מעניין רק לראות דואט של שטיינמץ עם פאלקאוויטש זה האחרון יאכל אותו בלי מלח...
תודה!!!אני מעלה קובץ של מהלכי אקורדים המקובלים במוזיקה קלאסית. אני לא בטוח שמהתרשים עצמו אפשר להבין, אנסה לתת כיוון כללי:
מתחילים תמיד מהטוניקה הנקראת דרגה I, ומשם אפשר לעבור לכל אקורד אחר בסולם, אך מאותו אקורד שואפים לחזור בחזרה לטוניקה לפי סימון החץ המופיע בתרשים.
לי אין. אני לא חושב שיש דרך להסביר את זה בלי להיכנס לעומקם של ההרמוניה והתאוריה. צריך, עבור זה, להכיר את הדרגות הבסיסיות של הסולם ואת התפקיד שלהם ביחס לטוניקה. (טוניקה, סאבדומיננטה, דומיננטה וכו')תודה!!!
יש משהו בשפה יותר פשוטה?
Am B וכו
אני אגב חושב גם שם שמה שלוי כבר שר שם זה יותר יפה ממוטי וממנדלוביץ גם יחדיש כבר דואט כזה והתפרסם בעיקר על שמו של שטיינמץ .
הנה:
פריד נחשב היום לזמר הרבה יותר טוב וגם בציבור החילוני המון מכירים אותו... ומחשיבים אותו כזמר טוב.פריד מזמן כבר לא בשורה שלו הוא הרבה יותר
ישי ריבו הוא באמת זמר בסגנון מסויים, אבל הוא מוזיקאי מטורף. הוא מלחין וכותב ברמה גבוהה מאד. וגם מרדכי בן דוד לעולם לא ישמע טוב כשישיר שיר של חיים ישראל, וגם לא של ישי ריבו. הוא מאד מיינסטרים, אבל גם לא אוניברסלי....ישי ריבו!!!!!!!!!
עכשוו מוטי עובד על דיסק של שירים ישנים של וויזניץ אז זה הסגנון...השיר האחרון של מוטי שטיינמץ פחות מוצלח
אומנם הקליפ מושקע
אבל פחות מתחברים לשיר
נפשי היה ואוו לעומתו
(אולי בגלל ריבו)
אבל עכשוו בקליפ עם ארי היל הוא לא היה מסתתדר כ''כ לבד ארי היל הוסיף את הנופך העיקריפריד נחשב היום לזמר הרבה יותר טוב וגם בציבור החילוני המון מכירים אותו... ומחשיבים אותו כזמר טוב.
דווקא מרדכי בן דוד מאוד אוניברסליישי ריבו הוא באמת זמר בסגנון מסויים, אבל הוא מוזיקאי מטורף. הוא מלחין וכותב ברמה גבוהה מאד. וגם מרדכי בן דוד לעולם לא ישמע טוב כשישיר שיר של חיים ישראל, וגם לא של ישי ריבו. הוא מאד מיינסטרים, אבל גם לא אוניברסלי....
טוב!כל הנשמה - בינוני
טוב!פתח לנו שער (בדואט עם מוטי שטיינמץ)בינוני
טוב!בואי כלה בינוני
בואי כלה בינוני
בואי כלה בינוני
אני באופן אישי אהב את הסגנון של מ.ב.ד, אבל לגבי האלבום צעקה - באמת לא הכי אהבתי,איך אתה קובע אם זה בינוני
באמת???ובפרט השיר בואי בשלום שלא אהבתי אותו מהרגע הראשון ששמעתי אותו, לא מסוגל לשמוע אותו....
בשבילי.באמת???
זה כזה שיר גרוע?
אם אתה מתכוון לשיר האחרון שלו "יהא רעוא", מבלי להתייחס לשיר עצמו, לדעתי הקליפ שלו בכלל לא נחשב מושקע. אני חושב שיהודה גרובייס היה עושה את זה הרבה יותר טוב ומושקע בעבר [למי שעוד זוכר את הסרט שלו על אליעזר בן הורקנוס].השיר האחרון של מוטי שטיינמץ פחות מוצלח
אומנם הקליפ מושקע
בינוני כי מבחינת לחן וחידוש זה בינוני.אני באופן אישי אהב את הסגנון של מ.ב.ד, אבל לגבי האלבום צעקה - באמת לא הכי אהבתי,
ובפרט השיר בואי בשלום שלא אהבתי אותו מהרגע הראשון ששמעתי אותו, לא מסוגל לשמוע אותו....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: