כפי שבוודאי שמתם לב, חווינו מתקפת סייבר ופריצת האקרים בליל שבת ללוח הבקרה של פרוג, הם ניסו למחוק ולהוציא נתונים מהאתר, ללא הצלחה יתרה. שלחו מייל ספאם לחלק משתמשים עם בקשות כופר וכדו', כמובן, אין שום צורך להתייחס לכך. ואדרבה, חשוב שלא ללחוץ על שום קישור שנשלח באותו מייל.

חשוב להדגיש, כי לא נפרצו שום פרטי אשראי (מנויים באתר נרשמים דרך פייפאל, מערכת סליקה הטובה בעולם, אין לנו נתוני אשראי כלל, אפילו לא את ארבעה ספרות האחרונות).

וכן חשוב לציין שהפורצים לא השיגו גישה לסיסמאות כלל, אך עדיין, אנו ממליצים לשנות סיסמאות באתר פרוג, לייתר ביטחון.

מיד במוצאי שבת קודש צוות התכנות שלנו יחד עם מערך הסייבר הלאומי ועוד התגייסו לטיפול מהיר ויסודי, עלינו על הפרצה, היא נחסמה מידית, והורדנו את האתר מהאוויר עד לפריסה מלאה של הגיבוי, ובדיקות שאין עוד חשש.

ביצענו פריסת גיבוי של האתר מליל חמישי 14/11/24 בשעה 02:00, למרות שהפריצה בוצעה בליל שבת, כדי לקחת מרווח ביטחון, ולוודא שהאתר ומשתמשיו מוגנים לחלוטין.

מתנצלים מאוד על אי הנעימות, לצערנו כל התוכן שנכתב בימים חמישי ושישי הוסרו, אתם מוזמנים לכתוב מחדש :)

תודה על תמיכתכם, מרגישים את זה!
המשך שבוע טוב לכולם!

סוכרת סוג 1 לופ, 780 ועוד.... מה נסגר עם הלולאה הסגורה?

:)&&:)&&:)

משתמש פעיל
בוחן אופציה של רכישת ה-780.
אני מחפש מידע מלא על החיישן שלו - גרדיאן 4 ולא מוצא ברשת.
האם יש למישהו את החוברת הדרכה המפורטת להעלות כאן.
לחילופין לציין לפחות את המידע הבסיסי - כמה ימים הוא מחזיק, האם דורש כיולים קבועים, וכדו'.
@אברימי ?
לפני שאתה רוכש תבדוק אצל הקופות חולים האם אתה יכול לקבל בחינם
ראיתי פרסום שבלאומית, מי שעובר אליהם מקבל.

טוב מאוד

משתמש מקצוען
מדריך לסוכרתי המבולבל....

הגדרת "לולאה סגורה" – משאבת אינסולין שמקבלת הוראות אוטומטיות על פי מדידות סוכר של מד רציף.

ובמילים פשוטות: סנסור שבודק סוכר באופן רציף, שולח תוצאות למערכת ממוחשבת כלשהי, והיא יודעת לנקוט בפעולות מול משאבת האינסולין בהתאם לתוצאות ערכי הסוכר באותו רגע.

מדוע נקרא שמה לולאה סגורה (לופ) כי המערכת עובדת ללא מגע יד אדם וחוזרת על הפעולות בכל רגע נתון.

עכשיו נצלול לעומק הענין.

מי המציא את הלופ? ובכן, הלופ הומצא כמעט במקרה על ידי משתמשת שבסך הכל ניסתה להניע את חברת הטכנולוגיה שלה להגביר את השמע בהתרעה כי לא היתה מתעוררת ממנו בלילה... אז החברה כמו כל חברה שמכבדת את עצמה... צקצקה וסרבה... המוצר מושלם מבחינתם. אותה גברת הצליחה איכשהו בעזרת ידיד שהיה גאון מחשב לחבר את המשאבה שלה למחשב ביתי דרך התקן אלחוטי כלשהו, וליצור איזושהי תוכנת "שעון מעורר" שאכן תעיר אותה כשיש התרעה. משם והלאה הכל התגלגל די מהר... מהרגע שבו נכנס לתמונה מחשב בנוסף לתוכנה שיש על המשאבה, נפתחו בעצם השמים, והרעיונות לא פסקו...

אז אם אפשר להשתלט על המשאבה ולתת לה פקודות, וניתן לקחת נתונים מהסנסור, למה שהם לא יעבדו יפה לבד עם תוכנה חכמה שתדע לקבל החלטות? וזה קם והיה.

החברות עצמן שהבינו שהן במירוץ נגד הזמן, ושזה הדבר הבא בסוכרת, החלו לפתח לופ משל עצמן. כמובן שחברה מסודרת וממוסדת חייבת להעביר את הטכנולוגיה שבעה מדורי בדיקות ניסויים ומחקרים... אבל לקו הגמר הגיעה חברת מדטרוניק עם מוצר שנקרא אז G670 (אגב, התוכנה שלו נכתבה כאן בארץ) שבעצם "סגר לולאה" ואחר כך התקדם לדגם המוכר לכולנו: 780G. אחריה קיבלו אישורים חברת המשאבות האמריקאית טנדם (שבקרוב תגיע לארץ בע"ה) וגם האומניפוד 5 שאוטוטו מתחילה בשיווק בחו"ל.

במקביל, התפתחה קהילה של מתמחי מיחשוב שיצרו ושיפרו את הלופ הפיראטי. האתגר המשמעותי שעמד בפניהם היה פריצת דרכי הגישה למשאבות מסויימות. החברות שמוציאות מוצר לשוק, חייבות להגן עליו מפני פריצה שעלולה לשנות מינונים בלתי מבוקרים... אבל הם צלחו את האתגר ביצירתיות. את הנתונים מהסנסורים קל יותר לקבל מטבע הדברים, א. כי הנתונים נשלחי בדרך אלחוטית כלשהיא באופן רציף. ב. כי אין חשש שמישהו ישתמש בנתונים למשהו שעלול להזיק, אז הרגולציה מקלה יותר.

בכל אופן, קהילת הלופרים הפיראטיים הלכה וגדלה, הלופ נכתב על ידי מפתחי תוכנה מכל העולם שלא למטרת רווח וכתרומה לציבור. המפתחים מוסיפים ומשפרים אותו כל הזמן.

לאט לאט הצטרפו גם אנשים שלא מוגדרים כהאקרים או מומחי מחשב וסייבר, ועבורם יצרו המפתחים מקדמי בטחון שונים, כמו רשימת משימות התקדמות שחייבים לעבור אותן כדי להתקדם ללולאה הסגורה. (כמובן שיש גם "חוכמולוגים" שיודעים לעקוף אותן, אבל שכרם יוצא בהפסדם בסוף)

בסופו של דבר כל מערכות ה"לולאה הסגורה" עושות את אותה פעולה – נטילת אחריות על הטיפול באופן טכנולוגי.

אז מה בכל זאת ההבדל בין לופ ל780G?

כדי להבין זאת אנקוט בדוגמה: נניח שהחלטתם להתפנק בחליפה חדשה. נכנסתם לחנות יוקרתית, מדדתם 4-5 סוגי חליפות, קצת התאמה ותיקון והופ יצאתם עם חליפה. כמעט כולנו עושים את זה...

אבל ישנם כאלה שלא מוותרים על תפירה לפי מידה. הם יודעים בדיוק מה הם רוצים... איזה בד ואיזו מכפלת, איזו בטנה ואילו כפתורים... טובים ומומחים מאלו הם אלו שלא סומכים אפילו על החייט, אלא לוקחים קורס מקצועי לתפירת חליפות ותופרים לעצמם ממש.

בחזרה אלינו: ה780G של מדטרוניק, הטנדם והאומניפוד 5 הם מוצרי מדף. מוצרים מעולים שאכן עושים את העבודה. עם אחריות ותמיכה.

ה"לופ" הפיראטי הוא בעצם סדנת לימוד עצמית בה הסוכרתי לומד לבד איך להשתמש בכלים שונים כדי ליצור ולתפור לעצמו לופ. המתלמד רוכש ידע וכלי עבודה פשוטים, כדי שיקים לעצמו את הלופ האישי שלו. זה כולל בתוכו המון פונקציות שמתאימות רק לו - תפור לעצמך את החליפה שלך. אמנם אתה בסיכון שתגזור את השרוולים בטעות מעל המרפק או שתתפור את הצווארון עקום... אבל הסיכוי שלך להגיע למוצר מושלם בדיוק כפי שרצית הוא גדול יותר והאפשרויות מתרחבות בהרבה מ"מוצר מדף".

בואו ונאמר זאת כך: אילולא הקדים הלופ את ה"מוצר" של החברות, והפתרון של החברות היה נגיש לכלל, לא היה קם הלופ, או גווע מזמן. מה שקרה הוא שהחברות היו צריכות לבזבז זמן יקר על אישורים מחקרים ורגולציות, וגם אחרי שהם יצרו מוצר מעולה – בינתיים הוא לא מונגש לציבור (לפחות כאן בארץ..) בביטוח סל בריאות וכדו'. כל זה מוביל למסקנה הבאה: אם ביכלתכם לקבל את המוצר של החברות באופן כלשהו – הוא יספק אתכם בהרבה פחות כאבי ראש ועשייה. במידה ואתם לא זכאים לקבל את המוצר – זה הזמן לחשוב על לופ, ובתנאים דלהלן.

דווקא בגלל המקצועיות, כל סוכרתי שמעוניין לעשות לופ, חייב לעמוד בכמה 'תנאי קבלה' לבניית המערכת הנ"ל לפי סדר חשיבותם...
  • הוא נדרש להמון מוטיבציה והבנת התהליך הארוך והמורכב של בנית הלופ, והציפיות ממנו.​
  • הוא צריך להבין ולהתמצא היטב במקצוע הסוכרת, שזה בגדול:​
    1. להבין ולהכיר את יחסי האינסולין פחמימה שלו היטב.​
    2. להבין ולהכיר טוב את אינסולין הבסיס שלו (באזל).​
    3. להבין ולהכיר טוב את פקטור התיקון שלו.​
    4. להבין ולהיות מנוסה בתפעול של משאבת אינסולין וסנסור.​
  • חייב שיהיה לו פניות והמון זמן להשקעה בתחילת הדרך כדי לבנות לעצמו את המערכת כנדרש.​
  • הוא אמור להכיר את העולם הטכנולוגי הסלולרי (אפליקציות, סמארטפונים). היום אפשרי למצוא גם סמארטפונים שהותאמו במיוחד לצורך הלופ לציבור שומ"צ.​
כאן המקום לדייק: אמנם בדור האינסטנט של ה"כאן ועכשיו" היינו רוצים שמישהו יעשה עבורנו את הכל ונקבל מוצר מושלם, אבל זה בדיוק מה שיש לחברות להציע, ולא ללופ. מי שיפנה ל"מישהו שיסדר עבורו את הלופ" עלול להתאכזב במקרה הטוב, ולהינזק במקרה הרע. אמנם, יש אנשים טובים שמסייעים בדרך, אבל הכי נכון והכי טוב זה להיעזר במדריכים ואתרי התמיכה של הלופרים, ולבנות הכל בעשר אצבעות..

בהצלחה.
איך בונים לופ? ואפשר לשים אותו באומניפוד ודתכום?
והאם הוא עדיף על 780 בגלל החוטים שמסובכים נורא לילד (בן 9)
תודה רבה!

חד גדיא

משתמש רשום
מנוי פרימיום
איך בונים לופ? ואפשר לשים אותו באומניפוד ודתכום?
והאם הוא עדיף על 780 בגלל החוטים שמסובכים נורא לילד (בן 9)
תודה רבה!

השאלה היחידה שיש לה תשובה פשוטה היא שניתן לחבר בין משאבת אומניפוד וחיישן דקסקום באמצעות לופ.
איך בונים לופ? אני חושב שבשרשור הזה יש קצת מידע איך ליצור קשר עם אנשים יש להם הנסיון המתאים להדריך במהלך הבנייה, כי לא מדובר בתהליך קצרצר כל כך.
האם זה עדיף זו שאלה קשה, שימו לב אגב שבאומניפוד אין עברית (אצלי זה היה שיקול משמעותי, אחרים מסתדרם יפה).
אם החוטים מפריעים מאד לילד זה שיקו למשמעותי, אבל צריך ללמוד טוב טוב איך עובד הלופ כדי לוודא שאתם יכולים להתמודד עם הדבר הזה בצורה בטוחה, כמו כן צריך לראות שמרפאת הסוכרת שלכם 'מכילה' את הרעיון. יש רופאים שיגידו 'לנו אסור להמליץ אבל...' ויש שלא אוהבים שיוצרים משהו שלא מוכר על ידי רשות רפואית מוסמכת.

טוב מאוד

משתמש מקצוען
השאלה היחידה שיש לה תשובה פשוטה היא שניתן לחבר בין משאבת אומניפוד וחיישן דקסקום באמצעות לופ.
איך בונים לופ? אני חושב שבשרשור הזה יש קצת מידע איך ליצור קשר עם אנשים יש להם הנסיון המתאים להדריך במהלך הבנייה, כי לא מדובר בתהליך קצרצר כל כך.
האם זה עדיף זו שאלה קשה, שימו לב אגב שבאומניפוד אין עברית (אצלי זה היה שיקול משמעותי, אחרים מסתדרם יפה).
אם החוטים מפריעים מאד לילד זה שיקו למשמעותי, אבל צריך ללמוד טוב טוב איך עובד הלופ כדי לוודא שאתם יכולים להתמודד עם הדבר הזה בצורה בטוחה, כמו כן צריך לראות שמרפאת הסוכרת שלכם 'מכילה' את הרעיון. יש רופאים שיגידו 'לנו אסור להמליץ אבל...' ויש שלא אוהבים שיוצרים משהו שלא מוכר על ידי רשות רפואית מוסמכת.
עם מי אפשר ליצור קשר? (טל של נחום)
אין לי שיקול של עברית אנגלית, ומה שאני מבין מדבריך שבאמת עדיף לופ אם המרפאת סוכרת מאשרת...

נערך לאחרונה ב:

חד גדיא

משתמש רשום
מנוי פרימיום
עם מי אפשר ליצור קשר? (טל של נחום)
אין לי שיקול של עברית אנגלית, ומה שאני מבין מדבריך שבאמת עדיף לופ אם המרפאת סוכרת מאשרת...
הטל של נחום נמצא בעמוד קודם.
לא אמרתי שעדיף לופ, אמרתי שאם יש לילד בעיה עם חוטים, ומשאבת אומניפוד מוצלחת יותר עבורו, כדאי באמת לבדוק האם מתאים לכם לופ שיתן לכם מעלות של 780 מבחינת מערכת סגורה ושל אומניפוד בלי הצינורית.
@אברימי כבר סיכם בהודעת הפתיחה את התנאים המינימליים בשביל להתחיל לחשוב על לופ

"דווקא בגלל המקצועיות, כל סוכרתי שמעוניין לעשות לופ, חייב לעמוד בכמה 'תנאי קבלה' לבניית המערכת הנ"ל לפי סדר חשיבותם...
  • הוא נדרש להמון מוטיבציה והבנת התהליך הארוך והמורכב של בנית הלופ, והציפיות ממנו.
  • הוא צריך להבין ולהתמצא היטב במקצוע הסוכרת, שזה בגדול:
    1. להבין ולהכיר את יחסי האינסולין פחמימה שלו היטב.
    2. להבין ולהכיר טוב את אינסולין הבסיס שלו (באזל).
    3. להבין ולהכיר טוב את פקטור התיקון שלו.
    4. להבין ולהיות מנוסה בתפעול של משאבת אינסולין וסנסור.
  • חייב שיהיה לו פניות והמון זמן להשקעה בתחילת הדרך כדי לבנות לעצמו את המערכת כנדרש.
  • הוא אמור להכיר את העולם הטכנולוגי הסלולרי (אפליקציות, סמארטפונים). היום אפשרי למצוא גם סמארטפונים שהותאמו במיוחד לצורך הלופ לציבור שומ"צ."

בהצלחה!

