כפי שבוודאי שמתם לב, חווינו מתקפת סייבר ופריצת האקרים בליל שבת ללוח הבקרה של פרוג, הם ניסו למחוק ולהוציא נתונים מהאתר, ללא הצלחה יתרה. שלחו מייל ספאם לחלק משתמשים עם בקשות כופר וכדו', כמובן, אין שום צורך להתייחס לכך. ואדרבה, חשוב שלא ללחוץ על שום קישור שנשלח באותו מייל.

חשוב להדגיש, כי לא נפרצו שום פרטי אשראי (מנויים באתר נרשמים דרך פייפאל, מערכת סליקה הטובה בעולם, אין לנו נתוני אשראי כלל, אפילו לא את ארבעה ספרות האחרונות).

וכן חשוב לציין שהפורצים לא השיגו גישה לסיסמאות כלל, אך עדיין, אנו ממליצים לשנות סיסמאות באתר פרוג, ליתר ביטחון.

מיד במוצאי שבת קודש צוות התכנות שלנו יחד עם מערך הסייבר הלאומי ועוד התגייסו לטיפול מהיר ויסודי, עלינו על הפרצה, היא נחסמה מידית, והורדנו את האתר מהאוויר עד לפריסה מלאה של הגיבוי, ובדיקות שאין עוד חשש.

ביצענו פריסת גיבוי של האתר מליל חמישי 14/11/24 בשעה 02:00, למרות שהפריצה בוצעה בליל שבת, כדי לקחת מרווח ביטחון, ולוודא שהאתר ומשתמשיו מוגנים לחלוטין.

מתנצלים מאוד על אי הנעימות, לצערנו כל התוכן שנכתב בימים חמישי ושישי הוסרו, אתם מוזמנים לכתוב מחדש :)

תודה על תמיכתכם, מרגישים את זה!
המשך שבוע טוב לכולם!

סוכרת סוג 1 לופ, 780 ועוד.... מה נסגר עם הלולאה הסגורה?

:)&&:)&&:)

משתמש פעיל
לאלה שברשותם משאבת 780, ישנה נחיצות ללכת לרופא סוכרת לצורך איזון?

משתמש פעיל
בהחלט!
זה משפר את האיזון מאד!!, אך לא פוסח על עבודת המטופל כלל!
אשמח לפירוט ...
כי לפי מה שהיבנתי, את המינון של היחס תיקון וכן את הבסיס, המשאבה עצמה קובעת.
כל מה שנשאר זה רק את היחס של הפחמימות, שזה אפשר להעתיק מהמשאבה הקודמת.
יש באופן כללי ענינים איך משתמשים כגון, שלא לרדת להיפו אז לתת קצת פחות והמשאבה תפצה, או בפעילות מה לעשות, אבל זה כללים יותר מוגדרים, לא כך?

משנ'ס

משתמש פעיל
בהחלט!
זה משפר את האיזון מאד!!, אך לא פוסח על עבודת המטופל כלל!
באופן כללי,
זה עניין של תשומת לב של המטופל,
מנסיון יש מרפאות עם צוות מעולה שבאמת מגיעים לתוצאות ואיזונים ואווו...,
ויש מרפאות שכשאתה שואל שאלה את הרופאה היא פותחת גוגל בלי להתבייש (סיפור שקרה....)

משנ'ס

משתמש פעיל
אשמח לפירוט ...
יש באופן כללי ענינים איך משתמשים כגון, שלא לרדת להיפו אז לתת קצת פחות והמשאבה תפצה, או בפעילות מה לעשות, אבל זה כללים יותר מוגדרים, לא כך?
בסוף מישהו צריך לעקוב אחרי כל הפעולות האלו שזה נעשה בצורה נכונה, היא אפשר להסתמך ב100% על מכונות משוכללת ככל שיהיו,
אבל אם באמת ההרגשה שאת/ה מבין יותר טוב מהמרפאה בקטע של לבדוק ולעקוב, חבל לבזבז א הזמן לריק

embi

משתמש רשום
אשמח לפירוט ...
לא ממש כך,
ישנן הגדרות שצריך לוודא שאכן תואמות לצורך של המשתמש
כמו מאיזו רמת סוכר ייתן תיקון אוטומטי ועוד
בהתחלה כן צריך להיות במעקב איתה עם צוות שמבין.

אברימי

מנהל פורום סוכרת
מנהל
מנוי פרימיום
טכנולוגיה היא מצויינת. אבל מי שחושב שהוא עולה על 780 ושוכח מהסוכרת, שיישכח מזה ומהר.
היא כלי עזר נהדר, וצריך להשתמש בו.
מה שכתבת למעלה, זה בערך כמו לקנות תרופה, לאפסן בארון ולצפות להתרפא.
(וכמובן להתבכיין שעליך כלום לא עובד וכו' וכו')

אברימי

מנהל פורום סוכרת
מנהל
מנוי פרימיום
אולי ננסח את זה כך:
קניתי כובע רחב שוליים, האם יש לי נחיצות ללכת עם מגפיים לצורך מניעת הירטבות הרגליים?
רבונו של עולם.....
מה הקשר בין הטכנולוגיה, טובה ככל שתהיה, לבין ביקור תקופתי אצל רופא לשם בדיקת עצבוב ברגליים למשל?

embi

משתמש רשום
שוב,
סליחה על הטרטור
אני שוב רוצה לוודא
האם אין אפשרות כלל וכלל להתקין את האפליקציה של מדטרוניק
על פלאפון קטן...

משתמש פעיל
אולי ננסח את זה כך:
קניתי כובע רחב שוליים, האם יש לי נחיצות ללכת עם מגפיים לצורך מניעת הירטבות הרגליים?
רבונו של עולם.....
מה הקשר בין הטכנולוגיה, טובה ככל שתהיה, לבין ביקור תקופתי אצל רופא לשם בדיקת עצבוב ברגליים למשל?
זה אני מבין
האני יתן דוגמא לנקודה שאני מדבר עליה,
ב640 יש חיישן שעוצר לפני הגעה להיפו, וכשהייתי במכבי הרופאה המשיכה לקבוע לי את המינון כמו פעם של ניסוי וטעיה, והייתי על 8% A1C, עד שבאתי לרופא אחר במאוחדת שאמר לי לתת כל היום מינון יותר גבוה קצת ולסמוך על החיישן שיעצור את ההזלפה כשצריך.
אז באמת בלילות שאני מליף חיישן או שהוא לא עובד, אני יורד להיפו. ולכן אני לא הולך לישון בלי חיישן או שאני מוריד את המינון. מצד שני ירדתי בזכותו לA1C 7%.
כמו"כ הוא אמר לי לשתות לפני שאני מגיע להיפו, לעומת הדוקטרינה הקודמת שאמרה לי לשתות רק כשאני אוחז ב70
על נקודות כאלה אני מדבר...
הייתי ממשיך אצלו אבל אני עובר קופה בשביל לקבל את ה780

embi

משתמש רשום
זה אני מבין
ב640 יש חיישן שעוצר לפני הגעה להיפו, וכשהייתי במכבי הרופאה המשיכה לקבוע לי את המינון כמו פעם של ניסוי וטעיה, והייתי על 8% A1C, עד שבאתי לרופא אחר במאוחדת שאמר לי לתת כל היום מינון יותר גבוה קצת ולסמוך על החיישן שיעצור את ההזלפה כשצריך.
אז באמת בלילות שאני מליף חיישן או שהוא לא עובד, אני יורד להיפו. ולכן אני לא הולך לישון בלי חיישן או שאני מוריד את המינון. מצד שני ירדתי בזכותו לA1C 7%.
כמו"כ הוא אמר לי לשתות לפני שאני מגיע להיפו, לעומת הדוקטרינה הקודמת שאמרה לי לשתות רק כשאני אוחז ב70
הייתי מציע לך ללכת לרופא חיצוני דרך טופס 17

משתמש פעיל
הייתי מציע לך ללכת לרופא חיצוני דרך טופס 17
טופס 17 אני לא יקבל
ואני הולך אליו לכאורה פרטי
הבעיה היא שבפרטי יש לי אליו תור רק עוד חצי שנה, ואת ה780 אני בעז"ה יקבל עוד חודשיים
ככה שחבל לי לחכות 4 חודשים בשביל להתחיל להשתמש
מצד שני אני יכול לטרטר ולנסות להשיג
לכן עניין אותי לשמוע מבעלי ניסיון כמה זה נחוץ

אברימי

מנהל פורום סוכרת
מנהל
מנוי פרימיום
זה אני מבין
המשפט הכי חשוב מכל המגילה הזו הוא: "או שאני מוריד את המינון".
היה רופא לעצמך, כי רק אתה נמצא בסביבתך 24/7/365 (אני מקווה..) ורק אתה יודע מה צריך לעשות וכמה צריך לשנות. ואם אתה לא יודע - לא יעזור שום רופא חיצוני או פנימי, עם טופס 17 או בלעדיו

אברימי

מנהל פורום סוכרת
מנהל
מנוי פרימיום
שוב,
סליחה על הטרטור
אני שוב רוצה לוודא
האם אין אפשרות כלל וכלל להתקין את האפליקציה של מדטרוניק
על פלאפון קטן...
הריני מוסר מודעה כי אין ואי אפשר לא היה וכנראה לא יהיה, לא בעלמא הדין ולא בעלמא דאתי, דלא כאסמכתא ודלא כטופסי דשטרא.
מה עוד אפשר?

משתמש פעיל
אם מישהו יודע על סמארטפון כשר שמתקשר עם ה780, אשמח שיעדכן

משתמש פעיל
הצליחו לפרוץ אץ ה640 ללופ?
כי קיבלתי מכתב התראה ממדטרוניק שיש חשד לכך שאנשים הצליחו לשנות מרחוק את המינונים של האינסולין במשאבה
מענין אם זה קשור

bd!!!

משתמש צעיר
הצליחו לפרוץ אץ ה640 ללופ?
כי קיבלתי מכתב התראה ממדטרוניק שיש חשד לכך שאנשים הצליחו לשנות מרחוק את המינונים של האינסולין במשאבה
מענין אם זה קשור
גם אני קיבלתי את המכתב ובדקתי באתר המידע של android aps (הלופ) ובפורום שלהם בgithub ולא מוזכר כזה דבר...

(וקשה לי להאמין שזה קשור לאפליקציות שמתחרות בandroid aps כי הן די מפגרות אחריה, בפרט בכל מה שקשור לתאימות עם משאבות)

משתמש פעיל
סתם מעניין...
יש בעולם כבר מערכות שיודעות לתת גם על ארוחות ללא דיווח עליהם?

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  23  פעמים

לוח מודעות

למעלה