מנסיון דקסקום הרבה יותר מדויק ממדטרוניק ולמי שרוצה לעבור ללופ שווה להיות בקופ"ח מכבי מכיוון שהם נותנים הכי הרבה חיישנים ואומניפודדקסקום, מדטרוניק, אוורסנס.
כולם ברמת דיוק שהסטייה שלהם לא מחייבת התערבות טיפולית
מנסיון דקסקום הרבה יותר מדויק ממדטרוניק ולמי שרוצה לעבור ללופ שווה להיות בקופ"ח מכבי מכיוון שהם נותנים הכי הרבה חיישנים ואומניפודדקסקום, מדטרוניק, אוורסנס.
כולם ברמת דיוק שהסטייה שלהם לא מחייבת התערבות טיפולית
האם מכבי נותנים את האומניפוד למי שמבקש או שיש קריטריונים?מנסיון דקסקום הרבה יותר מדויק ממדטרוניק ולמי שרוצה לעבור ללופ שווה להיות בקופ"ח מכבי מכיוון שהם נותנים הכי הרבה חיישנים ואומניפוד
א. ממתי הנסיון? בדקת גרדיאן 3/4?מנסיון דקסקום הרבה יותר מדויק ממדטרוניק ולמי שרוצה לעבור ללופ שווה להיות בקופ"ח מכבי מכיוון שהם נותנים הכי הרבה חיישנים ואומניפוד
במכבי אפשר גם לקבל טנדם.האם מכבי נותנים את האומניפוד למי שמבקש או שיש קריטריונים?
זה תלוי בניפים?ב. "נותנים הכי הרבה" זו פונקציה של סניף, וזה תקף לכל קופות החולים כמעט.
השאלה היא רק כמה מירוץ צריך בשביל לקבל...ככלל, הקופות חייבות לספק את כל הציוד הנדרש.
יש כאלה שגם בנו מערכת כללים, אבל בסופו של דבר אם צריכים יותר ציוד כמו למשל גיל מטופל וכיו"ב, הקופה חייבת לספק.
בדקסדום g6 כמעט ולא קורה והחיישן מספיק ל 10 ימים ובעיקרון לא צריכים בכלל לכייל אותומעניין אותי מה אנשים אחרים חווים לגבי החיישן של מדטרוניק 3 שמתקשר עם ה640
כי בעיקרון הוא אמור להספיק ל7 ימים, ואצלי רוב הפעמים הוא נהרס בתחילת היום השביעי, וכותב הודעות לא לכייל את החיישן. ולפעמים גם ביום החמישי והרביעי.
ולגבי נדיוק שלו א"א לסמוך עליו ה100% כי היה פעמים שנתקלתי שהיה הבדל בינו לבין הבדיקה ביד של 50 מ"ג ד"ל, אבל זה טוענים שקורה בכל החיישנים.
אני לא יודע אם הוא יכול לעזור עם הלולאה (על איזה חלק אתה מדבר?)למישהו יש לתת את המס' של נחום מי שיכול לעזור עם הלולאה?
ואוויש כאן מישהו שמשתמש ב780?
אני בהתחלה איתו, והוא מוריד אותי להיפוים (10% מהזמן פחות מ70 מ"ג ד"ל)
גם ביעד זמני הוא בכלל לא מדגדג את ה150, ואוחז לי ב100
מה יכול להיות?
כולם ממליצים עליו, אין לי שאלה על זהואוו
מעניין כי דווקא הרופאים ממש ממליצים עליו
הומולוגעם איזה אינסולין אתה משתמש?
כולם ממליצים עליו, אין לי שאלה על זה
השאלה אם אני אני עושה משהו לא נכון, או שסתם לוקח לו זמן ללמוד את הגוף
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: