:)&&:)&&:)
משתמש פעיל
לאלה שברשותם משאבת 780, ישנה נחיצות ללכת לרופא סוכרת לצורך איזון?
בהחלט!לאלה שברשותם משאבת 780, ישנה נחיצות ללכת לרופא סוכרת לצורך איזון?
אשמח לפירוט ...בהחלט!
זה משפר את האיזון מאד!!, אך לא פוסח על עבודת המטופל כלל!
בהחלט!
זה משפר את האיזון מאד!!, אך לא פוסח על עבודת המטופל כלל!
באופן כללי,לאלה שברשותם משאבת 780, ישנה נחיצות ללכת לרופא סוכרת לצורך איזון?
בסוף מישהו צריך לעקוב אחרי כל הפעולות האלו שזה נעשה בצורה נכונה, היא אפשר להסתמך ב100% על מכונות משוכללת ככל שיהיו,אשמח לפירוט ...
כי לפי מה שהיבנתי, את המינון של היחס תיקון וכן את הבסיס, המשאבה עצמה קובעת.
כל מה שנשאר זה רק את היחס של הפחמימות, שזה אפשר להעתיק מהמשאבה הקודמת.
יש באופן כללי ענינים איך משתמשים כגון, שלא לרדת להיפו אז לתת קצת פחות והמשאבה תפצה, או בפעילות מה לעשות, אבל זה כללים יותר מוגדרים, לא כך?
לא ממש כך,אשמח לפירוט ...
כי לפי מה שהיבנתי, את המינון של היחס תיקון וכן את הבסיס, המשאבה עצמה קובעת.
כל מה שנשאר זה רק את היחס של הפחמימות, שזה אפשר להעתיק מהמשאבה הקודמת.
יש באופן כללי ענינים איך משתמשים כגון, שלא לרדת להיפו אז לתת קצת פחות והמשאבה תפצה, או בפעילות מה לעשות, אבל זה כללים יותר מוגדרים, לא כך?
אולי ננסח את זה כך:לאלה שברשותם משאבת 780, ישנה נחיצות ללכת לרופא סוכרת לצורך איזון?
זה אני מביןאולי ננסח את זה כך:
קניתי כובע רחב שוליים, האם יש לי נחיצות ללכת עם מגפיים לצורך מניעת הירטבות הרגליים?
רבונו של עולם.....
מה הקשר בין הטכנולוגיה, טובה ככל שתהיה, לבין ביקור תקופתי אצל רופא לשם בדיקת עצבוב ברגליים למשל?
הייתי מציע לך ללכת לרופא חיצוני דרך טופס 17זה אני מבין
האני יתן דוגמא לנקודה שאני מדבר עליה,
ב640 יש חיישן שעוצר לפני הגעה להיפו, וכשהייתי במכבי הרופאה המשיכה לקבוע לי את המינון כמו פעם של ניסוי וטעיה, והייתי על 8% A1C, עד שבאתי לרופא אחר במאוחדת שאמר לי לתת כל היום מינון יותר גבוה קצת ולסמוך על החיישן שיעצור את ההזלפה כשצריך.
אז באמת בלילות שאני מליף חיישן או שהוא לא עובד, אני יורד להיפו. ולכן אני לא הולך לישון בלי חיישן או שאני מוריד את המינון. מצד שני ירדתי בזכותו לA1C 7%.
כמו"כ הוא אמר לי לשתות לפני שאני מגיע להיפו, לעומת הדוקטרינה הקודמת שאמרה לי לשתות רק כשאני אוחז ב70
על נקודות כאלה אני מדבר...
הייתי ממשיך אצלו אבל אני עובר קופה בשביל לקבל את ה780
טופס 17 אני לא יקבלהייתי מציע לך ללכת לרופא חיצוני דרך טופס 17
המשפט הכי חשוב מכל המגילה הזו הוא: "או שאני מוריד את המינון".זה אני מבין
האני יתן דוגמא לנקודה שאני מדבר עליה,
ב640 יש חיישן שעוצר לפני הגעה להיפו, וכשהייתי במכבי הרופאה המשיכה לקבוע לי את המינון כמו פעם של ניסוי וטעיה, והייתי על 8% A1C, עד שבאתי לרופא אחר במאוחדת שאמר לי לתת כל היום מינון יותר גבוה קצת ולסמוך על החיישן שיעצור את ההזלפה כשצריך.
אז באמת בלילות שאני מליף חיישן או שהוא לא עובד, אני יורד להיפו. ולכן אני לא הולך לישון בלי חיישן או שאני מוריד את המינון. מצד שני ירדתי בזכותו לA1C 7%.
כמו"כ הוא אמר לי לשתות לפני שאני מגיע להיפו, לעומת הדוקטרינה הקודמת שאמרה לי לשתות רק כשאני אוחז ב70
על נקודות כאלה אני מדבר...
הייתי ממשיך אצלו אבל אני עובר קופה בשביל לקבל את ה780
הריני מוסר מודעה כי אין ואי אפשר לא היה וכנראה לא יהיה, לא בעלמא הדין ולא בעלמא דאתי, דלא כאסמכתא ודלא כטופסי דשטרא.שוב,
סליחה על הטרטור
אני שוב רוצה לוודא
האם אין אפשרות כלל וכלל להתקין את האפליקציה של מדטרוניק
על פלאפון קטן...
בLIBRE ישנה אפשרות להתחבר לפלאפון מוכשר?הריני מוסר מודעה כי אין ואי אפשר לא היה וכנראה לא יהיה, לא בעלמא הדין ולא בעלמא דאתי, דלא כאסמכתא ודלא כטופסי דשטרא.
מה עוד אפשר?
גם אני קיבלתי את המכתב ובדקתי באתר המידע של android aps (הלופ) ובפורום שלהם בgithub ולא מוזכר כזה דבר...הצליחו לפרוץ אץ ה640 ללופ?
כי קיבלתי מכתב התראה ממדטרוניק שיש חשד לכך שאנשים הצליחו לשנות מרחוק את המינונים של האינסולין במשאבה
מענין אם זה קשור
בניסויים מחקריים.סתם מעניין...
יש בעולם כבר מערכות שיודעות לתת גם על ארוחות ללא דיווח עליהם?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: