וחמאהוסמיכות של ריבת חלב אפשר להשיג גם עם אבקת סודה לשתיה.
וחמאהוסמיכות של ריבת חלב אפשר להשיג גם עם אבקת סודה לשתיה.
נראה קל וטעים כמו שאני אוהבת !!5 דקות עבודה.
טעיםםם
עוגות/עוגיות - אשכול הבחושות השוות
@פרקטית בעוגת קינמון - במה אפשר להמיר את המיץ תפוזים? כל נוזל שהוא? חלב סויה נגיד ילך, או שעדיף מיץ או מים?www.prog.co.il
עוגה בחושה נימוחה בהשראת אלפחורס (חלבית)
בחושה חדשה ומדהימה
עשיתי כבר בפעם השניה
תכפילו כמויות ותקבלו 4 פסים עם ציפויים שונים
המדידה בכוס מדידה קלאסית
מתאים לשני פסי אינגליש
צריך חצי עד 4\3 צנצנת אחת של ריבת חלב משובחת
קערת הרטובים:
3 ביצים
חצי כוס חלב
1 שמנת חמוצה
4\3 כוס שמן
קערת היבשים:
4\3 כוס סוכר
3כפות פודינג וניל
1 אבקת אפיה
2\1 1 כוס קמח
חצי כוס קוקוס -לבחירה
לערבב את החומרים שבכל קערה ולאחד את שתי הקערות
לשפוך לתבניות
בעזרת כף וכוס מים רותחים לנטף גושי ריבת חלב לכל האורך-המים החמים עוזרים לריבה להחליק
להכניס את הריבה מעט לתוך העיסה
לפזר פקאן קצוץ\לוז קצוץ\שקדים או להשאיר ריק ואחרי האפיה לפזר קוקוס
170 מעלות מחומם מראש כ-40 דקות
העוגה נשמרת במקרר כמה ימים טובים אך טעימה ונימוחה יותר בטמפרטורת החדר
טעמן מעולה ממש לטעמי, בצנצנת זכוכיתעל איזה את ממליצה?
ואיפה?
כי זו ריבת החלב היחידה שהצלחתי להשיג ביש-חסד
ואת הריבת חלב הזו ראיתי ב"בר כל טוב"
מוזמנים להעלות פה קישורים למתכונים נוספים של אלפחורס/טעמי אלפחורס
לטעמי ממש לא.טעמן מעולה ממש לטעמי, בצנצנת זכוכית
לגמריהריבת חלב שנמכרת בחנויות של מוצרי אפיה מעולה ממש.
אני מזלפת עם שקית זילוף, וזה יוצא מושלם
הריבת חלב שנמכרת בחנויות של מוצרי אפיה מעולה ממש.
אני מזלפת עם שקית זילוף, וזה יוצא מושלם
הן אכן טובות מאדלגמרי
יש דברים שקונים רק בחנויות של מוצרי אפיה
ברורהן אכן טובות מאד
אבל גם במרכולים יש יצרנים מעולים.
יש למיה בנוסף לריבת חלב הפשוטה שמגיעה בקופסת פלסטיקתחליפי יצרן.
גם על של הנמל אני לא ממליצה. חסרת טעם לחלוטין.
זהו שגם במרכולים יש מותגים משובחים כמו קומידה.ברור
אבל עם את רוצה משהוא שיצא משובח וטעים זה רק בחנויות אפייה ואגב גם מבחינת מחיר זה יותר זול!!
אכןיש למיה בנוסף לריבת חלב הפשוטה שמגיעה בקופסת פלסטיק
גם ריבת חלב בצנצנת זכוכית מחלב אמיתי (ולא מאבקת חלב רזה שממנו מפיקים את רוב הריבות חלב הישראליות)
היא בהחלט די נוזלית, וגם מאד מתוקה, אבל הטעם שלה מעולה. מתאימה יותר לציפוי עוגות, לקינוחי כוסות ולשיוש בגלידות
טיפ חשובואגב, אם מכינים ריבת חלב לבד (מהמתכון המומלץ של חני גרינשטיין) כדאי להשתמש ב'חלב מלט בטעם של פעם' של תנובה, שהוא גם יותר שמן וגם יותר עשיר בטעם
אופסאכן
העלו פה תמונה שלה
והיא באמת לא מתאימה למילוי מבחינת יציבות המרקם.
'חלב מלט' זה כנראה בהשראת המלט שממלא את המוח שלי כעת, אחרי התעוררות מוקדמת מדי מהשיפוצים של השכנים...טיפ חשוב
תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: