אם היו חולים פחות צריך לברר, מה שבטוח שב"ה היה הרבה גשם השנה בארצנו והכנרת עלה..תראה אני סולד ממאצ'יניגים למיניהם.
אבל דבר אחד שמעתי בשם מיילך פירר שמאז שהחלו המאצ'ינגים אחוזי המחלה הנוראה בקרב הציבור החרדי ירד ב50%!! אם מישהו מכאן שיש לו קשר עם מיילך אשמח לאימות הענין.
מה שבטוח שהרעיון המרכזי שהתלמידים/החסידים צריכים לשאת בעול עם ההנהלה הוא דבר נכון ומתבקש.
אבל צריך לעשות את זה בצורה הרבה יותר סולידית, כמו שהציעו למעלה.
יתכן וכדאי לעשות את זה שכל התורם סכום מסויים יתפללו עליו בXXX או יקבלXXX
מה שבטוח שאת השם מאצינג אסור להזכיר. זה מעורר סלידה.
כל הרעיון שהוקמו ישיבות וכוללים הוא כדי להוריד את נטל הפרנסה מעל כתפיהם של לומדי התורה.מה שבטוח שהרעיון המרכזי שהתלמידים/החסידים צריכים לשאת בעול עם ההנהלה הוא דבר נכון ומתבקש.
מדובא על עבודה סה"כ כמה ימיםכל הרעיון שהוקמו ישיבות וכוללים הוא כדי להוריד את נטל הפרנסה מעל כתפיהם של לומדי התורה.
שיהיה מישהו אחר שידאג לבעיות הפרנסה והם יוכלו לשבת וללמוד בנחת.
דברים אחרים? חמורים יותר או פחות?רק מניחה כאן.
מי שזה באמת רלונטי לו,
הנתונים האמיתיים בשטח מספרים דברים אחרים.
כותבת את זה כאחת שמלווה מאד מקרוב את אחד הקמפיינים הקרובים.
יש כל כך הרבה קמפייניםכותבת את זה כאחת שמלווה מאד מקרוב את אחד הקמפיינים הקרובים.
היא מלווה קמפיין שעדיין לא התחיל. כנראה שמתכוונת לצד החיובי.דברים אחרים? חמורים יותר או פחות?
חלילה לי לצנן אנשים שרוצים לעזור למפעל צדקה וחסד, ובעיקר להחזקת תורה. אבל מנהל שחושב להכנס לזה, לחשוב שוב.היא מלווה קמפיין שעדיין לא התחיל. כנראה שמתכוונת לצד החיובי.
היא בתוך זה ומושפעת מהאסטרטגים של החברה שמראים הצלחות השאלה מה קורה אח"כ...
האשכול ממש לעניין עכשיו. אצלנו בקהילה התחיל עכשיו קמפיין. בעלי נכנס לזה... אני מנסה לצנן אותו...
נכון,יש כל כך הרבה קמפיינים
וכל כך הרבה סוגי הצלחה
שרק מי שיכול לראות מבפנים טווח רחב של קמפיינים
מסוגל לתת תמונת מצב אמיתית
נראה לך שיוצאים לקמפיין בגלל שכנוע של אנשי צ'רדי?היא מלווה קמפיין שעדיין לא התחיל. כנראה שמתכוונת לצד החיובי.
היא בתוך זה ומושפעת מהאסטרטגים של החברה שמראים הצלחות השאלה מה קורה אח"כ...
האשכול ממש לעניין עכשיו. אצלנו בקהילה התחיל עכשיו קמפיין. בעלי נכנס לזה... אני מנסה לצנן אותו...
אכן. כי שאלו את הציבור ששבע עד מאדסה"כ הציגו כאן דעה שלילית גורפת,
ויש צד נוסף למטבע, משמעותי מאד
שאולי הוא פחות נגיש לציבור.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: