לימודי תואר בתכנות בסמנרים מה דעתכם

i am

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
30 נקודות זה על תכנית של מה"ט לדוג, אבל כאן זה תכנית ששייכת ממש למכון לב... כל קורס שעושים מקבלים את הנקודות שמקבלים כאילו עשו בלב עצמו...
את מכירה מישהי שאחרי התכנית הזו קיבלה הכרה של יותר מ30 נקודות?
שוב כתבתי שאני כותבת מידיעה ברורה ולא השערות או הבטחות של הסמינר/מכון לב.
זה לא תלוי ברצון הטוב של אף אחד חוץ מחברי המל"ג...
אין אפשרות לקבל הכרה על יותר מ30 נקודות על לימודים שנלמדו מחוץ לקמפוס. הסמינרים לא נקראים קמפוס לצורך העניין.

משולש ברמודה

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
הנדסת תוכנה
30 נקודות זה על תכנית של מה"ט לדוג, אבל כאן זה תכנית ששייכת ממש למכון לב... כל קורס שעושים מקבלים את הנקודות שמקבלים כאילו עשו בלב עצמו...
בדקתי באתר של מכון לב ולא ראיתי שום אזכור לתוכנית כזאת ויש להם שם את כל התוכניות.
בנוסף, בקורסים יש מרצים קבועים, הגשות לתרגילים ומודל, אין שום אזכור לסמינרים בסיפור הזה.
אי אפשר לעשות תואר בכזאת צורה, באמת שמשהו פה נשמע לא אמיתי.
אם יש לך משהו רשמי להביא (ולא שלא מאמינה לך פשוט נראה לי הבנת לא נכון) אשמח אם תוכלי לשתף.

משולש ברמודה

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
הנדסת תוכנה
מבוא למחשבים וסדנא בסי, ויינמן- אני יודעת שברעיון הוא יצא לפנסיה, אבל בסמינרים הוא מלמד-מבנה המחשב (בסרטונים), יש גם בדידה, לינארית, מערכות ספרתיות, אינפי, מבנה נתונים-מאיר קומר(כנ"ל בסרטונים) וגם מה שמלמדות מורות שלא מטעם מכון לב, זה עם מצגות של המרצים של לב...
כל מה שציינת זה מצגות שקיימות גם אצלי וסרטונים מוקלטים, ווינמן כבר באמת לא מלמד.
לגבי השמות של הקורסים מלמדים אותם בתוכנית של קמטק - זה משהו שונה לחלוטין ולא קשור ללב.
לדוג' מערכות ספרתיות באיזה תאריכים היו המבחנים שלהם עכשיו?
מי המרצים שלימדו? היה מועד ג'? פקטור?

סתם מישהו 5

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
בדקתי באתר של מכון לב ולא ראיתי שום אזכור לתוכנית כזאת ויש להם שם את כל התוכניות.
בנוסף, בקורסים יש מרצים קבועים, הגשות לתרגילים ומודל, אין שום אזכור לסמינרים בסיפור הזה.
אם יש לך משהו רשמי להביא (ולא שלא מאמינה לך פשוט נראה לי הבנת לא נכון) אשמח אם תוכלי לשתף.
יש לי חברה שלומדת באופק והיא בדקה להם כמה הגשות, ככה שזה רציני מהם
וממש לא נראה לי שהם מקבלות רק 30 נקודות, הם לומדות פרך

נערך לאחרונה ב:

(:1234

משתמש סופר מקצוען
איור וציור מקצועי
הנדסת תוכנה
כל מה שציינת זה מצגות שקיימות גם אצלי וסרטונים מוקלטים, ווינמן כבר באמת לא מלמד.
לגבי השמות של הקורסים מלמדים אותם בתוכנית של קמטק - זה משהו שונה לחלוטין ולא קשור ללב.
לדוג' מערכות ספרתיות באיזה תאריכים היו המבחנים שלהם עכשיו?
מי המרצים שלימדו? היה מועד ג'? פקטור?
אני יודעת שזה נשמע לא אמין, אבל בגלל שהסמינרים מתנגדים כ"כ לתואר, הם עשו הסכם עם מכון לב, שלתלמידות הסמינרים לא תהיה גישה למודל, והם לא יזכירו בשום מילה את הסמינרים, אבל בתכלס מקבלים את הניקוד..
והמבחנים היו בדיוק באותם תאריכים, אין לי כוח לפרט, גם לנו יש קשר עם בנות שלומדות באופק ובתבונה...:p
יש לי חברה שלומדת באופק והיא בדקה להם כמה הגשות, ככה שזה רציני מהם
וממש לא נראה לי השם מקבלות רק 30 נקודות, הם לומדות פרך
נכון מאוד, באמת בנות מאופק בדקו לאחד מהסמינרים את ההגשות...וגם בקורסים אחרים יש בודקים מטעם מכון לב שאחראים על הסמינרים... ומרצה שמלמדת ממש בפועל באחד הסמינרים ולא בסרטונים זה חדד שהיא מלמדת מבוא למחשבים וסדנא בסי...

נערך לאחרונה ב:

i am

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
וממש לא נראה לי השם מקבלות רק 30 נקודות, הם לומדות פרך
זה לא תלוי ברצון הטוב של אף אחד חוץ מחברי המל"ג...
וחבל שלא אומרים את זה לבנות שבטוחות שהן יוצאות עם תואר ביד.

אם כי להשלים תואר יהיה להן קל יותר מבחינה לימודית, כי הן בהחלט לומדות ברמה גבוהה.

משולש ברמודה

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
הנדסת תוכנה
נכון מאוד, באמת בנות מאופק בדקו לאחד מהסמינרים את ההגשות... ומרצה שמלמדת ממש בפועל באחד הסמינרים ולא בסרטונים זה חדד שהיא מלמדת מבוא למחשבים וסדנא בסי...
אני יודעת שזה נשמע לא אמין, אבל בגלל שהסמינרים מתנגדים כ"כ לתואר, הם עשו הסכם עם מכון לב, שלתלמידות הסמינרים לא תהיה גישה למודל, והם לא יזכירו בשום מילה את הסמינרים, אבל בתכלס מקבלים את הניקוד..
איך בדקו הגשות אם לתלמידות אין גישה למודל?
והמבחנים היו בדיוק באותם תאריכים, אין לי כוח לפרט, גם לנו יש קשר עם בנות שלומדות במכון לב עצמו...:p
התכוונת אופק/טל/תבונה, לב זה לבנים.
אישית בדקתי תרגילים לסטודנטיות ועוד כמה תפקידים שקשורים לסטודנטיות החדשות בעיקר לא ראיתי אזכור שלהן.
יש לי גם עוד חברות בודקות תרגילים מעולם לא שמעתי על זה.

משולש ברמודה

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
הנדסת תוכנה
נכון מאוד, באמת בנות מאופק בדקו לאחד מהסמינרים את ההגשות... ומרצה שמלמדת ממש בפועל באחד הסמינרים ולא בסרטונים זה חדד שהיא מלמדת מבוא למחשבים וסדנא בסי...
היא יכולה ללמד איפה שהיא רוצה, למה שלא יקחו אותה? היא מרצה מעולה. אבל מה הקשר לעובדה שמכירים בזה?
יש הרבה מרצים שמלמדים בכמה מקומות.
והמבחנים היו בדיוק באותם תאריכים, אין לי כוח לפרט,
למה שלא תפרטי? אולי ככה אני אאמין יש לי את התאריכים מול העיניים.

משתמש סופר מקצוען
איור וציור מקצועי
הנדסת תוכנה
איך בדקו הגשות אם לתלמידות אין גישה למודל?

התכוונת אופק/טל/תבונה, לב זה לבנים.
אישית בדקתי תרגילים לסטודנטיות ועוד כמה תפקידים שקשורים לסטודנטיות החדשות בעיקר לא ראיתי אזכור שלהן.
יש לי גם עוד חברות בודקות תרגילים מעולם לא שמעתי על זה.
אוףף אני מרגישה שאני צריכה לשווק את התכנית... את יכולה לברר טיפה יותר ותראי שהכל נכון.. את התרגילים הבנות סורקות והסמינרים מגישים את זה לבודקים/מרצים(זה באמת אני לא יודעת איך הולך) שאחראים על התכנית של הסמינרים... וחדד באמת אין לי איך להוכיח לך שהיא לא סתם מלמדת.. וההוכחה הכי גדולה זה שהמבחנים הם אותם מבחנים...

זהבית87

משתמש מקצוען
הקבלה של התלמידות למסלול של מכון לב היא לפי התיל. מכון לב אלו שמאשרים מי תתקבל, ומי שלא מצליחה במהלך הלימודים, הם מוציאים אותה מהמסלול אפילו באמצע השנה.
המבחנים והפרוייקטים נבדקים עי מכון לב..
רק שבסמינר אסור להזכיר את מכון לב אלא לקרוא למסלול מדעי המחשב..

זהבית87

משתמש מקצוען
היא יכולה ללמד איפה שהיא רוצה, למה שלא יקחו אותה? היא מרצה מעולה. אבל מה הקשר לעובדה שמכירים בזה?
יש הרבה מרצים שמלמדים בכמה מקומות.

למה שלא תפרטי? אולי ככה אני אאמין יש לי את התאריכים מול העיניים.
על איזה מבחן את רוצה לדעת?
אתן לך תאריך. מענין להשוות

משולש ברמודה

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
הנדסת תוכנה
אוףף אני מרגישה שאני צריכה לשווק את התכנית... את יכולה לברר טיפה יותר ותראי שהכל נכון.. את התרגילים הבנות סורקות והסמינרים מגישים את זה לבודקים/מרצים(זה באמת אני לא יודעת איך הולך) שאחראים על התכנית של הסמינרים... וחדד באמת אין לי איך להוכיח לך שהיא לא סתם מלמדת.. וההוכחה הכי גדולה זה שהמבחנים הם אותם מבחנים...
אני באמת מבררת קצת יותר עכשיו ודווקא נראה לי שיש לי איך לעשות את זה.
וגם אם זה נכון לא חושבת שיתנו להם יותר מ30 נקודות בדיוק כמו שהזכירה @i am אין אפשרות לעשות יותר מ30 נקודות מחוץ לקמפוס.

משתמש סופר מקצוען
איור וציור מקצועי
הנדסת תוכנה
מערכות ספרתיות לדוג', אני מכירה כמה בנות משנה א' שעשו אותו עכשיו כולל מועד ג'.
נכון, באמת היה מועד ג' רק שאף בת לא עשתה... והמועד א היה בח' אדר א, התשיעי בפברואר...
ומבחן אין לי לשלוח לך, אני רק יודעת שהשוו עם בנות מאופק ותבונה וזה אותו מבחן...

משתמש סופר מקצוען
איור וציור מקצועי
הנדסת תוכנה
מי הייתה המרצה את יודעת?
אני יודעת שהיא לא מלמדת במכון לב, אבל סתם מעניין למה כזה דחוף לך לדעת אם זה באמת נכון??
ודרך אגב אני מדברת מתוך היכרות עם סמינר אחד מאלו שעושים את התכנית, עד כמה שאני יודעת כל סמינר לקח מרצים אחרים...

משולש ברמודה

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
הנדסת תוכנה
אוקי, עשיתי בדיקה יסודית ולקח קצת זמן.
באמת מערכות ספרתיות היה באותו התאריך כמו בשאר המכונים, לגבי מודל עוד לא קיבלתי תשובה.
לגבי התוכנית: 4 סמסטרים ראשונים עושים לבד ואחר כך השלמה של עוד שנתיים לתואר (לא שנה אחת).

נערת סמינר

משתמש פעיל
טוב,
אני יודעת מכלי ראשון- פשוט כי אני לומדת באחד הסמינרים בתוכנית הזאת
אנחנו עושות את כל הקורסים שעושים במכון לב
אנחנו מגישות את אותם תרגילי הגשה שמלמדים גם במכון לב
אנחנו לומדות מאותן מצגות
יש לנו אותם מבחנים
יש לנו 2 מרצים(אחד גבר- בסרטונים) ואחת אישה שמלמדים שם
ישנם שלושה הבדלים יחידים בינינו לבין תואר רגיל, אחד שאנחנו עושות תוכנית של פולסטאק(כלומר תכנות אתרים)שמוסיפה לנו נקודות במכון לב כי זה מוכר על ידם אבל זה לא קיים בתוכנית הרגילה של התואר(למי שיש ידע בנושא זה בגלל שבתוכנית של הסטארט אפ ניישן לא למדו פולסטאק ואח"כ הסמינרים הצטערו על זה)
שני שאנחנו לומדות רק שנתיים מהתואר
ושלישי שאנחנו עושות חלק מהקורסים בסמסטרים אחרים משעושים במרכז אקדמי לב
הקורסים שלמדנו בסמסטר קודם:
לינארית, בדידה, מבוא למדעי המחשב(שפת c++) ומערכות ספרתיות
הקורסים שאנחנו לומדות הסמסטר הזה:
אינפי א', סדנא בc++(מונחה עצמים), מבוא לחומרה(נקרא גם מבנה המחשב) ומבנה נתונים
מקווה שעניתי פא"י על השאלות
עריכה: סליחה, שכחתי הבדל רביעי: אין לנו מודל, אנחנו מגישות לסמינר והוא מעלה את זה בשבילנו

נערך לאחרונה ב:

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  57  פעמים

לוח מודעות

למעלה