זה נראה סתם מספר סדורי רץוהמספר שצמוד לכל סמינר? לדוג- ישן 82.. זה מס הנקודות שמקבלים?
זה נראה סתם מספר סדורי רץוהמספר שצמוד לכל סמינר? לדוג- ישן 82.. זה מס הנקודות שמקבלים?
לא, כי כולן מקבלות אותן נקודות, זה פשוט כנראה המספר של הקבוצהוהמספר שצמוד לכל סמינר? לדוג- ישן 82.. זה מס הנקודות שמקבלים?
אפשר קישור לאתר הזה?
את יכולה להיכנס אליו רק עם שם משתמש, וזה רק אם את רשומה במכון לבאפשר קישור לאתר הזה?
כן אני רשומה.את יכולה להיכנס אליו רק עם שם משתמש, וזה רק אם את רשומה במכון לב
את צריכה ללמוד שם לא רק להיות רשומה...כן אני רשומה.
אפשר קישור?
להלחם בזה זה לנסות לייבש את הכינרת חבל על האנרגיותהצורה החשאית שבה זה מתנהל פשוט מקוממת.
מהכרות עם השוק אין קשר בין תואר לבין עבודהאז תחשבי מי שאין לה תואר...
יש לה פחות סיכויים, לא?!
בציבור שלנו.להלחם בזה זה לנסות לייבש את הכינרת חבל על האנרגיות
וגם אם תצליחי לעשות בלגן/לעורר/לבקש דו"ח זה עלול לפגוע בתהליך עדין שמתנהל בצורה החשאית כנ"ל
ואת בודאי לא רוצה לפגוע בו או במי שמרויחה ומצליחה בו.
תבקשי בשביל עצמך.
אולי זה מקומם אבל זה המצב.
בציבור שלנו תהפוכות לפעמים מתרחשות בשקט.
בודאי לא בפורום פתוח.
זה קצת מצחיק אותי כל השרשור הזה,
כי רוב הנושאים שבתואר בכלל לא רלונטים לתעסוקה בפועל,
אני לא רואה ייתרון לתואר יחסית למשאבים שהוא לוקח,
מניסיון עדיף לקחת את ההשקעה בתואר לכיוון של התמקצעות בנושאים מבוקשים בשוק, הרווח יהיה הרבה יותר גדול.
בתואר לא לומדים את החלק המעשי אלא בעיקר מתמטיקה ֿ70 אחוז לעומת מה״ט שלומדים מתמטיקה 40 אחוז ואחוזים גבוהים של הבנות מוצאות עבודה ממש טובות, במיוחד עם קמא טק...
מצטרפת לבקשהאז את אומרת שעדיף ללמוד קמא טק שזה יותר קל ונגיש מאשר את התוכנית של מכון לב?
אשמח לשמוע דעות של מבינות בתחום..
גם מלדבר עם ההנהלה אין לך מושג איך דברים יתגלגלובציבור שלנו.
יפה אמרת.
המרכז האקדמי לב הוא לא הציבור שלנו ותאמיני לי שיש בזה הרבה מעלות...
אין לי כוונה לפגוע באף אחד ולכן גם ציינתי מקודם שלא העלה את הנושא בפורומים אחרים בהם אין לי מושג איך דברים יתגלגלו.
אבל לדבר עם ההנהלה? בוודאי.
דבר חשוב שאפשר ללמוד, לא על כל דבר צריך לשתוק ואין ענין לשבת בשקט אם אתה מרגיש שהזכויות שלך נפגעות.
תראי אני אגיד כאן קצת בזהירות שבציבור שלנו יש יותר מידי את השמירה על הגב של אחרים גם במחיר של פגיעה בעצמינו שמא חלילה וחס נהפוך ל'מוסרים' או נפגע באי מי מעסקני הציבור.גם מלדבר עם ההנהלה אין לך מושג איך דברים יתגלגלו
ייתכן שזו אכן רק הרגשה שהזכויות שלך נפגעות... לא בטוח שזה בא על חשבונך
צודקת. אני בעד לשמוע ולהישמע שצריך, בצורה עניינית ומכובדתתראי אני אגיד כאן קצת בזהירות שבציבור שלנו יש יותר מידי את השמירה על הגב של אחרים גם במחיר של פגיעה בעצמינו שמא חלילה וחס נהפוך ל'מוסרים' או נפגע באי מי מעסקני הציבור.
את יכולה להציץ אל האשכול הסמוך בנושא ניצול מורות במסגרת החינוך החרדי.
לא כל מה שהוחלט ב'דרגים הגבוהים' צריך לקבל חותמת כשרות אוטומטית, מותר לנו גם להפעיל את הראש ולהיות ביקורתיים.
אין לי מושג אם לדברים שלי תהיה השפעה או לא, לי אישית זה מפריע ואני בהחלט לא רואה מקום למחוק את דעותיי בשל מוסכמות גורפות שפעמים רבות הזיקו יותר משהועילו.
ובהערה אומר שיודעת בבירור שלא רק לי מפריע.
זה קצת מצחיק אותי כל השרשור הזה,
כי רוב הנושאים שבתואר בכלל לא רלונטים לתעסוקה בפועל,
אני לא רואה ייתרון לתואר יחסית למשאבים שהוא לוקח,
מניסיון עדיף לקחת את ההשקעה בתואר לכיוון של התמקצעות בנושאים מבוקשים בשוק, הרווח יהיה הרבה יותר גדול.
בתואר לא לומדים את החלק המעשי אלא בעיקר מתמטיקה ֿ70 אחוז לעומת מה״ט שלומדים מתמטיקה 40 אחוז ואחוזים גבוהים של הבנות מוצאות עבודה ממש טובות, במיוחד עם קמא טק...
בעיקרון לא צריך תואר כדי להגיע למשרות טובות בתכנות, העיקר להעמיק את הידע והנסיון בשפות העכשויות כמו אנגולר וריאקט. ויש הרבה בנות סמינרים שמגיעות לעבודות מצוינות.
התואר נדרש למי שרוצה להכנס לגופים הגדולים/הממשלתיים כדוגמת התעשיה האוירית/אלתא/רפאל וכו'
שם התנאים והשכר מדורגים לפי תארים
אני כן בעד להשלים לתואר
אבל שכל אחד ישאל את רבותיו
בדיוק לכן יש בנוסף ללימודי התואר הרגילים גם לימודי פולסטאק (fullstack)כתבתי את זה בשרשור אחר,
אני נחשפת כאן ככה חופשי כי אך אחד כאן לא מכיר אותי...
אני סיימתי מלפני 3 שנים את הלימודים (אז רק התחיל קמא טק ואני התחחלתי לעבוד לפני תחילת התוכנית שלהם),
אני וחברותי נטולות התואר עובדות במקומות טובים יותר מאשר חברות שלי שהלכו להוציא תואר בלוסטיג,
כי בתואר לומדים מתמטיקה ומתמטיקה ואני למדנו מתמטיקה אבל גם הרבה לקודד ששזה מה שחשוב בתכלס.
אני לא גאון יוצא דופן ומרויחה 30, יש לי חברות גאוניות שמרויחות יותר...
כן יש לי ניסיון טוב בשפות טובות ואני משקיעה בעבודה שלי כי אני אוהבת אותה, אבל לא רואה כל יתרון בתואר.
בסופו של דבר מה שחשוב זה ההשקעה וכמובן הרבה ס״ד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: