפיפות... רק לשם הידע - כשהבת ה9 שלי נולדה, עדיין בקושי חגגנו בת מצוה לראשונה.
סליחה, אבל לא מסכימה בכלל.איני מכיר את האשה הנ''ל, אבל אני ממש לא חושב שבכל בית יש ילד בעייתי, אנחנו ממשפחה גדולה גם אני וגם רעייתי, וכולם עם ב''ה המון ילדים, ולא ראיתי את זה.
לא כאן המקום להכנס, אבל אולי ההורים לעיתים יוצרים ילד בעייתי [ובאמת אין כאן המקום להכנס]
אז יורד האסימון שב-א-מ-ת אי אפשר להסתדר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: