עוגיות אלפחורס/מתכון מהאריזה של הקורנפלור של מיה (המתכון הכי מוצלח לטעמי)
200 גר' חמאה רכה
כוס ושלושת רבעי קורנפלור(250 גר')
כוס ושליש קמח(200 גר')
1 שקית א. אפיה
חצי כוס סוכר (100 ג')
2 ביצים
ח' ריבת חלב
100 ג' קוקוס טחון
מערבבים במקסר בוו גיטרה את החמאה הביצים והסוכר, מוסיפים את הקורנפלור הקמח והאבקת אפיה, ממשיכים לעבד עד לקבלת בצק רך.
מפזרים מעט קמח על משטח עבודה, מרדדים את הבצק (מומלץ על נייר אפייה בעובי של חצי ס"מ) וקורצים לעיגולים בעזרת חותכן
מניחים את העוגיות בתבנית עם נייר אפייה ואופים 6 דקות בחום של 180 מעלות, בתנור שחומם מראש. על העוגיות להישאר לבנות.
מצננים את העוגיות מניחים מחצית מהעוגיות כאשר חלקן התחתון , השטוח כלפי מעלה, מניחים כפית ריבת חלב על כל אחת ומכסים בשאר העוגיות
בקערית שמים קוקוס טחון
ומגלגלים כל סנדוויץ' על חלקו הצר
יאמי יאמי יאמי!!!!!!!!!!!!!!