כפי שבוודאי שמתם לב, חווינו מתקפת סייבר ופריצת האקרים בליל שבת ללוח הבקרה של פרוג, הם ניסו למחוק ולהוציא נתונים מהאתר, ללא הצלחה יתרה. שלחו מייל ספאם לחלק משתמשים עם בקשות כופר וכדו', כמובן, אין שום צורך להתייחס לכך. ואדרבה, חשוב שלא ללחוץ על שום קישור שנשלח באותו מייל.

חשוב להדגיש, כי לא נפרצו שום פרטי אשראי (מנויים באתר נרשמים דרך פייפאל, מערכת סליקה הטובה בעולם, אין לנו נתוני אשראי כלל, אפילו לא את ארבעה ספרות האחרונות).

וכן חשוב לציין שהפורצים לא השיגו גישה לסיסמאות כלל, אך עדיין, אנו ממליצים לשנות סיסמאות באתר פרוג, ליתר ביטחון.

מיד במוצאי שבת קודש צוות התכנות שלנו יחד עם מערך הסייבר הלאומי ועוד התגייסו לטיפול מהיר ויסודי, עלינו על הפרצה, היא נחסמה מידית, והורדנו את האתר מהאוויר עד לפריסה מלאה של הגיבוי, ובדיקות שאין עוד חשש.

ביצענו פריסת גיבוי של האתר מליל חמישי 14/11/24 בשעה 02:00, למרות שהפריצה בוצעה בליל שבת, כדי לקחת מרווח ביטחון, ולוודא שהאתר ומשתמשיו מוגנים לחלוטין.

מתנצלים מאוד על אי הנעימות, לצערנו כל התוכן שנכתב בימים חמישי ושישי הוסרו, אתם מוזמנים לכתוב מחדש :)

תודה על תמיכתכם, מרגישים את זה!
המשך שבוע טוב לכולם!

סוכרת סוג 1 לופ, 780 ועוד.... מה נסגר עם הלולאה הסגורה?

נועה פוקס

משתמש פעיל
דקסקום, מדטרוניק, אוורסנס.
כולם ברמת דיוק שהסטייה שלהם לא מחייבת התערבות טיפולית
מנסיון דקסקום הרבה יותר מדויק ממדטרוניק ולמי שרוצה לעבור ללופ שווה להיות בקופ"ח מכבי מכיוון שהם נותנים הכי הרבה חיישנים ואומניפוד

אברימי

מנהל פורום סוכרת
מנהל
מנוי פרימיום
מנסיון דקסקום הרבה יותר מדויק ממדטרוניק ולמי שרוצה לעבור ללופ שווה להיות בקופ"ח מכבי מכיוון שהם נותנים הכי הרבה חיישנים ואומניפוד
א. ממתי הנסיון? בדקת גרדיאן 3/4?
ב. "נותנים הכי הרבה" זו פונקציה של סניף, וזה תקף לכל קופות החולים כמעט.

אברימי

מנהל פורום סוכרת
מנהל
מנוי פרימיום
ככלל, הקופות חייבות לספק את כל הציוד הנדרש.
יש כאלה שגם בנו מערכת כללים, אבל בסופו של דבר אם צריכים יותר ציוד כמו למשל גיל מטופל וכיו"ב, הקופה חייבת לספק.

:)&&:)&&:)

משתמש פעיל
ככלל, הקופות חייבות לספק את כל הציוד הנדרש.
יש כאלה שגם בנו מערכת כללים, אבל בסופו של דבר אם צריכים יותר ציוד כמו למשל גיל מטופל וכיו"ב, הקופה חייבת לספק.
השאלה היא רק כמה מירוץ צריך בשביל לקבל...

משתמש פעיל
מעניין אותי מה אנשים אחרים חווים לגבי החיישן של מדטרוניק 3 שמתקשר עם ה640
כי בעיקרון הוא אמור להספיק ל7 ימים, ואצלי רוב הפעמים הוא נהרס בתחילת היום השביעי, וכותב הודעות לא לכייל את החיישן. ולפעמים גם ביום החמישי והרביעי.
ולגבי נדיוק שלו א"א לסמוך עליו ה100% כי היה פעמים שנתקלתי שהיה הבדל בינו לבין הבדיקה ביד של 50 מ"ג ד"ל, אבל זה טוענים שקורה בכל החיישנים.

משתמש פעיל
למתעניינים:
לפי מה שהתפרסם
הלבלב המלאכותי נכנס לילדים
למבוגרים עדיין לא

נועה פוקס

משתמש פעיל
מעניין אותי מה אנשים אחרים חווים לגבי החיישן של מדטרוניק 3 שמתקשר עם ה640
כי בעיקרון הוא אמור להספיק ל7 ימים, ואצלי רוב הפעמים הוא נהרס בתחילת היום השביעי, וכותב הודעות לא לכייל את החיישן. ולפעמים גם ביום החמישי והרביעי.
ולגבי נדיוק שלו א"א לסמוך עליו ה100% כי היה פעמים שנתקלתי שהיה הבדל בינו לבין הבדיקה ביד של 50 מ"ג ד"ל, אבל זה טוענים שקורה בכל החיישנים.
בדקסדום g6 כמעט ולא קורה והחיישן מספיק ל 10 ימים ובעיקרון לא צריכים בכלל לכייל אותו

משתמש פעיל
יש כאן מישהו שמשתמש ב780?
אני בהתחלה איתו, והוא מוריד אותי להיפוים (10% מהזמן פחות מ70 מ"ג ד"ל)
גם ביעד זמני הוא בכלל לא מדגדג את ה150, ואוחז לי ב100
מה יכול להיות?

משנ'ס

משתמש פעיל
יש כאן מישהו שמשתמש ב780?
אני בהתחלה איתו, והוא מוריד אותי להיפוים (10% מהזמן פחות מ70 מ"ג ד"ל)
גם ביעד זמני הוא בכלל לא מדגדג את ה150, ואוחז לי ב100
מה יכול להיות?
ואוו
מעניין כי דווקא הרופאים ממש ממליצים עליו

אברימי

מנהל פורום סוכרת
מנהל
מנוי פרימיום
תעלה את זמן האינסולין לפחות ל3 שעות. הייתי אומר אפילו ל4.

רותי ינאי.

צילום מקצועי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
כולם ממליצים עליו, אין לי שאלה על זה
השאלה אם אני אני עושה משהו לא נכון, או שסתם לוקח לו זמן ללמוד את הגוף

אכן לוקח לו זמן
מינימום יומיים לפחות
הבנתי שיש כאלו שממליצים לחכות עם ההפעלה של הסמארטגארד אפילו שבועיים

חד גדיא

משתמש רשום
מנוי פרימיום
בוחן אופציה של רכישת ה-780.
אני מחפש מידע מלא על החיישן שלו - גרדיאן 4 ולא מוצא ברשת.
האם יש למישהו את החוברת הדרכה המפורטת להעלות כאן.
לחילופין לציין לפחות את המידע הבסיסי - כמה ימים הוא מחזיק, האם דורש כיולים קבועים, וכדו'.
@אברימי ?

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  23  פעמים

לוח מודעות

למעלה