מתכון נדיר!!
אלפחורס /תהילה אביטן
הכנה צילום וסטיילינג : תהילה אביטן.
דרגת קושי: קשה | כמות: 30 זוגות | זמן הכנה: 30 דקות | גודל עוגיה: 5-4 ס"מ
אוהבים אלפחורס?
קבלו את המתכון הכי מוצלח שיש!
העובדה שהעוגיות האלה פשוט מתמוססות בפה גורמת לי לרוץ להכין ברגע שהם אוזלות.
החומרים:
200 גר' חמאה רכה
150 גר' אבקת סוכר
3 חלמונים
200 גר' קורנפלור
200 גר' קמח
80 גר' פודינג וניל
2 כפיות אבקת אפיה
1 סוכר וניל
למילוי:
1 צנצנת ריבת חלב
100 גר' קוקוס
אופן ההכנה:
במיקסר בעזרת בלון ההקצפה מערבלים את החמאה והאבקת סוכר.
מוסיפים את החלמונים ומערבלים.
מוסיפים את הקורנפלור, הקמח, הפודינג, אבקת האפיה והסוכר וניל,
ומאחדים לבצק אחיד.
מניחים לבצק לנוח מכוסה במקרר לשעה.
מרדדים את הבצק לעלה בעובי של חצי ס"מ, בעזרת קורצן קורצים עיגולים בגודל שאוהבים.
מניחים בעדינות בתבנית מרופדת בנייר אפיה.
במידה והעוגיות לא שומרות על צורתם ניתן להקפיא את נייר האפיה עם הבצק לאחר שקרצנו ממנו, למשך 7 דק' ואז העוגיות יצאו לנו בקלות ממש.
אופים בחום של 180 מעלות כ 8-10 דקות.
מניחים לעוגיות להתקרר ומתאמים זוגות לפי הגדלים.
ממלאים שקית זילוף בריבת חלב, מזלפים במרכז כל עוגיה תלולית קטנה ומניחים מעליה עוגיה נוספת בתנועת סיבוב.
טובלים את צידי העוגיה בקוקוס.
בתאבון!
*העוגיות נשמרות בכלי אטום בטמפרטורת החדר עד 5 ימים.
*אפשר להקפיא את העוגיות הממולאות עד חודש בקופסה אטומה.
אלפחורס /תהילה אביטן
הכנה צילום וסטיילינג : תהילה אביטן.
דרגת קושי: קשה | כמות: 30 זוגות | זמן הכנה: 30 דקות | גודל עוגיה: 5-4 ס"מ
אוהבים אלפחורס?
קבלו את המתכון הכי מוצלח שיש!
העובדה שהעוגיות האלה פשוט מתמוססות בפה גורמת לי לרוץ להכין ברגע שהם אוזלות.
החומרים:
200 גר' חמאה רכה
150 גר' אבקת סוכר
3 חלמונים
200 גר' קורנפלור
200 גר' קמח
80 גר' פודינג וניל
2 כפיות אבקת אפיה
1 סוכר וניל
למילוי:
1 צנצנת ריבת חלב
100 גר' קוקוס
אופן ההכנה:
במיקסר בעזרת בלון ההקצפה מערבלים את החמאה והאבקת סוכר.
מוסיפים את החלמונים ומערבלים.
מוסיפים את הקורנפלור, הקמח, הפודינג, אבקת האפיה והסוכר וניל,
ומאחדים לבצק אחיד.
מניחים לבצק לנוח מכוסה במקרר לשעה.
מרדדים את הבצק לעלה בעובי של חצי ס"מ, בעזרת קורצן קורצים עיגולים בגודל שאוהבים.
מניחים בעדינות בתבנית מרופדת בנייר אפיה.
במידה והעוגיות לא שומרות על צורתם ניתן להקפיא את נייר האפיה עם הבצק לאחר שקרצנו ממנו, למשך 7 דק' ואז העוגיות יצאו לנו בקלות ממש.
אופים בחום של 180 מעלות כ 8-10 דקות.
מניחים לעוגיות להתקרר ומתאמים זוגות לפי הגדלים.
ממלאים שקית זילוף בריבת חלב, מזלפים במרכז כל עוגיה תלולית קטנה ומניחים מעליה עוגיה נוספת בתנועת סיבוב.
טובלים את צידי העוגיה בקוקוס.
בתאבון!
*העוגיות נשמרות בכלי אטום בטמפרטורת החדר עד 5 ימים.
*אפשר להקפיא את העוגיות הממולאות עד חודש בקופסה אטומה.