משנ'ס

משתמש פעיל
@חד גדיא בשביל הלופ, צריך מחשב או מספיק טאבלט?
צריך פלאפון חכם, הרעיון הוא שמערכת אחת גם מזריקה וגם קוראת את נתוני הסוכר, לומדת את הגוף, איך הוא מגיב, משך זמן וכו' וכו'
מה שמקובל אצל אנ"ש הוא לקחת פלאפון שיאומי F21 שהותאם והוכשר לסוכרתיים
יש אחד בשם מרדכי כץ שהוא מלווה בכל התהליך תמורת תשלום,
אם תהיו מעונינים אני יחפש את הפרטים שלו

טוב מאוד

משתמש מקצוען
צריך פלאפון חכם, הרעיון הוא שמערכת אחת גם מזריקה וגם קוראת את נתוני הסוכר, לומדת את הגוף, איך הוא מגיב, משך זמן וכו' וכו'
אשמח תודה רבה!

טוב מאוד

משתמש מקצוען
אני מנסה להבין.
אני קונה פלאפון שיאומי מתקין בו את האפליקציה של דתקום ואומניפוד ומה הלאה? לאן אני מכניס את כל ההוראות האלה?
תודה רבה!

אברימי

מנהל פורום סוכרת
מנהל
מנוי פרימיום
אני מנסה להבין.
אני קונה פלאפון שיאומי מתקין בו את האפליקציה של דתקום ואומניפוד ומה הלאה? לאן אני מכניס את כל ההוראות האלה?
תודה רבה!
לפי מה שכתבת, אתה רחוק מאד מלופ.
שב תלמד, תחפור באינטרנט, זה חלק מהעניין.
לא יעבוד לך בצורה הזו

טוב מאוד

משתמש מקצוען
לפי מה שכתבת, אתה רחוק מאד מלופ.
שב תלמד, תחפור באינטרנט, זה חלק מהעניין.
לא יעבוד לך בצורה הזו
תוכל לעזור לי עם קישורים או הסברים?
תודה רבה!

נ.ב. נכון אני באמת בור ואני לא מוצא מידע בשום מקום ו780 אני לא רוצה כי החוטים מסורבלים מאוד בשביל ילד קטן

bd!!!

משתמש צעיר
תודה רבה!

נ.ב. נכון אני באמת בור ואני לא מוצא מידע בשום מקום ו780 אני לא רוצה כי החוטים מסורבלים מאוד בשביל ילד קטן
זה האתר הרשמי של המערכת. מומלץ מאד ללמוד שם על הלופ, אפילו שהרוב באנגלית זה שווה את המאמץ.
אם יהיה לך שאלות ספציפיות נשמח לעזור..

משנ'ס

משתמש פעיל
תודה רבה!

כאן יש קישור עם הסבר על כל הפונקציות של אפליקציית אנדרואיד APS,
בניגוד למה ש @אברימי כתב אני לא חושב שזה שכזה מסובך, כמו שאתה צריך להיות על זה,
אבל אני ההיתי ממליץ לך להתנסות דבר ראשון בלולאה פתוחה ללמוד את האפליקציה, ככה שכבר אתה מרויח שאתה לא צריך שתי מכשירים ואין חוטים,
ואז לנסות לעשות את המשימות לפי הקצב של הלמידה שלך

משנ'ס

משתמש פעיל
זה האתר הרשמי של המערכת. מומלץ מאד ללמוד שם על הלופ, אפילו שהרוב באנגלית זה שווה את המאמץ.
אם יהיה לך שאלות ספציפיות נשמח לעזור..
לגבי האנגלית, לחצן ימני בעכבר, תרגם לעברית, יוצא קצת גיברי'ש אבל הרוב מובן

טוב מאוד

משתמש מקצוען
כאן יש קישור עם הסבר על כל הפונקציות של אפליקציית אנדרואיד APS,
בניגוד למה ש @אברימי כתב אני לא חושב שזה שכזה מסובך, כמו שאתה צריך להיות על זה,
אבל אני ההיתי ממליץ לך להתנסות דבר ראשון בלולאה פתוחה ללמוד את האפליקציה, ככה שכבר אתה מרויח שאתה לא צריך שתי מכשירים ואין חוטים,
ואז לנסות לעשות את המשימות לפי הקצב של הלמידה שלך
@bd!!!
תודה רבה על הקישור.
רציתי לשאול:
1. האם יש הבדל בין האפליקציה הזו, לזו?
2. מה הכוונה לולאה פתוחה?
ושוב, תודה רבה זה מקדם אותי המון.

חיים הקוסם

משתמש מקצוען
אני בכוונה כותב באדום ובגדול.
לא צריך את כץ (דורש בשכרו באזור 3000 שח ) ואולי גם לחסוך את את נחום.

יש בחור בשם חזן הטלפון שלו היה כאן באשכול . שמוכר מכשירי שיומי חצי טאצ כולל סרטוני הדרכה ברורים. בנוסף הוא עונה בטלפון או במייל כשצריך.
הסרטונים שלו עושים את כל העבודה בצורה מצוינת
ובנוסף צריך להשקיע שעה וחצי לפתוח כתובת נייסקאוט שיש לזה סרטונים ברורים למי שקצת יודע אנגלית
(או לשלם בקופסת פודים לנחום)

אלא אם מדובר במישהו שכלל לא מעונין להפעיל את הראש .

אני מלא הערכה לחזן הזה כמה כסף הוא חסך לאנשים.

bd!!!

משתמש צעיר
@bd!!!
תודה רבה על הקישור.
רציתי לשאול:
1. האם יש הבדל בין האפליקציה הזו, לזו?
2. מה הכוונה לולאה פתוחה?
ושוב, תודה רבה זה מקדם אותי המון.
1. האפליקציה הזו (AndroidAPS) היא האפליקציה הראשית של הלופ שמנהלת את כל מערך הסוכר בדם. וזה (נייטסקאוט) דף אינטרנט שאליו הלופ מעלה את כל נתוני הסוכר, על ידי הנייטסקאוט אפשר לעקוב אחר נתוני הסוכר מרחוק.
2. לולאה פתוחה - האפליקציה מקבלת נתונים מהסנסור והמשאבה, אבל לא עושה פעולות באופן אוטומטי לתיקון ערכי הסוכר, אלא מציעה הצעות טיפול.
לולאה סגורה - המערכת מאזנת את ערכי הסוכר על ידי פעולות אקטיביות כגון שינוי באחוז התוכנית הבאזלית ומתן בולוסים.

bd!!!

משתמש צעיר
אני בכוונה כותב באדום ובגדול.
לא צריך את כץ (דורש בשכרו באזור 3000 שח ) ואולי גם לחסוך את את נחום.

יש בחור בשם חזן הטלפון שלו היה כאן באשכול . שמוכר מכשירי שיומי חצי טאצ כולל סרטוני הדרכה ברורים. בנוסף הוא עונה בטלפון או במייל כשצריך.
הסרטונים שלו עושים את כל העבודה בצורה מצוינת
ובנוסף צריך להשקיע שעה וחצי לפתוח כתובת נייסקאוט שיש לזה סרטונים ברורים למי שקצת יודע אנגלית

(או לשלם בקופסת פודים לנחום)

אלא אם מדובר במישהו שכלל לא מעונין להפעיל את הראש .

אני מלא הערכה לחזן הזה כמה כסף הוא חסך לאנשים.
רק מתוך הערכה וחברות אמיתית עם דוד חזן אני ארשה לעצמי לסייג את דבריך..

אני מסכים לגמרי שהוא עושה עבודת קודש והוא מקדם מאוד כל מי שרוצה להשתמש עם הלופ.
אבל בשביל לדעת להשתמש עם הלופ כמו שצריך חייבים לחפור על המערכת הזאת וללמוד אותה לעומק, הרבה מעבר להוראות הפעלה שלו. (פגשתי משתמשים רבים וותיקים של הלופ שברגע אחד של חוסר ידע או הבנה הם השביתו לעצמם את המערכת או מחקו לגמרי את כל הנתונים בלי שיהיה להם גיבוי, וזה לפני טעויות בסיסיות של שימוש לא נכון באופציות של הלופ).

אגב דוד חזן עצמו אמר לי שהוא שמר את המאמר שנמצא בראש האשכול הזה על תנאי הקבלה לשימוש בלופ, בשביל לתת את זה לכל מי שרוצה להתחיל להשתמש עם הלופ.

ושוב אוסיף שדוד חזן עושה עבודת קודש ומומלץ לקנות ממנו את הטלפון (כמובן אחרי שמרגישים מספיק מוכנים ומבינים איך להשתמש בלופ).

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  17  פעמים

לוח מודעות

למעלה