זעירא דחברייא
משתמש פעיל
אבל מה קורה עם החדש ווולף
החדש היה אחד הסמינרים שקדם את זה ובדקה ה90 חטפו רגליים קרות וירדו מזהאבל מה קורה עם החדש ווולף
הם אמורים להתקדם משנה לשנה ולא ללכת אחורההחדש היה אחד הסמינרים שקדם את זה ובדקה ה90 חטפו רגליים קרות וירדו מזה
וולף עשו את התוכנית הזאת שנה שעברה והשנה הם ביטלו את זה
למה בטלו?החדש היה אחד הסמינרים שקדם את זה ובדקה ה90 חטפו רגליים קרות וירדו מזה
וולף עשו את התוכנית הזאת שנה שעברה והשנה הם ביטלו את זה
אני מבינה את הכעס..לא חבל כי לא ידעתי את זה.
אבל את האמת שאני בהלם חפרתי עכשיו בלב נט ומצאתי שיש כמה קורסים מאד רצינים עם הרבה נקודות זכות שלא מוצעים לכלל המכון בכלל אם סטודנטים שומעים על זה הולך להיות פה בלאגן רציני.
זה לא הסמינר שאף אחד לא מצייצת, פה יש נציגים שמתנהלים מול המרצים, סקרים על איכות הוראה וכזה.
אישית מתלבטת אם לעלות את זה בקבוצה ולדרוש שיתנו לנו גם את הקורסים הספציפים האלו.
הצורה החשאית שבה זה מתנהל פשוט מקוממת.
בלת״ק,כמובן שיהיו מסונננים וכו'
עדיין יש בכך פריצת דרךבלת״ק,
מבחינת התוכן אין מה לסנן.
זה לא לימודי פסיכולוגיה או השקפה.
בישן זה לא שנה ראשונה...אגב דיברתי עכשיו עם אחת המנהלות של אחד הסמינרים,
וזה לא שנה ראשונה של המסלול של רוב התואר....
נכון יש שנה שנייה כבר.וזה לא שנה ראשונה של המסלול של רוב התואר....
את בהחלט צודקת.אני מבינה את הכעס..
ואת החוסר הוגנות...
רק רחי בחשבון שאם תפוצצי את זה,
זה "יעלה" על חשבון ההשכלה של נשות אברכים לעתיד...
מה זה אומר המספרים שליד כל סמינר??זה נראה שזה נמצא בעוד כמה סמינרים
צפה בקובץ המצורף 1132722
או כמה בנות יש בכל תוכנית או כמה נקודות יש בתוכנית, אין לי כוח לבדוק מה האופציה הנכונהמה זה אומר המספרים שליד כל סמינר??
מה זה אומר המספרים שליד כל סמינר??
או כמה בנות יש בכל תוכנית או כמה נקודות יש בתוכנית, אין לי כוח לבדוק מה האופציה הנכונה
והמספר שצמוד לכל סמינר? לדוג- ישן 82.. זה מס הנקודות שמקבלים?המספר בטור הצדדי הוא מספר הבנות.
18-22 תלמידות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: