קו 3 במו"ע הוא קו עירוניאולי נהגי קבלן
קו 3 במו"ע הוא קו עירוניאולי נהגי קבלן
לאנשים שבאמת אכפת להםזה מחזיר אותנו להתחלה...
מתלוננים ושוב פעם מתלוננים ומצלמים ומתלוננים שוב ואם זה לא עוזר לגשת לנהג ולבקש לעצור את האוטובוס ולהזמין משטרהיש מבקר באלעד יהודי עם כיפה סרוגה שפשוט מעיף אנשים פיזי אפילו ילדים קטנים וילדות איך מטפלים בזה?
פונים לערס..יש מבקר באלעד יהודי עם כיפה סרוגה שפשוט מעיף אנשים פיזי אפילו ילדים קטנים וילדות איך מטפלים בזה?
סתם. בדיוק כך מתלוננים. ואם לא אז הדרך השניהמתלוננים ושוב פעם מתלוננים ומצלמים ומתלוננים שוב ואם זה לא עוזר לגשת לנהג ולבקש לעצור את האוטובוס ולהזמין משטרה
כל פקח בארץ מקבל אחוזים.בלת"ק
ידיעה של רובי המרשלג
כל הפקחים בארץ מקבלים אחוזים על הדוחות שהם נותנים
לדוגמא דן כל 60 דוחות בונוס
מצורף מאתר הכנסת
אני באמת לא מבינה איך אפשר להעיף פיזית.יש מבקר באלעד יהודי עם כיפה סרוגה שפשוט מעיף אנשים פיזי אפילו ילדים קטנים וילדות איך מטפלים בזה?
מנסיון אם יש לך חופשי לכל הארץ לא כדאי שיהיה ערך צבוראני כן כ-70 שח למי שמעניין, וחופשי חודשי שייגמר ב1 לחודש (עוד יום - יומיים לעתי)
1. לצלםיש מבקר באלעד יהודי עם כיפה סרוגה שפשוט מעיף אנשים פיזי אפילו ילדים קטנים וילדות איך מטפלים בזה
באזור מגוריי, יש פקח בעל תשובה כזה נשמה טובה מדבר ממש בנועם הוא מתייחס בכבוד וככה גם מחזירים לו,אתה כ"כ בטוח שיהודים בהכרח היו עושים את זה ביותר רגישות והתחשבות?
כי אני למשל לא בטוח כ"כ...
עד כדי כך?מתלוננים ושוב פעם מתלוננים ומצלמים ומתלוננים שוב ואם זה לא עוזר לגשת לנהג ולבקש לעצור את האוטובוס ולהזמין משטרה
ראיתי בעינים שלי שהוא העיר לערס אחד ומה שהלך שם .....אני באמת לא מבינה איך אפשר להעיף פיזית.
איך?!?! עד שהוא יפול באמת על גבר אחד שיעמיד אותו במקום.
דלג על השלב להתלונן גש קודם למשטרהעד כדי כך?
אני פשוט מצלם ושומר כי אין לי כח עכשיו להכנס לכל העסק הזה של משטרה....דלג על השלב להתלונן גש קודם למשטרה
שלח לי אני כבר ירוץ למשטרהאני פשוט מצלם ושומר כי אין לי כח עכשיו להכנס לכל העסק הזה של משטרה....
בטח שכן! איפה זה נשמע שמרימים ידיים על ילדיםעד כדי כך?
בדיוק. מה זה יעזור אם רק תשמור?!שלח לי אני כבר ירוץ למשטרה
מי שמכיר אותו יודע שהוא לא בסדר אבל שלא ישמע חלילה שאני מוציא שם רע על כל המבקרים של אלעדבטח שכן! איפה זה נשמע שמרימים ידיים על ילדים
בדיוק. מה זה יעזור אם רק תשמור?!
עוד ילדים ואנשים ימשיכו לסבול.
באיזה אזור כי אתה לא יכול לפנות לכל משטרה נראה לילא רלוונטי לנושא
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: