וואו, סליחה. לא התכוונתי אישית אלייך ולא לאף אחד מסוים, התגובה שלך רק נתנה לי פתח להדגיש את הדברים הללו...חס ושלום!!
אני ממש לא בעד דיבור ישיר ופוגעני כל כך,
וואו, סליחה. לא התכוונתי אישית אלייך ולא לאף אחד מסוים, התגובה שלך רק נתנה לי פתח להדגיש את הדברים הללו...חס ושלום!!
אני ממש לא בעד דיבור ישיר ופוגעני כל כך,
בסדר גמור, זה גם מה שאני הבנתי,וואו, סליחה. לא התכוונתי אישית אלייך ולא לאף אחד מסוים, התגובה שלך רק נתנה לי פתח להדגיש את הדברים הללו...
מתאים לסיטואציהומרחבית
תנצלו את הגיל הזה...מצד שני הם עדיין בגיל שהולכים לישון מוקדם
יש סיכוי?כדי שיהיה מעט שקט להורים
יש סיכוי?
אולי אחרי שהם יתחתנו...
לפני מספר שנים בהרצאה למורות של הרב נחום דיאמנט הוא אמר - למורות יש הצלחה עם 85 אחוז מן התלמידות...
כל המורות חייכו מאוזן לאוזן - והנהנו בראש לתשובת כן.
ואז הוא הרים קולו ואמר - אם זו התוצאה.. אז למורות יש אפס אחוז הצלחה עם התלמידות...
ומדוע?
85 אחוז מהילדים יצליחו בחייהם החברתיים והלימודיים עם המורה ובלעדיה.
ה15 אחוז, הם אלו שזקוקות לה... ודווקא בהם היא נכשלת.
אף אחד לא התכוון לומר שאם הן תהיינה ברחוב הן תצלחנה,הן לא תצלחנה בחייהן אם תהיינה ברחוב.
יצחק אבינו רק כאשר רבקה מגיעה אל ביתו הוא מוצא שלווה, רק אז הוא מוצא הייעוד שלו [לא מילים שלי, אלא הרש''ר הירש בחומש שם]
אם חדר ילדים יהיה יפה ומסודר והילדים ישחקו במשחק חדש על השטיח והיא האמא היקרה והמסורה תשב בצד על כורסה יפה בחדר ילדים ותקרא עיתון נשים ,
היא תשב ותרווה נחת וכלל לא תרגיש '' פיליפינית '' ! ! !
לא בדיוק, אבל קרוב לזהוואו! איזה כיף לך! ככה זה הולך אצלך?
נראה לי רק המנהלות.איך מעבירים אשכול ל"חוכמת נשים"?
איך מעבירים אשכול ל"חוכמת נשים"?
הנושא עצמו קשור הן לגברים והן לנשים,למה שגברים לא יקראו שנשותיהם זקוקות להערכה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: