כפי שבוודאי שמתם לב, חווינו מתקפת סייבר ופריצת האקרים בליל שבת ללוח הבקרה של פרוג, הם ניסו למחוק ולהוציא נתונים מהאתר, ללא הצלחה יתרה. שלחו מייל ספאם לחלק משתמשים עם בקשות כופר וכדו', כמובן, אין שום צורך להתייחס לכך. ואדרבה, חשוב שלא ללחוץ על שום קישור שנשלח באותו מייל.

חשוב להדגיש, כי לא נפרצו שום פרטי אשראי (מנויים באתר נרשמים דרך פייפאל, מערכת סליקה הטובה בעולם, אין לנו נתוני אשראי כלל, אפילו לא את ארבע ספרות האחרונות).

וכן חשוב לציין שהפורצים לא השיגו גישה לסיסמאות כלל, אך עדיין, אנו ממליצים לשנות סיסמאות באתר פרוג, ליתר ביטחון.

מיד במוצאי שבת קודש צוות התכנות שלנו יחד עם מערך הסייבר הלאומי ועוד התגייסו לטיפול מהיר ויסודי, עלינו על הפרצה, היא נחסמה מידית, והורדנו את האתר מהאוויר עד לפריסה מלאה של הגיבוי, ובדיקות שאין עוד חשש.

ביצענו פריסת גיבוי של האתר מליל חמישי 14/11/24 בשעה 02:00, למרות שהפריצה בוצעה בליל שבת, כדי לקחת מרווח ביטחון, ולוודא שהאתר ומשתמשיו מוגנים לחלוטין.

מתנצלים מאוד על אי הנעימות, לצערנו כל התוכן שנכתב בימים חמישי ושישי הוסרו, אתם מוזמנים לכתוב מחדש :)

תודה על תמיכתכם, מרגישים את זה!
המשך שבוע טוב לכולם!

סוכרת סוג 1 לופ, 780 ועוד.... מה נסגר עם הלולאה הסגורה?

אברימי

מנהל פורום סוכרת
מנהל
מנוי פרימיום
הלופ הפיראטי נמצא בטלפון וחוסך אוסף של מכשירים, הוא טוב למי שלא רוצה חוט וצינורית
משאבות מדטרוניק ואקוצ'ק קומבו הן עם צינורית / חוט. ועובדות עם הלופ. לא זה היתרון שלו...
ויש בחור אחר שמוכן להכין לכם את כל מה שצריך בשביל הכתובת נייסקאוט (שהיא מפעילה בסוף את הלופ, ולהכין אותה צריך להבין באנגלית וגם קצת בתכנות או לעבוד כמו חקיין מול חוברת הדרכה) בעד קופסת חיישנים.
לא ממליץ... הנסיון הוכיח שמי שלא בנה הכל לבד, התאמץ ויגע, לא מגיע לתוצאות אופטימליות עם המערכת.
הרופאים ממליצים כיום מאד על הלופ הפיראטי
מהפה שלך לאוזנו של אלוקים!! הם עדיין שבויים בקופסה המרובעת של אישורי FDA וכו'.
אתם גם לא צריכים להוריד נתונים במרפאה אלא פשוט שולחים למרפאה במייל את הכתובת של הנייסקאוט והרופא רואה את כל מה שצריך.
זה אפשרי בטיידפול בכל כלי אלקטרוני שקשור לסוכרת.
להורים יש אפליקציה שהם יכולים לראות את הנתונים של הילד
גם זה לא בהכרח קשור ללופ.

נערך לאחרונה ב:

אברימי

מנהל פורום סוכרת
מנהל
מנוי פרימיום
אם אני נותן לרופא גישה הוא לא יכול לראות?
הרופא לא יעקוב אחריך... לצורך המעקב במרפאה, יש לרכז נתונים ולהעביר אותם לרופא כדי שיראה את צורת האיזון ודרך העבודה.
בכל מקרה, ככל שמתקדמים עם הלופ ומגיעים לתוצאות טובות, אין לרופא הרבה מה להוסיף...
הרופאים עדיין לא מעכלים את העובדה שמישהו עושה את העבודה טוב יותר מכל דבר ואדם אחר... ומי שמבין איך המערכת הזו עובדת, מבין שלרופאים אין הרבה מה לחדש או לייעל אותה. הכל עבודה אינטנסיבית של המטופל עצמו.

• תודה
Reactions: D.C

embi

משתמש רשום
לפי מה שאני מבין מההתכתבויות הקודמות
אין כ"כ יתרון ל-780G?
ברגע שיש את ה"לופים"???

אברימי

מנהל פורום סוכרת
מנהל
מנוי פרימיום
לפי מה שאני מבין מההתכתבויות הקודמות
אין כ"כ יתרון ל-780G?
ברגע שיש את ה"לופים"???
זה כמו לומר אין יתרון בלהרכיב מחשבי גיימרים כשאפשר לרכוש מחשב 'על' מוכן.

:)&&:)&&:)

משתמש פעיל
דקסקום, מדטרוניק, אוורסנס.
כולם ברמת דיוק שהסטייה שלהם לא מחייבת התערבות טיפולית
זה רק לי שהחיישן גרדיאן G3 של מדטרוניק עושה בעיות?
לפעמים ביום הראשון הוא לא מדויק (הבדלים של 70 80 מ"ג ד"ל) ולוקח לו הרבה זמן עד שהוא נהיה כזה.
ביום החמישי הוא מתחיל לעשות בלגנים שא"א לכייל או שמבקש כיול כל 6 שעות, וכמעט אף פעם הוא לא מגיע לי ליום השביעי.
אשמח לשמוע מניסיון של אחרים מה אומרים על החיישן הזה.

חוץ מזה, מענין אותי על החיישן החדש שלהם G4, הוא יותר מדויק? וגם, בפעם הראשונה צריך לכייל אותו?
והאם יש מה לחכות בשנה הקרובה למערכות לולאה סגורות חדשות יותר טובות שאמורות להיתמך בסל הבריאות או שיקח לפחות שנתיים+.
תודה

זושא כץ

משתמש מקצוען
לא ממליץ... הנסיון הוכיח שמי שלא בנה הכל לבד, התאמץ ויגע, לא מגיע לתוצאות אופטימליות עם המערכת.

מהפה שלך לאוזנו של אלוקים!! הם עדיין שבויים בקופסה המרובעת של אישורי FDA וכו'.
אני יודע על רופאים שאומרים: אסור לנו להמליץ כי אין לזה אישור, אבל זה עושה פלאות, ומשבחים ללא הרף עם ברק בעיניים כמו שכותבים בפרוג : לא יועץ , לא ממליץ.. ואז כותבים המון המון מידע ועצות..

את הנייסקאוט אי"צ לעשות לבד, זה הבנה בתכנות
את המשימות צריך לעשות לבד.

ככר השוק

משתמש מקצוען
במרפאה בשע"צ אמרו לנו שאי אפשר להמליץ אבל הם רואים תוצאות נהדרות אצל פציינטים ואם רוצים הם יקשרו אותנו איתם...

bd!!!

משתמש צעיר
והאם יש מה לחכות בשנה הקרובה למערכות לולאה סגורות חדשות יותר טובות שאמורות להיתמך בסל הבריאות או שיקח לפחות שנתיים+.
בקרוב אמורה להגיע לארץ משאבת "טנדם" שתסגור לולאה עם חיישני דקסקום.
היא תשווק בארץ ע"י פריגו - המשווקים של דקסקום בארץ, לטענתם זה עניין של חודשים ספורים עד לתחילת השיווק.
חבר מחו"ל שמשתמש במערכת עדכן אותי שהם הוסיפו לאחרונה כיתוב בעברית על הקופסאות של הציוד המתכלה...

משתמש פעיל
ו
בקרוב אמורה להגיע לארץ משאבת "טנדם" שתסגור לולאה עם חיישני דקסקום.
היא תשווק בארץ ע"י פריגו - המשווקים של דקסקום בארץ, לטענתם זה עניין של חודשים ספורים עד לתחילת השיווק.
חבר מחו"ל שמשתמש במערכת עדכן אותי שהם הוסיפו לאחרונה כיתוב בעברית על הקופסאות של הציוד המתכלה...
מה עם סל התרופות? מישהו יודע?

אברימי

מנהל פורום סוכרת
מנהל
מנוי פרימיום
פריגו כבר לא קיימת בארץ... מדובר על פדגיס שכל חטיבת הסוכרת של פריגו השתלבה שם.
אכן יביאו את הטנדם אבל יקח זמן לסגור הסכמים מול קופות חולים.

משתמש פעיל
לפעמים ביום הראשון הוא לא מדויק (הבדלים של 70 80 מ"ג ד"ל) ולוקח לו הרבה זמן עד שהוא נהיה כזה.
ביום החמישי הוא מתחיל לעשות בלגנים שא"א לכייל או שמבקש כיול כל 6 שעות, וכמעט אף פעם הוא לא מגיע לי ליום השביעי.

חוץ מזה, מענין אותי על החיישן החדש שלהם G4, הוא יותר מדויק? וגם, בפעם הראשונה צריך לכייל אותו?
תודה
הקפצה
תודה לכל העונים

אברימי

מנהל פורום סוכרת
מנהל
מנוי פרימיום

תודה
לדעתי, יש לך כשל במשדר, צריך לפנות למדטרוניק שיחליפו.
גרדיאן 4 מותאם לעבודה עם 780 בלבד, כך שלרוב המתעניינים כאן זה לא רלוונטי.
מה הכוונה בשאלה 'מערכות לולאה סגורות חדשות יותר טובות' בהשוואה למה?

אברימי

מנהל פורום סוכרת
מנהל
מנוי פרימיום
שוב, הגרדיאן 4 מתאים רק ל780.
כל לולאה סגורה, מכל החברות, עושה את העבודה בצורה מצטיינת.
קשה להבחין בהבדלים ביניהן, ותמיד יש שיפורים ועדכונים.

משתמש פעיל
שוב, הגרדיאן 4 מתאים רק ל780.
כל לולאה סגורה, מכל החברות, עושה את העבודה בצורה מצטיינת.
קשה להבחין בהבדלים ביניהן, ותמיד יש שיפורים ועדכונים.
התכונתי שאני הולך להשיג את ה780 מביטוחים כדו';)

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  24  פעמים

לוח מודעות

למעלה