כפי שבוודאי שמתם לב, חווינו מתקפת סייבר ופריצת האקרים בליל שבת ללוח הבקרה של פרוג, הם ניסו למחוק ולהוציא נתונים מהאתר, ללא הצלחה יתרה. שלחו מייל ספאם לחלק משתמשים עם בקשות כופר וכדו', כמובן, אין שום צורך להתייחס לכך. ואדרבה, חשוב שלא ללחוץ על שום קישור שנשלח באותו מייל.

חשוב להדגיש, כי לא נפרצו שום פרטי אשראי (מנויים באתר נרשמים דרך פייפאל, מערכת סליקה הטובה בעולם, אין לנו נתוני אשראי כלל, אפילו לא את ארבע ספרות האחרונות).

וכן חשוב לציין שהפורצים לא השיגו גישה לסיסמאות כלל, אך עדיין, אנו ממליצים לשנות סיסמאות באתר פרוג, ליתר ביטחון.

מיד במוצאי שבת קודש צוות התכנות שלנו יחד עם מערך הסייבר הלאומי ועוד התגייסו לטיפול מהיר ויסודי, עלינו על הפרצה, היא נחסמה מידית, והורדנו את האתר מהאוויר עד לפריסה מלאה של הגיבוי, ובדיקות שאין עוד חשש.

ביצענו פריסת גיבוי של האתר מליל חמישי 14/11/24 בשעה 02:00, למרות שהפריצה בוצעה בליל שבת, כדי לקחת מרווח ביטחון, ולוודא שהאתר ומשתמשיו מוגנים לחלוטין.

מתנצלים מאוד על אי הנעימות, לצערנו כל התוכן שנכתב בימים חמישי ושישי הוסרו, אתם מוזמנים לכתוב מחדש :)

תודה על תמיכתכם, מרגישים את זה!
המשך שבוע טוב לכולם!

סוכרת סוג 1 לופ, 780 ועוד.... מה נסגר עם הלולאה הסגורה?

זושא כץ

משתמש מקצוען
תודה על המידע.
אני מברר בשביל אבא שלי, למדתי לעומק את המושא של הלופ והגעתי למסקנה שזה פנטסטי, אבל כמו שכתבת - מתאים רק למי שיש לו את הידע והיכולת לעקוב ללמוד ולהבין את כל המרכיבים של המקצוע שנקרא ניהול סכרת.
היות ולצערי הוא לא עונה על הקריטריונים הנ"ל ירדתי מהנושא.
אני בכל זאת שואל כאן בשביל האופציה של מערכת סגורה: אני מבין שכרגע זמין בארץ רק ה780, אבל אני התרשמתי דווקא מאומניפוד שמציעים משאבה בלי צינוריות וכו' ונדמה לי שהוא יסתדר איתה יותר טוב. האם יהיה ניתן להשיג את האומניפוד 5 כאן בארץ (עם או בלי קופ"ח?) בקרוב? אני שומע על זה כעת לראשונה!
ושאלה נוספת, איך זה שהאומניפוד אין לו תרגום לעברית, והאם ניתן לפתור את הבעיה הזו לבד?
אודה מאד לכל מי שידע לפתור לי אפילו חלק מהשאלות הפתוחות.
ממש לא צריך יידע
בהתחלה הוא צריך קצת עזרה בשביל המשימות ואח"כ הוא מסתדר כמו כל שלט
תדברו עם דוד חזן

זושא כץ

משתמש מקצוען
האומניפוד 5 עד לא יצא לשיווק בארץ (ונראה לי שבכלל בעולם), כך שקשה לדעת תוך כמה זמן זה יגיע..

אגב לגבי הצינורית, אם כל הכבוד לאומניפוד ולנוחות שיש בגלל העדר הצינורית יש הרבה מעלות למשאבה עם צינורית לעומת ה"אלחוטיות":
השלט יכול להעלם ואז אין יכולת שליטה על המשאבה בכלל, וכן אם נגמר האינסולין אי אפשר למלא את המכל שוב וכו' וכו', כך שאפילו שזה גאדג'ט מאד חמוד ונוח צריך לקחת בחשבון את המכלול השלם...
קצת קשה להתווכח עם אלפים ורבבות שמשתמשים עם השלטים
זה נח משמעותי
ואם נאבד עוברים להזרקה עם מזרק כמה ימים
ובמיוחד שהיום יש הרבה גמחים

bd!!!

משתמש צעיר
ממש לא צריך יידע
תדברו עם דוד חזן

הטכנולוגיה של הלופ היא מהפכנית ומדהימה (מנסיון...)
אבל צריך לזכור שכל מקרה צריך לדון לגופו, ואפילו שבשביל צעירים הלופ זה החלום הכי ורוד עדיין ישנם אנשים שזה עלול להיות להם ממש לא מתאים.
צריך לזכור שיש אנשים לא מבוגרים שלא מסתדרים אפילו עם הטלפון הכשר שלהם, לך תלמד אותם להשתמש בלופ...
ולכן כשלא מדובר על אדם צעיר שמבין טכנולוגיה וסוכרת מספיק טוב הייתי ממליץ לקחת מערכת רשמית ומונגשת.

קצת קשה להתווכח עם אלפים ורבבות שמשתמשים עם השלטים
זה נח משמעותי
ואם נאבד עוברים להזרקה עם מזרק כמה ימים
ובמיוחד שהיום יש הרבה גמחים

לגבי האומניפוד, אני מסכים איתך לגבי זה שהיא משאבה מעולה ונוחה, אבל חבל לחכות לאומניפוד 5 שאין לדעת מתי היא תגיע כשאפשר לקבל את ה780 די בקלות בקופת חולים לאומית..

:)&&:)&&:)

משתמש פעיל
ה

לגבי האומניפוד, אני מסכים איתך לגבי זה שהיא משאבה מעולה ונוחה, אבל חבל לחכות לאומניפוד 5 שאין לדעת מתי היא תגיע כשאפשר לקבל את ה780 די בקלות בקופת חולים לאומית..
מה הכוונה בקלות?
גם במשך תקופת האחריות של המשאבה הקודמת ?

bd!!!

משתמש צעיר
מה הכוונה בקלות?
גם במשך תקופת האחריות של המשאבה הקודמת ?
אם אתם עוברים מקופה אחרת ללאומית צריך להביא מכתב שעברתם את תקופת האחריות.
אם כי הם לא מסונכרנים עם שאר הקופות, וכבר שמעתי על מקרים של אנשים שזייפו מכתב...וכו'

חד גדיא

משתמש רשום
מנוי פרימיום
ממש לא צריך יידע
תדברו עם דוד חזן
תודה
אבל מדובר באדם מבוגר, עם סוכרת סוג 2 שהתדרדרה למצב של סכרת 1, הינו שכמעט אין הפרשת אינסולין מהלבלב, ולכן צריך לעבור למשאבה.
הוא לא מבין כמה בדיוק צריך להזריק לפני ארוחה בהתאם לפחמימות וכיו"ב מושגי יסוד, הכל 'בערך'. זה לא גיל שאפשר ללמוד הכל מחדש. אני מחפש דרך שמורידה כמה שיותר עול מהבן אדם, גם אם התוצאה טיפטיפה פחות טובה.
השאלה היא האם ניתן להביא את האומניפוד 5 מחו"ל, אני לא מחפש בדווקא משאבה שתסופק ע"י הקופה, כי ב"ה יש לו האפשרות לקנות את מה שהכי טוב בשבילו.
מה שהכי מטריד אתי זו האנגלית, האם יש דרך לתרגם לבד את התוכנה (כמו שפרצו ועשו לופ), או שזה מה יש. מאד מוזר לי שגפן מדיקל משווקים כבר הרבה מאד שנים את האומניפוד ועדיין אין תרגום בעברית

משתמש פעיל
אם אתם עוברים מקופה אחרת ללאומית צריך להביא מכתב שעברתם את תקופת האחריות.
אם כי הם לא מסונכרנים עם שאר הקופות, וכבר שמעתי על מקרים של אנשים שזייפו מכתב...וכו'

הישגתי מימון ל780 אבל לא למשדר גרדיאן 4, ותום תקופת האחריות שלי למשדדר הקודם שלא מתאים ל780 הוא עוד 9 חודשים,. האם מישהו יודע על איש קשא בלאומית שתמורת מעבר ללאומית יכול לארגן לי את המשדר הנ"ל
לי

חד גדיא

משתמש רשום
מנוי פרימיום
אז שיקנה 780
כן אבל בגלל שהוא נרתע מאד מהמחשבה על משאבה שצריך להסתובב איתה, חשבתי על הפתרון של האומניפוד שנצמד כמו חיישן ולא מרגישי אותו כ"כ. אני מנסה לתפוס את כל העולמות, גם משאבה נוחה, וגם לסגור מעגל עם המד סוכר רציף.

bd!!!

משתמש צעיר
אשמח עם תרחיב (וגם אחרים), אני מאד זקוק להכוונה בנושא

אפשר לומר שאלו ה"מעלות והחסרונות" של כל מכשיר:

אומניפוד:

האומניפוד 5 לא יצא לשיווק בכלל בעולם, המערכת באנגלית והאומניפוד דש (המשווק כיום), לא סוגר לולאה.
והכי חשוב למבוגרים עם תנגודת לאינסולין - מכל עם 210 יחידות!

הלופ:

אמנם הכי מתקדם אבל פחות מונגש (בוודאי למבוגרים) ודורש ידע טכנולוגי וידע בסוכרת - חובה!

780:

המערכת היחידה שסוגרת לולאה ומשווקת כיום בישראל, נכון שהיא עם צינורית אבל היא בעברית והיא פשוטה מאד לתפעול.

(טנדם:

מערכת לולאה סגורה שעובדת עם דקסקום, עם צינורית ולע"ע באנגלית, אמורה לבוא בקרוב לארץ.)

אברימי

מנהל פורום סוכרת
מנהל
מנוי פרימיום
לפי התיאור שכתבת על אביך שיחי' הכי מתאים לו 780.
זה מוצר מסודר ורשמי עם חברה שנותנת תמיכה.
בזהירות ייאמר שהוא לא דורש ידע עצום ורחב בסוכרת כמו לופ, ולא ידע באנגלית כמו השאר שממילא לא רלוונטיים בארץ עדיין.
המחסום היחיד שיש לאנשים עם ה780 זה המחיר, אבל אם כל הבעיה זה כסף, אז אם אין כסף אין בעיה, לא?.......

אברימי

מנהל פורום סוכרת
מנהל
מנוי פרימיום
הישגתי מימון ל780 אבל לא למשדר גרדיאן 4, ותום תקופת האחריות שלי למשדדר הקודם שלא מתאים ל780 הוא עוד 9 חודשים,. האם מישהו יודע על איש קשא בלאומית שתמורת מעבר ללאומית יכול לארגן לי את המשדר הנ"ל
לי
אפשר גם גרדיאן 3

משתמש פעיל
יש לי גרדיאן 3 ללא בלוטוס
קרן ממדטרוניק אמרה לי שזה לא מתאים ל640
ההי איזה טעות..חח
התכונתי שזה לא מתאים ל780

היא טענה לי שיש שני סוגי גרדיאן 3.
האחד, זה הדגם הישן יותר מה שיש לי, והוא מתאים ל640 ולא לסדרה של ה780 ו740.
והשני זה דגם עם בלוטוס שמתחבר לטלפון וזה מהדגם שמתאים לסדרה של 740 ו780

embi

משתמש רשום
@אברימי

חוזר על השאלה-
אם בכ"א יש אפשרות לראות את הנתונים משיאומי חצי טאץ
ב-780G
ואם לא
איך אפשר לראות את הנתונים מבלי סמארטפון סוג של קורא
ולא ע"י המשאבה עצמה

אברימי

מנהל פורום סוכרת
מנהל
מנוי פרימיום
רק בסמארטפונים שברשימה של מדטרוניק
@אברימי

חוזר על השאלה-
אם בכ"א יש אפשרות לראות את הנתונים משיאומי חצי טאץ
ב-780G
ואם לא
איך אפשר לראות את הנתונים מבלי סמארטפון סוג של קורא
ולא ע"י המשאבה עצמה

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  24  פעמים

לוח מודעות

למעלה