איך אפשר לקבל פרטים?מוכרת מטבח נגר איכותי יד 2
איך אפשר לקבל פרטים?מוכרת מטבח נגר איכותי יד 2
NEMENETPROG גימיילאיך אפשר לקבל פרטים?
את מגזימה קצת, מי ששילם מחיר כזה עשה משהי ברמה או שילם מחיר בית מרקחת.נכון להיום קודם כל קשה עד בלתי אפשרי למצוא פועלים ביומית, גם לקבלנים חסר כח עבודה, והוא מתייקר בהתאם לביקוש.
דבר שני המחיר כבר ממזמן (עוד לפני המלחמה) לא 600 ליום, אלא 800 וצפונה.
ועבודה כזו לפועל בודד תיקח לפחות חודש.
תעשי חשבון.
המחיר שכתבתי התייחס לעבודה פשוטה וזולה
סתם לאינדיקציה - לקוחה שרצתה לפני שנה (לפני המלחמה, משמעותי מאד!)לשפץ חלל מתחת למדרגות שיהיה שירותי אורחים. ועוד כמה תיקונים קטנים בבית, סדר גודל כולל של פחות משיפוץ מלא ל2 חדרי רחצה - קבלנים ברמה טובה נעו בין 25-45 אלף פחות או יותר.
אין לי שום עניין ורצון שאנשים ישלמו יקר. להיפך, אני מאד אוהבת זול, אבל לא על חשבון האיכות. ולא רוצה שאנשים יתחילו תהליך בלי להכיר את העלויות האמיתיות של הדבר, וישארו עם פה פעור וחוסר יכולת להדלים שיפוץ כשיבינו את המחירים האמיתיים.
לא מגזימה, כתבתי שזה ברמה טובה, ונתתי את זה רק כדוגמא.את מגזימה קצת, מי ששילם מחיר כזה עשה משהי ברמה או שילם מחיר בית מרקחת.
במדובר בדירה להשכרה
אני שיפצתי ערב המלחמה דירה דופלקס וגמרתי תוך כדי..
החלפתי מטבח קומפלט עם הרחבה וריצוף מחדש. חדר שירותים חדש..
יודע מה מדובר... עולה אבל אין צורך להפחיד בכאלו מחירים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: