כמה עולה מטבח?

חיה שרה פ.

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
בבקשה, מישהו יכול לומר לי כמה בערך עולה לבנות מטבח 5 מטר ארונות מטבח עם 2 כיורים נפרדים כולל ארונות למעלה????
דחוף להלילה!!!
יש לנו פגישה מחר על הבוקר לבחירת מטבח קבלן ואנו מתלבטים מאוד האם ללכת בכלל על המטבח קבלן או לבטל (ולקבל זיכוי של 5,000) ולבנות לבד מחדש
נשמח מאוד לדעות בעיניין
תודה רבה!!

שפרה פרנקל

משתמש פעיל
עולה הרבה , אנחנו שילמנו על מטבח לא גדול מאוד כ25000 שזה היה מחיר ממש זול,
נראה לי כדאי לבדוק כמה אפשר לקבל על מטבח קבלן בנוי - כי יש מצב שזה יותר ממה שהקבלן נותן.

תמר ברנשטיין

מאסטרית בעיצוב
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
בבקשה, מישהו יכול לומר לי כמה בערך עולה לבנות מטבח 5 מטר ארונות מטבח עם 2 כיורים נפרדים כולל ארונות למעלה????
דחוף להלילה!!!
יש לנו פגישה מחר על הבוקר לבחירת מטבח קבלן ואנו מתלבטים מאוד האם ללכת בכלל על המטבח קבלן או לבטל (ולקבל זיכוי של 5,000) ולבנות לבד מחדש
נשמח מאוד לדעות בעיניין
תודה רבה!!
אצל נגר ערבי זה יוצא איזור של 15-20K.

אחת צפונית

משתמש מקצוען
אצל אמא שלי עשינו אצל נגר ערבי לפני שנתיים עם ריצוף ומלא ארונות (נראה לי סהכ 20 ומשהו מטר) עלה באזור 40 כולל שיישים, כיורים, ריצוף ובעלי מלאכה לכל הדברים

כותבת הרבה

משתמש פעיל
לשאול כמה עולה מטבח זה כמו לשאול כמה עולה דירה.
כמה חדרים? מיקום? קומה?
גם מטבח.. מתחיל ב 500 שקל (או פחות) והשמים הם הגבול.
לי ענו שזה כמו לשאול כמה עולה רכב

ולגוף השאלה-
תלוי כמה חשוב לך המטבח
איזה שלב את בחיים
וכמה את רוצה/ יכולה להשקיע....

שוקו ציפס

משתמש מקצוען
D I G I T A L
גם מול הקבלן את לא חייבת לסגור היום, תגידי להם שאת רוצה לחשוב אחרי שראית את האופציות
יש הרבה אשכולות שמסכמים את הנושא יפה מאוד:

מטבח קבלן או ביטול מטבח

מתיעצת בדחיפות לגבי בחירת מטבח קבלן או ביטול המטבח. הקבלן נותן מטבח 5 מ"ר, עם אפשרות שידרוג בעלות 8,000 שכולל (ארונות למעלה, חומרים יותר טובים למטה, טריקה שקטה, מבחר חיפויים). הבעיה הוא שבמקום לתת עוד מטר שיש וארונות הם עושים מקום לתנור בילד-אין, ולהוסיף את החסר יעלה כ6,000 אצל הספקים שלהם...
prog.co.il

prog.co

יש מה לעשות עם כזה מטבח???

זה מטבח מקבלן בפרוייקט של מחיר למשתכן השאלה היא האם בגלל שאין בו התאמה לצרכים של משפחה חרדית, לוותר עליו ולקבל זיכוי ולעשות מטבח חדש? אשמח לדעתכם.

HMB

משתמש פעיל
קודם כל כן יש אופציה לבחירת כיור כפול
ולמה לא מתאים לצרכי משפחה חרדית?
תמיד אפשר להוסיף ארונות וכו.

תמר ברנשטיין

מאסטרית בעיצוב
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
אנחנו עשינו מטבח עם בערך 12 מ"ר ארונות, כולל 20 מגירות, 2 קלאפות, ושיש בערך 5 מ"ר כולל שיש על הקיר, יצא לנו סה"כ פחות מ-30K כולל גם ברזים וכיורים וכו'.

123g

משתמש רשום
אנחנו עשינו מטבח עם בערך 12 מ"ר ארונות, כולל 20 מגירות, 2 קלאפות, ושיש בערך 5 מ"ר כולל שיש על הקיר, יצא לנו סה"כ פחות מ-30K כולל גם ברזים וכיורים וכו'.
אצל מי עשיתם? ומתי? המחירים עולים כל הזמן...

תמר ברנשטיין

מאסטרית בעיצוב
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
את הארונות עשינו אצל נגר ערבי בשם אחמד.
אם תרצי, אוכל לתת לך את הטלפון שלו.
עשינו את זה לפני 4 חדשים בערך, ואני לא חושבת שהוא העלה את המחירים מאז.
את השיש עשינו אצל סתם איש שיש שהקבלן הביא לנו.

yankele13

משתמש חדש
מטבח בגודל סטנדרטי עם מגירות לא פחות מ 40 ברור שלא שווה תמורת 5 אלף..
המחירים מאוד עלו בחודשים האחרונים!
קחי בחשבון גם כאב ראש לתכנן מטבח חדש כי אם כבר משלמים אז רוצים לעשות את הכי טוב צריך להיות מוכנים לזה נפשית .. מניסיון מר :(

יעל זלמנוביץ

משתמש מקצוען
תלוי מי הקבלן ואצל מי הוא נותן לכם לבצע את העבודה...
אני עשיתי מטבח קבלן לפני 11 שני וכבר החלפתי למטבח חדש מחוסר ברירה.....
ואחותי עשתה גם דרך קבלן והייתה מאוד מרוצה כי הקבלן פינק אותם,
לכי לפגישה בקשי לראות עבודות , קבלי הצעת מחיר , נסי לעשות שינויים ורק אז תחליטי והכי חשוב קבלי לפחות 2-3 הצעות מחיר....לכי גם לא דרך הקבלן כדי להשוות מחירים ולהשוות את טיב הסחורה...טריקה שקטה/ כמה מגירות / סגירת טאצ' / קלפות וכו'
מקווה שעזתי לך....

תמר ברנשטיין

מאסטרית בעיצוב
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
מטבח בגודל סטנדרטי עם מגירות לא פחות מ 40 ברור שלא שווה תמורת 5 אלף..
המחירים מאוד עלו בחודשים האחרונים!
קחי בחשבון גם כאב ראש לתכנן מטבח חדש כי אם כבר משלמים אז רוצים לעשות את הכי טוב צריך להיות מוכנים לזה נפשית .. מניסיון מר :(

תמר ברנשטיין

מאסטרית בעיצוב
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה