בעעע...תשתמשי בזה בתור חלב מרוכז
זה יותר מרוכז מחלב מרוכז
בעעע...תשתמשי בזה בתור חלב מרוכז
וזה עדיין עושה את העבודה.בעעע...
זה יותר מרוכז מחלב מרוכז
מפחדת לנסות, כי חלב מרוכז הוא מוצק, ופה מדובר על מוצר נוזלי כמו חלבון של ביצהוזה עדיין עושה את העבודה.
ממש לאמפחדת לנסות, כי חלב מרוכז הוא מוצק,
את מוזמנת...ממש לא
אני מכינה חלב מרוכז לבד וגם יצא לי לקנות
מרקם די דומה
אם את חוששת תשלחי לי
אם תסתכלי ברכיבים תראי שאחוז החלב בה גבוה בהרבה מבשאר החברות, מה שמעיד דווקא על איכותה!!אני לא נוהגת להתבטא כך על מאכלים, אבל מדובר במשהו דוחה במיוחד שלעיתים מכיל גרגרי סוכר לעין!!! והמתיקות צורבת וחונקת ברמה קשה (ורכשתי 3 קופסאות כאלו, לצערי... יש למישהו רעיון איך מתפטרים, חוץ מלהשליך לזבל? אחת כבר התנפצה על הרצפה... רק מראה את איכות הפלסטיק שלה)
אני מאחסנת במזווה, בדיוק כמו שעומד בחנויות ואחרי הפתיחה במקרר, עדיין נוזלי....אם תסתכלי ברכיבים תראי שאחוז החלב בה גבוה בהרבה מבשאר החברות, מה שמעיד דווקא על איכותה!!
לפעמים באמת יש לה גרגירי סוכר אבל רק לפעמים, כנראה תלוי באיכות האיחסון.
פוטוס מדברת על הממרח שבא בקופסת פלסטיק.אם תסתכלי ברכיבים תראי שאחוז החלב בה גבוה בהרבה מבשאר החברות, מה שמעיד דווקא על איכותה!!
לפעמים באמת יש לה גרגירי סוכר אבל רק לפעמים, כנראה תלוי באיכות האיחסון.
נוזלי כן.אני מאחסנת במזווה, בדיוק כמו שעומד בחנויות ואחרי הפתיחה במקרר, עדיין נוזלי.
אבל זו לא ריבת חלב. זה ממרח בטעם ריבת חלב. חלב הוא מדד אבל גם צבע טעם וסמיכות הם מדד. ותעיד העובדה שיש להם מוצר נוסף של ריבת חלב אמיתית - אריאלוש העלתה תמונהנוזלי כן.
כתבתי בנוגע לגרגירי הסוכר.
אני משתמשת הרבה בריבת חלב, ובאמת לאלפחורס קונה את הסוגים היותר סמיכים. מצד שני, למתכונים של עוגות גבינה שצריך לשייש ריבת חלב אעדיף את הנוזלי יותר. וכן לשכבות טורט ריבת חלב שמנת מתוקה, יותר נח את הנוזלית בשביל למרוח על הרולדה שכבה דקה.
בקיצור, כל סוג למטרתו.
אבל כן חשוב להדגיש שהנוזליות לא קשורה לאיכות, ולפעמים ההיפך! זה מראה על תוספים מלאכותיים שונים שמגבשים.
המדד הוא אחוז רכיבי החלב.
קניתי אותה והשתמשתי בה.אבל זו לא ריבת חלב. זה ממרח בטעם ריבת חלב. חלב הוא מדד אבל גם צבע טעם וסמיכות הם מדד. ותעיד העובדה שיש להם מוצר נוסף של ריבת חלב אמיתית - אריאלוש העלתה תמונה
למי שיש סבלנות, ריבת חלב מהדברים שהכי קל להכין לבד בביתמה שהיה חשוב לי להדגיש שהסמיכות היא לפעמים תוצר של חומרים כימיים מגבשים כדוגמת שומן צמחי מרגרינה בלעז, ולאו דווקא מעיד על איכותה.
חלב מרוכז הכנתי מספר פעמים.למי שיש סבלנות, ריבת חלב מהדברים שהכי קל להכין לבד בבית
2-3 חומרים והרבה סבלנות וזהו.
כן,חלב מרוכז הכנתי מספר פעמים.
נראה לי ריבת חלב זה אותו דבר, רק להמשיך עוד את הבישול.
היא אולי טעימה לדעתךקניתי אותה והשתמשתי בה.
(כשרה לפסח)
היא באמת טובה.
מה שהיה חשוב לי להדגיש שהסמיכות היא לפעמים תוצר של חומרים כימיים מגבשים כדוגמת שומן צמחי מרגרינה בלעז, ולאו דווקא מעיד על איכותה.
לא מומלצת כלל לאלפחורס!!!!
אפשר לשים גולות בסיר והן מערבבות.כן,
מעל שעתיים ולערבב כל כמה דקות..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: