אז ילך 51% למתרים
מה עדיף?
בטח התכוונת 49% ולא 51%
אסור יותר מחצי אלא עד חצי
אז ילך 51% למתרים
מה עדיף?
גם 49% זה המון!!!בטח התכוונת 49% ולא 51%
אסור יותר מחצי אלא עד חצי
אבל במצ'ינגים שאין שם או הכל או כלום (בד"כ דרך חברת קוזמאצ'), מגיעים לבין 60-120 % מהסכום באמת ! בלי עניין לרמות את הציבור.
מה העניין לעבוד על הציבור שהיו עוד 20 מיליון הרי בסוף את הבנין צריך לבנות אם מספיק בלי זה אז מה הענין ואם לא מספיק אז הבנין לא יהיה גמור מי מרוויח מהשקר הזה??לשיפוטך
בשביל לקבל את ה20 האמתיים צריך להראות לציבור כדי לפתח מתח ותחושה היסטורית (היסטרית..)מה העניין לעבוד על הציבור שהיו עוד 20 מיליון הרי בסוף את הבנין צריך לבנות אם מספיק בלי זה אז מה הענין ואם לא מספיק אז הבנין לא יהיה גמור מי מרוויח מהשקר הזה??
למה?אגב יש כמה מציניגים גדולים שנחשבו כמוצלחות -שהחברות המפעילות (צרדי וקומזאצ) עדיין לא קיבלו את האחוזים שלהם וד"ל
למה?
הבנתי שהם לוקחים ראשונים, לא?
טעות קטנה, ויזניץ הגיע ל-52 מליון ש"ח.. אז למעלה מ-40 אחוז זה עילום שם....לשיפוטך
לסיכומו של האשכול (מבחינתי לפחות):
לא מומלץ להמשיך עם המצינגים בצורה כללית לא לגדולים ולא לקטנים.
אבל שכל אחד יבדוק בעצמו אולי הוא מצליח ללכת בין הטיפות של החסרונות ולקבל רק את המעלות.
בכל אופן נחסך לרובכם טרטור של טלפונים לכל הפחות מהעמותה שלי...
תודה לכל העונים החכמתם אותי.
בצ'רדי שמעתי מקבלים מיד מחברת האשראי והם עובדים עם חברת אשראי אחד שרק איתם אפשר לעבוד
האחרים לא מכיר
בכל אופן השמועות שהם עוד לא קיבלו ואלה יש להם דיני תורה
לכאורה אין להם בסיס
שמועות זה שמעות לך תוכיח אחרת
לסיכומו של האשכול (מבחינתי לפחות):
לא מומלץ להמשיך עם המצינגים בצורה כללית לא לגדולים ולא לקטנים.
אבל שכל אחד יבדוק בעצמו אולי הוא מצליח ללכת בין הטיפות של החסרונות ולקבל רק את המעלות.
בכל אופן נחסך לרובכם טרטור של טלפונים לכל הפחות מהעמותה שלי...
תודה לכל העונים החכמתם אותי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: